سه پروژه مهم منطقه برق ورامین در نخستین شنبه مدیریتی رئیس جدید منطقه، به صورت همزمان اجرا شد.
سه پروژه مهم منطقه برق ورامین در نخستین شنبه مدیریتی رئیس جدید منطقه، به صورت همزمان اجرا شد.
به گزارش راوی امروز، روز ۱۱ مرداد ۱۴۰۴همزمان با نخستین روز کاری هفته و نخستین شنبه مدیریتی محمدرضا علمایی در مسئولیت جدید خود به عنوان مدیر منطقه برق ورامین، مجموعهای از اقدامات عملیاتی و زیرساختی برای ارتقای کیفیت خدمات برقرسانی در سطح شهرستان به مرحله اجرا درآمد.
در این روز، سه پروژه مهم شامل: اصلاح و تعدیل بار شبکه در انتهای حصارک با احداث سرخط جدید و شبکه خودنگهدار، نصب کلید فشار متوسط در خیابان زواره (رسالت) و احداث شبکه خودنگهدار فشار ضعیف و روشنایی معابر در روستای موسیآباد بختیاری به صورت همزمان انجام شد. این اقدامات، با هدف بهبود پایداری شبکه، ارتقای قابلیت مانور، کاهش ضعف ولتاژ و افزایش رضایتمندی مشترکین صورت گرفته است.
مدیر منطقه برق ورامین ضمن تقدیر از تلاشهای بیوقفه کارکنان فنی و همراهی مردم شریف منطقه، تأکید کرد:
آغاز این مسیر نیازمند استمرار تلاش همکاران برق ورامین، همراهی مردم در مصرف بهینه و همچنین دعای خیر همشهریان عزیز ورامینی است.
علمایی افزود: امیدواریم با اتکال به خداوند متعال و همدلی جمعی، گامهای مؤثری در مسیر توسعه زیرساختهای برق و عبور موفق از پیک بار تابستان برداریم.
دیدگاه ها :