خانه » گوناگون » کتاب‌های خوشمزه
  • شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 11 January

گوناگون // 1 اکتبر 2023  ,  14:45  // کد خبر : 77446
کتاب‌های خوشمزه

بسیاری از پژوهشگران آشپزی، ۳ مکتب آشپزی ایرانی، چینی و رومی را به‌عنوان مکتب‌های مادر در این زمینه می‌شناسند.

بسیاری از پژوهشگران آشپزی، ۳ مکتب آشپزی ایرانی، چینی و رومی را به‌عنوان مکتب‌های مادر در این زمینه می‌شناسند.

به گزارش راوی امروز، آنها آشپزی ایرانی را به‌معنای یک هنر ظریف، مانند فرش ایرانی، هنری می‌دانند که در خانه‌های مردم ساده یا حتی فقیر و به‌دست زنان و دختران شهرها و روستاهای این سرزمین پرورانده شده است. مکتب ایرانی، به جز تفاوت در مکتب غذایی، در شیوه پخت و آداب سفره هم کاملا ممتاز است. در همین زمینه هم کتاب‌هایی از گذشته تاکنون در زمینه آشپزی و غذاهای تهرانی‌ها منتشر شده است که آشنایی با آنها خالی از لطف نیست.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار