خانه » گوناگون » خطرات استفاده از شکر مصنوعی
  • یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 12 January

گوناگون // 11 سپتامبر 2019  ,  10:01  // کد خبر : 41916
خطرات استفاده از شکر مصنوعی

شکر مصنوعی می‌تواند باکتری‌های مفیدی که موجب سلامت دل و روده می‌شود را از بین ببرد.

به گزارش راوی امروز، شکی نیست شکرهای مصنوعی بکار رفته در ماست طعم‌دار و … در سلامت دندان ما مفید است اما واقعا شیرین کننده‌های حاوی صفر کالری همیشه هم خوب نیستند.

در مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی JAMA بر اساس مطالعه روی 451 هزار فرد میان سال نشان می‌دهد خطر ابتلا به بیماری قلبی برای کسانی که شکر مصنوعی استفاده می‌کنند تا 40 درصد افزایش پیدا می‌کند.

همچنین در زنان چاق خوردن دو نوشابه دایتی به صورت روزانه خطر ابتلا به سکته را دوبرابر می‌کند.

شیرین کننده‌ها توسط روده کوچک جذب نشده، بلکه در روده بزرگ که محل باکتری‌های خوب است، سفر می‌کنند و این باکتری‌ها را از بین می‌برند.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار