خانه » فرهنگی و هنری » کودکان کار تلویزیون!
  • جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - 2025 10 January

فرهنگی و هنری // 17 ژوئن 2020  ,  11:31  // کد خبر : 53234
کودکان کار تلویزیون!

معمولا در هر دوره‌ای تعدادی کودک و نوجوان علاقه‌مند و مستعد وارد عرصه بازیگری می‌شوند و بعد از این‌که طعم شیرین شهرت و محبوبیت را چشیدند و مسیر زندگی‌شان به کلی تغییر کرد، درگیر سرنوشت‌های مختلفی می‌شوند. برخی درگیر روزمرگی‌های زندگی می شوند و عده‌ای به دلایل مختلف یا کنار گذاشته و فراموش می‌شوند یا این‌که خودشان از این حرفه فاصله می‌گیرند و گاهی هم سرنوشت نه چندان خوشایندی برایشان رقم می‌خورد.

به گزارش راوی امروز، به سراغ تعدادی از آنها رفته تا مشخص شود این روزها چه می‌کنند.

لیلا و لیلی
نام برنامه تلویزیونی: صندوقخانه/ سال۱۳۶۳
مجری: مرضیه برومند
بازیگران: لیلا حاتمی- لیلی رشیدی
چه بود و چه شد؟ این دو بازیگر در  ۱۲ سالگی در برنامه صندوقخانه همراه با مرضیه برومند در اتاق عروسک می‌نشستند و برای بچه‌ها شعر و قصه می‌خواندند. هر دو با لباس‌های متحدالشکل (روسری همرنگ، مانتوی سرمه‌ای و کتونی‌های سفید) در این برنامه حاضر می‌شدند. این دو بازیگر به‌واسطه خانواده هنرمندشان، حرفه بازیگری را ادامه دادند و هر دو بازیگران حرفه‌ای در سینما، تئاتر و تلویزیون محسوب می‌شوند. البته لیلی رشیدی به‌واسطه ارتباط خوبش با کودکان در کارهای کودک از جمله قصه‌های تابه‌تا، آب‌پریا و… بازی کرده است. ضمن این‌که این بازیگر نسبت به حاتمی کم‌کارتر است. اما حاتمی در تلویزیون و سینما نقش‌های متفاوت‌تری بازی کرده است. آخرین اثر تلویزیونی رشیدی بازی در سریال هیات‌مدیره بوده و آخرین کار حاتمی در تلویزیون، سریال پریدخت بود.

مجید دیروز، کارمند امروز
نام سریال: قصه‌های مجید/ سال۱۳۶۹
بازیگر: مهدی باقربیگی
چه بود و چه شد؟ ورودش به دنیای بازیگری از طریق مدرسه صورت گرفت. آن سال‌ها کیومرث پوراحمد قصد تولید مجموعه تلویزیونی «قصه‌های مجید» را داشت، به همراه گروه کارگردانی به مدرسه مهدی باقربیگی آمدند و بنابه توصیه مدیر از تعدادی بچه‌ها که در گروه تئاتر مدرسه فعالیت داشتند، تست بازیگری گرفتند. وی نیز از همان زمان به بازیگری علاقه‌مند بود و عضو گروه نمایشی مدرسه‌مان در مقطع راهنمایی و دبستان بود، تا این‌که برای نقش مجید در مجموعه قصه‌های مجید انتخاب شد. در آن مقطع باقربیگی
۱۳ سالش بود که مخاطبان با چهره شیطون و بانمک او در قالب مجموعه دیدنی قصه‌های مجید آشنا شدند. پسربچه نوجوان، بازیگوش، شیطون، بانمک و با لهجه اصفهانی که کل‌کل‌هایش با بی‌بی (تنها بازمانده خانواده‌اش) تماشایی بود. او بعد از این سریال چند سالی فراموش شد تا این‌که دوباره به سمت بازیگری رفت. آخرین سریال او در تلویزیون خاتون بود. وی در حال حاضر کارمند شهرداری است.


پسربچه عینکی تلویزیون
نام فیلم: پاتال و آرزوهای کوچک / ۱۳۶۸
بازیگر: علیرضا رئیسی
چه بود و چه شد؟ معروف به پسربچه عینکی سینما و تلویزیون است. شش سالش بود که بازیگری را با بازی در فیلم پاتال و آرزوهای کوچک آغاز کرد. او مدت‌ها پرکار بود و در سریال‌های های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی همچون مدرسه پیرمردها، اتل‌متل توتوله، شهر در دست بچه‌ها و… بازی کرده است. رئیسی بعد از بازی در چند کار سینمایی و تلویزیونی آخرین بار در مجموعه تلویزیونی دنیای شیرین بازی کرد که در این مجموعه نوجوان بود و سریال مختص گروه سنی کودک و نوجوان بود. او بعد از این سریال دیگر بازیگری نکرد و چند سالی برای ادامه تحصیل به خارج از کشور مهاجرت کرد. رئیسی بعد از بازگشت بسیار گزیده بازی کرده است. از جمله سریال‌هایی که او بازی کرده می‌توان به شاید برای شما هم اتفاق بیفتد، آپاچی، خجالت نکش و… اشاره کرد.

محسن آقای خورشیدی
نام مجموعه: در خانه/سال ۱۳۶۵
بازیگر: بابک بادکوبه
چه بود و چه شد؟ او بازیگری را از شش‌سالگی و با بازی در برخی پلاتوهای برنامه‌ای به نام «بچه‌ها اینو شنیدید؟» شروع کرد. پدرش از تهیه‌کنندگان باسابقه تلویزیون است. بادکوبه در ۱۳ سالگی به خاطر بازی در سریال در خانه به شهرت رسید. او به دلیل تپل بودن و شباهتش با اکبر عبدی برای بازی در نقش محسن انتخاب شد. در آن زمان بیژن بیرنگ از بچه‌ها تست می‌گرفت و بادکوبه هم رفت و تست داد و به دلیل شباهتش با اکبر عبدی برای بازی در نقش محسن، پسر آقای خورشیدی انتخاب شد. او بعد از این مجموعه مدتی بازیگری را ادامه داد، سپس مجری شد و حالا مدیر یک موسسه فرهنگی است و در کنارش هم گاهی تهیه‌کنندگی، بازی و اجرا می‌کند. آخرین فعالیت او در تلویزیون، برنامه اینجا آینده بود.

امیر آقای جمالی
نام مجموعه: قصه‌های تابه‌تا/سال ۱۳۷۳
بازیگر: مانی نوری
چه بود و چه شد؟ مگر می‌شود امیر آقای جمالی قصه‌های تابه‌تا که همسایه و همبازی لوس زی‌زی‌گولو بود را نشناسید. او کسی نبود جز مانی نوری. این هنرمند یک سال قبل از این‌که به مدرسه برود، مقابل دوربین مرضیه برومند در مجموعه تلویزیونی «قصه‌های تابه‌تا» قرار گرفت و اولین تجربه بازیگری‌اش را کنار بزرگان عروسکی تلویزیون رقم زد. مانی نوری از طریق یکی از اقوام به مرضیه برومند معرفی شده بود. وی پس از آن در سریال خانه ما نقش پویا را ایفا کرد و نقش جایزه بهترین بازیگر نوجوان از شبکه ۳ را دریافت کرد. نوری چندین سال برای تحصیل به خارج از کشور سفر کرد و بعد از بازگشت فعالیتش را در عرصه کارگردانی، نویسندگی و بازیگری ادامه داد. نوری در سینما، تئاتر و تلویزیون فعال است و آخرین سریال او در تلویزیون با نام آخرین بازی پخش شد.


نوجوان بانمک یزدی
نام مجموعه: بهترین تابستان من سال ۱۳۷۵
بازیگر: علی صادقی
چه بود و چه شد؟ ۱۶ سالش بود که با سریال بهترین تابستان من در میان مخاطبان به شهرت رسید. او در این سریال نقش یک نوجوان بانمک یزدی را بازی می‌کرد که اتفاقا خیلی هم خوب از پس نقش برآمد و نشان داد استعدادی خوبی در عرصه طنز دارد. گرچه نقش او را افشین زیوری دوبله کرده بود، اما بازی خوبش باعث شد تا در این حرفه بماند و بازیگری را ادامه بدهد. او قبل از سریال بهترین تابستان من در برنامه‌های ترکیبی حضور کوتاهی داشت.
از سریال‌های او می‌توان به دردسر والدین، پشت کنکوری‌ها، کوچه اقاقیا، سه در چهار، عید امسال، زن‌بابا، خوش‌نشین‌ها، موج و صخره، نقطه سر خط، معراجی‌ها و… اشاره کرد. او بیشتر به عنوان بازیگر نقش‌های طنز شهره است.


دختر شیرازی شیطون
نام سریال: جایزه بزرگ/سال ۱۳۸۳
بازیگر: ترلان پروانه
چه بود و چه شد؟ ترلان پروانه فعالیتش را از سه‌سالگی و با تیزرهای تبلیغاتی تلویزیون شروع کرد. دختربچه‌ای شیطون با موهای بلند و فرفری که نگاهش همه را جذب کرد. همین نگاه باعث شد تا او اولین تجربه بازیگری‌اش را با بازی در سریال جایزه بزرگ کسب کند که در این سریال نقش شکوفه دختر کوچک خردسال مراد و فریبا (جواد رضویان و بهنوش بختیاری) را بازی می‌کرد که بسیار کنجکاو و شیطون بود. او همان سال هم نقش دختر کوچک خانواده را در سریال خوش‌غیرت بازی کرد. از دیگر کارهای این هنرمند در کودکی، ۱۰۱ راه برای ذله کردن پدر و مادرها، زیر تیغ و… بوده است. او حرفه بازیگری را ادامه داده و در سینما و تلویزیون فعال است. آخرین سریال او در تلویزیون کوبار بود.

پسر تپل و بامزه
نام مجموعه: چک برگشتی/سال ۱۳۹۰
نام بازیگر:محمدرضا شیرخانلو
چه بود و چه شد؟ شیرخانلو در یکی از شب‌ها که همراه پدرش برای بازی فوتبال رفته بود، توسط یکی از دوستان پدرش که خبرنگار بود دیده و به سیروس مقدم، کارگردان چک برگشتی معرفی شد تا به این ترتیب وی اولین تجربه بازی در یک مجموعه تلویزیونی را در پنج سالگی کسب کند. او حالا نوجوان شده، اما جزو نوجوانان پر کار سینما و تلویزیون است.  وی پس از سریال «چک برگشتی» در مجموعه‌های «دودکش» به کارگردانی محمدحسین لطیفی و در فصل دوم این سریال با نام «پادری» به ایفای نقش پرداخت. شیرخانلو پس از درخشش در سریال چک برگشتی مورد توجه بهروز شعیبی قرار گرفت و باعث شد تا او اولین کار سینمایی خود را با بازی در فیلم «دهلیز» تجربه کند.


سعید چاق و لاغر
نام مجموعه: چاق و لاغر و مامور سوم/سال۱۳۶۹
بازیگر: سعید شیخ‌زاده
چه بود و چه شد؟ فعالیتش را در بازیگری از ۱۱ سالگی با فیلم مرگ و پلنگ آغاز کرد و در ۱۲ سالگی با ایفای نقش پسربچه‌ای به نام سعید در مجموعه چاق و لاغر و مامور سوم به شهرت رسید. او در این مجموعه نقش یک پسربچه مثبت را بازی می‌کرد. سعید شیخ‌زاده در طول این سال‌ها نه‌تنها بازیگری را ادامه داد، بلکه مجری‌گری و کار دوبله را نیز شروع کرد و همچنان ادامه می‌دهد. یکی از نقش‌های این بازیگر، ایفای نقش ناصرالدین‌شاه در سریال سال‌های مشروطه به کارگردانی محمدرضا ورزی و آخرین اجرای او هم برنامه هزارداستان بود.

پسر حرف گوش‌کن
نام مجموعه: تولدی دیگر/ سال۱۳۷۷
بازیگر: مهران ضیغمی
چه بود و چه شد؟ هفت سالش بود که در سریال تولدی دیگر بازی کرد. پسر کوچولوی خانواده که همیشه به حرف برادر بزرگ‌ترش گوش می‌داد. او کسی نیست جز مهران ضیغمی که حالا جوانی ۲۹ ساله است. «دنیای شیرین»،‌ «رانت‌خوار کوچک»، «زیر آسمان شهر» و «قطار ابدی» از دیگر بازی‌های ضیغمی در تلویزیون است. او به‌واسطه حضور پدرش در زمینه طراحی لباس و مدلینگ هر از گاهی این هنر را در کنار بازیگری دنبال می‌کند. او نیز مانند برخی از بازیگرانی که از کودکی مشغول به کار شدند، مدتی را به تحصیل در زمینه بازیگری اختصاص داد و بعد از این‌که تحصیلات آکادمیک خود را در این زمینه بالا برد، با پیشنهاد حسین سهیلی‌زاده در سریال «آخرین بازی» و در نقش خشایار به قاب تصویر برگشت. آخرین سریال او در تلویزیون ناخونک است.

کوچک‌ترین مجری تلویزیون
نام برنامه: برنامه کودک شبکه یک / سال ۱۳۸۲
بازیگر: فاطیما بهارمست
چه بود و چه شد؟ شش سالش بود که به طور اتفاقی استعدادش در عرصه اجرا کشف شد و به عنوان مجری برنامه‌های کودک و تلویزیون فعالیت هنری خود را در سیمای کودک شبکه یک آغاز کرد. او با شش سال سن، کوچک‌ترین مجری و گوینده‌ای بود که صداوسیما به خود دید. فاطیما بهارمست بسیار سر و زبان‌دار بود و همین توجه همه را به خودش جلب کرد. سال‌ها گذشت و او بازی در سریال‌های راه‌شب، حلقه سبز، آلبوم جادویی، ساعت شنی، پاتوق و بیدارباش را در کارنامه‌اش رقم زد. آخرین اجرای تلویزیونی او به نام برنامه دیده‌شو سال ۹۲ بود و بعد از آن اجرا را رها کرد و بیشتر روی بازیگری متمرکز شد. آخرین سریال او در تلویزیون  فصل دوم از سرنوشت بود.


پسری که دیگر خبری از آن نشد
نام مجموعه: خانه سبز / سال ۱۳۷۵
بازیگر: آرش نادی
چه بود و چه شد؟ مگر می‌شود علی کوچک و بینوای خانه سبز، کودک پنج‌ساله‌ای که تمام حسرت زندگی‌اش فقدان پدر بود را فراموش کرده باشید. او کسی نیست جز آرش نادی، از بازیگرانی که فعالیتش در عرصه بازیگری را ادامه نداد. همچنین یکی از تهیه‌کنندگان تلویزیون چند سال پیش در قالب مصاحبه‌ای اعلام کرد که آرش نادی تمایلی به خبررسانی هم ندارد. جالب است که رامبد جوان نیز در یکی از پست‌هایش اعلام کرده بود ما برای دعوت از آرش نادی خیلی پیگیری کردیم، اما به نتیجه‌ای نرسیدیم.

ترک‌زبان وساده
نام مجموعه: بچه‌های مدرسه همت/سال ۱۳۷۵
بازیگر: حسین عابدینی
چه بود و چه شد؟ ۱۵ سالش بود که با فیلم پدر ساخته مجید مجیدی وارد سینما شد و در ۱۶ سالگی در سریال بچه‌های مدرسه همت به کارگردانی رضا میرکریمی نقش پسر ترک‌زبان و ساده قصه را بازی ‌کرد. او جزو بازیگرانی است که اتفاقی وارد حرفه بازیگری شد و بعدها به شکل جدی‌تر آن را ادامه داد. وی به خاطر فیلم باران در ۲۰ سالگی برنده سیمرغ بلورین برترین بازیگر مرد در نوزدهمین جشنواره فیلم فجر شد و جوان‌ترین بازیگری است که سیمرغ نقش اول مرد را گرفته‌ است. سریال‌های سرزمین کهن و آقا و خانم سنگی آخرین سریال‌های این بازیگر در تلویزیون است. در یکی از مصاحبه‌هایش، او تاکید کرده بود که قبل از ورود به عالم بازیگری خیلی اهل درس و مشق نبود. اما به واسطه شهرتی که پیدا کرد تصمیم گرفت به درس و مشق و هم اهمیت بدهد. این بازیگر زنجانی در سریال‌هایی همچون: «بیدارباش»، «از یاد رفته»،‌«شهریار»،‌«مامور بدرقه» و … به ایفای نقش‌های متفاوت پردخته است.


کودک شیرین‌زبان دهه ۷۰
نام مجموعه: خانه سبز/ سال ۱۳۷۵
نام بازیگر: سپهر آزادی
چه بود و چه شد؟ بازیگری را با بازی در فیلم «درخت گلابی» داریوش مهرجویی در هفت‌سالگی آغاز کرد. اما در سریال «خانه سبز» شناخته شد و سال بعد از آن در سریال «دنیای شیرین» در نقش پسر شیرین و کوچک خانواده ایفای نقش کرد و با بازی در مجموعه طنز «سیب خنده» و «مجید دلبندم» طرفداران بسیاری پیدا کرد. وی فرزند فریال بهزاد، کارگردان و غلامرضا آزادی فیلمبردار است. در واقع او یکی از بازیگرانی است که به‌واسطه خانواده هنرمند وارد عرصه بازیگری شد. اما به این رشته به شکل حرفه‌ای ادامه نداد و ترجیح داد به دنبال تحصیلات باشد.  آخرین باری که مقابل دوربین رفت، سال ۸۳ در فیلم «پل سیزدهم» به کارگردانی فرهاد قریب بود. وی سال‌هاست که خارج از ایران سکونت دارد.


بچه شیطون
نام سریال: بچه‌های خیابان/سال ۱۳۸۲
نام بازیگر: علیرضا جعفری
چه بود و چه شد؟ این هنرمند برادرزاده امیر جعفری است. او در کودکی تپل و بانمک بود و همین باعث شد نقش‌هایی که بازی می‌کند به دل مخاطب بنشیند و بینندگان به‌ویژه بچه‌ها با او ارتباط خیلی خوبی برقرار کنند. البته جثه این بازیگر که در حال حاضر یک جوان ۲۷ ساله است، نسبت به کودکی‌اش کاملاً متفاوت است و لاغر شده و دیگر خبری از چاقی نیست. همچنین نمک بازیگریش نیز کمتر شده است. او اولین کار خود را با فیلم تلویزیونی «دیوار» ساخته بیژن صمصامی آغاز کرد و با بازی در سریال بچه‌های خیابان به کارگردانی همایون اسعدیان به شهرت رسید. در زمان ساخت این سریال او ۱۰ ساله بود. جعفری از ۵ تا ۱۵ سالگی در ۳۰ سریال و فیلم نقش‌های مختلفی بازی کرد که از جمله این فیلم‌ها می‌توان به «مهمان مامان» اثر داریوش مهرجویی اشاره کرد.

دخترک خوش سر و زبان
نام سریال: تولدی دیگر/سال ۱۳۷۷
نام بازیگر: گلشید اقبالی
چه بود و چه شد؟ شش ساله بود که در فیلم «مهر مادری» ایفای نقش کرد که این نقشش  به‌دلیل بازی احساسی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.  این هنرمند  در هفت‌سالگی و با سریال «تولدی دیگر» به کارگردانی داریوش فرهنگ و تهیه‌کنندگی مسعود رسام و بیژن بیرنگ شناخته شد.  همان دختربچه بانمک و خوش سر و زبانی که مدام گریه می‌کرد و برای فقدان مادر بیقراری داشت. در این سریال عبدالرضا اکبری نقش پدرش و زنده‌یاد جملیه شیخی نقش مادرذبزرگش را بازی می‌کرد.
 او در سریال‌های «مجید دلبندم» و «آژانس دوستی» هم ایفای نقش کرد. اما از سال ۸۴ در هیچ فیلم و سریالی حضور پیدا نکرد و به خارج از کشور مهاجرت کرد. وی نوه مرحوم ناصر گیتی‌جاه است.


بازیگر کم‌حاشیه
نام فیلم: آبادانی ها/سال ۱۳۷۱
نام بازیگر: وحید شیخ‌زاده
چه بود و چه شد؟ وحید سه برادر به‌ نام سعید و شایان و فرید و یک خواهر دارد و سومین پسر خانواده است، بازیگری را همراه برادر خود از ۱۰ سالگی در سال ۱۳۷۱ با سریال آبادانی‌ها به کارگردانی کیانوش عیاری شروع کرد. او سال ۱۳۷۹ در سریال «بازی پنهان» به کارگردانی شاپور قریب به ایفای نقش پرداخت. در این سریال برادرش سعید هم بازی داشت و هر دو حضور داشتند. این بازیگر سال ۷۳ هم در سریال تلویزیونی «شیخ مفید» به کارگردانی فریبرز صالح و سیروس مقدم بازی کرده بود که داستان این سریال در قرن چهارم می‌گذشت.  وحید علاوه بر کار بازیگری به موسیقی نیز علاقه‌مند است و با سازهایی همچون گیتار، پیانو و ساز ملودیکا کار می‌کند. او قصد داشت با یکی از دوستانش آلبومی منتشر کند که بنا به دلایلی این کار را انجام ندادند. همچنین او به کار گویندگی نیز علاقه دارد و همچون برادرش هم گویندگی می‌کند. از دیگر علاقه‌مندی‌های وحید شیخ‌زاده، بیلیارد و اسنوکر است.

سرتق دنیای شیرین
نام سریال: دنیای شیرین/سال ۱۳۷۶
نام بازیگر: اشکان اشتیاق
چه بود و چه شد؟ او بازیگری را از نوجوانی با بازی در مجموعه‌های تلویزیونی آغاز کرد. در مجموعه «دنیای شیرین» جلوی دوربین رفت که در این سریال نقش پسر سرتق خانواده را داشت که با کارهایش اعضای خانواده را شگفت‌زده می‌کرد.  نقش خواهر و برادر او را در سریال دنیای شیرین، زهرا جواهری و علیرضا رئیسی بازی کرده بودند.
  او با سریال نود شبی مهران غفوریان به شهرت رسید و جزو کودکانی است که فعالیتش را در عرصه بازیگری ادامه داد و آخرین سریال او در تلویزیون زوج یا فرد بود. این بازیگر ۳۷‌ساله تا به امروز به‌واسطه بازی در سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی، لباس شخصیت‌های متفاوت را به‌تن کرده است. یکی از نقش‌های ماندنی او در ذهن مخاطبان سریال «زیر آسمان شهر» است.


پسر ساده‌دل
نام سریال: پزشکان/سال ۱۳۷۷
نام بازیگر: حسین سلیمانی
چه بود و چه شد؟ ۱۳ سالش بود که با بازی در فیلم سینمایی مهر مادری وارد عرصه بازیگری شد. او برای بازی در این فیلم از چند جشنواره بین‌المللی،‌جوایز و تقدیرنامه دریافت کرده است.  در ۱۴ سالگی در سریال پزشکان ساخته مسعود کرامتی بازی کرد و این شانس را داشت که در نوجوانی در سریال «داستان یک شهر» اصغر فرهادی بازی کند.
سلیمانی هم سرسختانه این حرفه را ادامه داد و آخرین کارهایش در تلویزیون بازی در سریال‌های «همسایه‌ها» و «چرخ فلک» بوده است.  سلیمانی در کنار بازیگری، دستیاری کارگردان، مجری طرح، بازیگردان، عکاسی، ساخت فیلم کوتاه و ترانه‌سرایی فعالیت دارد و می‌توان در یک جمله گفت که جزو بازیگران بسیار فعال است.


مهندس تکنولوژی هواپیما
نام سریال: دنیای شیرین دریا/ سال ۱۳۷۷
نام بازیگر: مهسا ملا پور
چه بود و چه شد؟ هشت ساله بود که به واسطه آشنایی خانوادگی با منوچهر شمسایی، نورپرداز، به بهروز بقایی برای سریال «دنیای شیرین دریا» معرفی شد و پس از آن‌که تست داد از بین تعدادی متقاضی توانست نقش ساحل، خواهر کوچک‌تر دریا را بازی کند. پس از آن در سریال «مهر طوبی» بازی کرد که در نوروز ۹۴ پخش شد ولی بعد از آن در هیچ فیلم و سریالی بازی نکرد. در یکی از گفت‌وگوهایش عنوان کرده دوستان کارگردان و تهیه‌کننده او را فراموش کرده‌اند. او در رشته مهندسی تکنولوژی هواپیما تحصیل کرده است.


لیلای گل پامچال
نام سریال: گل پامچال/ سال ۱۳۷۰
نام بازیگر: ستاره جعفری
چه بود و چه شد؟ ۱۲ سال داشت که لیلای «گل پامچال» شد. همان دختربچه سبزه رو و با نمکی که پس از بمباران جنوب به شمال کشور سفر می‌کند.  او در این سریال که به کارگردانی محمدعلی طالبی ساخته شده بود به زیبایی نقش یک دختر جنوبی را نشان داد که چگونه در بحران جنگ و بدون حضور خانواده سعی می‌کرد مشکلاتش را برطرف کند. این سریال مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته بود. حتی در زمان پخش باعث خلوت شدن خیابان‌ها شده بود.
جعفری سال ۱۳۸۲ وقتی ۲۴ ساله بود بعد از گرفتن لیسانس کشاورزی به کشور هلند مهاجرت کرد و در کنار یادگیری زبان این کشور، فوق‌لیسانس و دکترا را هم گرفت. با وجود علاقه شدیدی که به بازیگری دارد، اما سال‌هاست از این عرصه دور شده است.


امیرمحمد رسانه
نام برنامه: عموپورنگ
نام بازیگر: امیرمحمد متقیان
چه بود و چه شد؟ بیشتر با نام کوچکش امیرمحمد شناخته می‌شود. او هم یکی از جوان‌ترین مجریان برنامه‌های کودک است که از کودکی کار اجرا را در کنار داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) شروع کرد. او دستیار عمو پورنگ بود. او در طول همه این سال‌ها فعالیتش را در عرصه اجرا و بازیگری با مجموعه‌های محله گل و بلبل ۱ ،۲ و ۳، بالش‌ها و … ادامه داده است.
امیرمحمد سال‌هاست کنار داریوش فرضیایی فعالیت می‌کند و در همه این سال‌ها این زوج هنری توانسته‌اند محبوب دل بچه‌های ایران‌زمین باشند.


پسرک چشم‌سبز
نام مجموعه تلویزیونی: ۱۰۱ راه برای ذله کردن پدر و مادرها / سال۱۳۸۳
بازیگر: ارسلان قاسمی
چه بود و چه شد؟ هشت سالش بود که در سریال ۱۰۱ راه برای ذله کردن پدر و مادرها نقش پارسا را بازی می‌کرد. پسر تیزهوش و نابغه‌ای که مرتب درحال اختراع و ساختن وسایل و ابزار جدیدی بود که با آنها بتواند زندگی خود و اطرافیان را راحت‌تر کند. او کسی نبود جز ارسلان قاسمی که در سریال یوسف پیامبر نقش کودکی بنیامین و در سریال چشم باد نقش کودکی بیژن را بازی کرد. دلیل انتخاب او برای سریال در چشم باد، شباهتش به پارسا پیروزفر بود.
 ارسلان قاسمی سریال‌های هوش سیاه ۱ و ۲، فاصله‌ها، تا ثریا، هفت‌سنگ، آرام می‌گیریم و… را در سن نوجوانی بازی کرده است. او حرفه بازیگری را از کودکی تا به امروز ادامه داده و آخرین سریالش در تلویزیون سلام آقای مدیر است.

دخترک موفرفری
نام سریال: دردسر والدین/ سال ۱۳۸۰
نام بازیگر: روژان آریامنش
چه بود و چه شد؟ پیش از این‌که بازیگر شود، الفبای موسیقی را در دوران کودکی آموخت. پنج ساله بود که به صورت اتفاقی پس از تست بازیگری در سریال «دردسر والدین» به ایفای نقش پرداخت که حضور موفق او در این سریال باعث شد در سریال‌ها و فیلم‌های زیادی هنرنمایی کند. او  در این سریال نقش دختر مهران مدیری را بازی می‌کرد.
دخترکی شیرین‌زبان و در عین حال دلربا. این بازیگر در  سریال‌های متفاوتی همچون خوش رکاب، مختارنامه، معصومیت از دست رفته و…  بازی کرده است و این شانس را داشته که با کارگردان‌های حرفه‌ای و کاربلد همچون داود میرباقری همکاری داشته باشد. او  در حال حاضر دانشجوی رشته داروسازی در کشور قبرس است و دیگر نتوانست در این حرفه فعالیتش را ادامه بدهد.


نام سریال: آپارتمان/ سال ۱۳۷۱
نام بازیگر: کاوه آهنگر
چه بود و چه شد؟ سه سال داشت که در سریال آپارتمان ایفای نقش کرد و به دلیل شیرینی و بانمکی که در بازی و چهره‌اش بود، توانست سال‌ها در سریال‌ها و فیلم‌ها حضور داشته باشد. اما شهرتش بازی در سریال «روزگار قریب»  به کارگردانی کیانوش عیاری و نقش نوجوانی دکتر محمد قریب بود. وی برادر امید آهنگر و فرزند رضا آهنگر از مدیران تولید صداوسیماست.
وی هم‌اکنون سریال «سرباز» به کارگردانی هادی مقدم‌دوست را روی آنتن دارد. او در این سریال نقش پررنگی نداشته و در چند سکانس بازی داشته است.  این بازیگر  ۳۰ساله در مصاحبه‌هایش، خودش را تحصیلکرده دانشگاه کیانوش عیاری معرفی می‌کند. همچنین در کنار بازیگری به تدریس هم مشغول است.


فسقلی ریزنقش
نام سریال: بزنگاه/ سال ۱۳۸۷
نام بازیگر: نیکی نصیریان
چه بود و چه شد؟ پنج‌ساله بود که توسط دخترعمویش به عطاران برای سریال «بزنگاه» معرفی شد و نقش درسا را بازی کرد و بسیار مورد توجه قرار گرفت. او بعد از بازی در این سریال به‌دلیل شیرین‌زبانی‌هایش با اقبال خبرنگاران نیز روبه‌رو شد و در قالب مصاحبه با او به زندگی شخصی‌اش نیز پرداخته‌اند.  نصیریان پس از این سریال در چند فیلم‌سینمایی ایفای نقش کرد اما یکباره حضورش در بازیگری کمرنگ شد؛ تا این‌که در ۱۵سالگی نقش آهو را در سریال «بانوی‌عمارت» بازی کرد. او جثه لاغر و ریزی داشت و کم حرف می‌زد، اما به‌قدری بانمک بود که به دل می‌نشست.  این نقش نصیریان نیز به دلیل خاص‌بودن مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و یادآور بازی شیرین او در سریال تلویزیونی «بزنگاه» شده بود.  از دیگر سریال‌های این هنرمند می‌شود به سریال «کلاه‌پهلوی» نقش دختر کریم، سریال «جلال‌الدین» نقش گوهرخاتون و «مسافران»‌نقش «نویان» اشاره کرد.

منبع:ایسنا



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار