پس از برگزاری اولین دوره انتخابات در سال 59، رضا اصفهانی بعنوان نماینده مردم ورامین بزرگ راهی مجلس شورای اسلامی شد و تنها برای یکدوره بر روی این صندلی تکیه زد، ولی در ادامه از حوزه ای دیگر خود را برای شرکت در انتخابات مهیای رقابت با دیگر رقبا نمود که به تعبیری موفقیت های چشمگیری نیز نصیبش شد و دوره های متمادی را در مجلس سپری کرد.
به گزارش راوی امروز، حسین ابراهیمی نام جدیدی بود که در سال 1367 ، مردم وی را بعنوان نماینده خود راهی قوه مقننه نمودند و تنها یکدوره حضور را بنام خود به ثبت رساند.
اما اگر بخواهیم تاریخچه انتخابات را ورق بزنیم ، خواهیم یافت احزابی همچون جمهوری اسلامی و در ادامه گروه های چپ از موفقیت های چشمگیری برخوردار شدند و توانستند با این روند محمد قمی چهره معروف حال حاضر اصلاح طلب های منطقه را بعد از ابراهیمی راهی مجلس کنند.
قمی در سال 67 با پیروزی در میدان انتخابات ، نماینده مردم در مجلس شد و سه دوره متوالی بر صندلی سبز تکیه زد.
نماینده اصلاح طلب ، در ادامه با جدا نمودن پاکدشت از ورامین فصل جدیدی از انتخابات را ورق زد و توانست برای دو دوره از حوزه جدید وارد مجلس گردد و بعد دو دوره غیبت مجدد در دهمین دوره موفق به پیروزی گردید و در مجموع برای چهارمین بار نام خود را در این عرصه بنام پاکدشت به ثبت رساند.
بر همین اساس راه برای رقبا باز شد و یک اصولگرا خود را بعنوان مدعی معرفی نمود و سال 79 نام حسین نوش آبادی برای اولین بار در کارنامه ششمین دوره انتخابات مجلس حک گردید.
وی دوره هفتم نیز از رقبا پیشی گرفت ولی به جهت ایجاد شکاف و اختلاف عمیق با اصلاح طلبان ، نامی بنام سیدحسین نقوی در میان اذهان نقش بست که سرانجام این اصولگرای پرهیاهو در سال 87 با شکست رقیب خود وارد مجلس شورای اسلامی شد و تاکنون نیز همچنان بر صندلی سبز تکیه زده است و سه دوره متوالی توانست با ایجاد فرمولهای جدید و به نوعی رسوخ در دل عوام جامعه سبد رای خود را تضمین نماید.
اما نقش اصلاح طلبان را نباید در پیروزی نقوی حسینی در دور اول نادیده گرفت و سهرابی متولد شد که رستم خود یارای رقابت با فرزندش را نداشت و شاهنامه انتخابات همچنان ادامه دارد.
حال دوره یازدهم نزدیک است و در کنار نامی همچون سیدحسین نقوی حسینی نماینده فعلی مردم دشت ورامین در مجلس ، حسین نوش آبادی رقیب سنتی در کنار احمد«عین اله» تاجیک و حسینعلی شیبانی از جمله چهره های نام آشنای دیار 15 خرداد مهیای حضور در انتخابات میباشند.
حال باتوجه به شرایط حساس جامعه و رویکرد نامتعارف دشمنان نسبت به انتخابات پیش رو ، امید میرود مردم با حضور در پای صندوق های رای ، نقش آفرینی همیشگی خود را در حمایت از نظام جمهوری اسلامی پررنگ تر از گذشته به ثبت رسانده و نماینده ای شایسته را راهی مهمترین رکن قانون گذاری کشور نمایند تا ثابت شود راه رستگاری و خروج از بحران انتخاب نمایندگان دلسوز میباشد.
باید اشاره داشت ، اسفندماه سال جاری زمانی برای ادای دین جهت حضور در پای صندوق های رای خواهد بود.
*علیرضا فرجی
دیدگاه ها :