خانه » دانش و فناوری » هر آنچه که باید درباره پاور بانک‌ها بدانید
  • چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 8 January

دانش و فناوری // 21 سپتامبر 2018  ,  11:41  // کد خبر : 24316
هر آنچه که باید درباره پاور بانک‌ها بدانید

پاور بانک چیست و چرا هر کاربر باید یک پاوربانک اختصاصی برای خود داشته باشد؟ برخلاف تصور، پاوربانک یک وسیله اضافی و جاگیر نیست، چرا که باید به پاور بانک به چشم یک وسیله حیاتی و بسیار ضروری نگاه کرد که همراه داشتنش نسبت به دیگر وسایل ارجحیت دارد.

به گزارش راوی امروز، پاور بانک چیست و چرا هر کاربر باید یک پاوربانک اختصاصی برای خود داشته باشد؟ برخلاف تصور، پاوربانک یک وسیله اضافی و جاگیر نیست، چرا که باید به پاور بانک به چشم یک وسیله حیاتی و بسیار ضروری نگاه کرد که همراه داشتنش نسبت به دیگر وسایل ارجحیت دارد.

پاور بانک چیست؟

پاور بانک گجتی پرتابل و قابل حمل است که از یک پک باتری بزرگ تشکیل شده و درون جعبه‌ای مخصوص قرار دارد. یک پاور بانک دارای مداری به منظور کنترل جریان الکتریکی است و این یکی از اصلی‌ترین مزایای آن به شمار می‌رود. به همین دلیل استفاده از پاور بانک برای شارژ کردن وسایل همراه، آسیبی به آن‌ها وارد نخواهد کرد.

پاور بانک چیست؟

پاور بانک‌ها از سال‌ها قبل‌تر وجود داشتند، اما از زمانی به محبوبیت دست پیدا کردند که استفاده از گوشی های هوشمند متداول شد و کاربران مجبور شدند از این دسته وسایل، که دوام باتری پایینی دارند، برای مدت زمان‌های طولانی‌تری استفاده کنند. پیش از آن، راهکار کاربران برای دور زدن محدودیت‌های دستگاه‌های همراه از نظر عمر باتری، خرید و همراه داشتن باتر‌ی‌های جداگانه برای این وسایل بود،‌ اما غیر قابل تعویض شدن باتری گجت‌های مختلف از جمله گوشی های هوشمند طی طراحی‌های نوین سال‌های اخیر، اجبار به استفاده از پاور بانک را رقم زد.


کاربرد گسترده پاور بانک

با خرید پاور بانک از وجود همیشگی یک منبع نیروی الکتریکی، چیزی که همه وسایل اطرافتان به آن نیازمند هستند، مطمئن خواهید شد. با در اختیار داشتن چنین منبع انرژی می‌توانید هر وسیله دارای درگاه یو اس ابی همچون گوشی هوشمند، اکشن کمرا، دوربین دی اس ال آر و دوربین فیلم برداری، اسپیکر همراه، دستگاه‌ ردیابی موقعیت (جی پی اس)، پخش‌کننده‌ موسیقی (MP3 Player)، تبلت، ساعت هوشمند، کنترل‌ شارژی و حتی لپ تاپ خود را شارژ کنید.

پاور بانک چیست؟

احتمالا تا امروز کاربرد یک پاور بانک را تنها شارژ کردن گوشی تلقی کرده و به دیگر ابعاد و مزایای آن توجه نکرده بودید، اما از امروز به فکر خرید یکی از این منابع انرژی الکتریکی خواهید افتاد.


انواع پاور بانک

در یک دسته‌بندی کلی می‌توان پاور بانک‌ها را به دو دسته (استاندارد) جهانی و خورشیدی تقسیم کرد. منابع خورشیدی که به پنل‌هایی خاص مجهز شده و از طریق نور آفتاب شارژ می‌شوند، به خاطر داشتن قیمت بالا، سرعت پایین شارژ شدن و نیازمندی به نور آفتاب، کمتر توسط عموم کاربران استفاده می‌شوند.

پاور بانک چیست؟

اما پاور بانک‌های جهانی (Universal) در ابعاد و اندازه‌ها، ظرفیت‌ها و قیمت‌های مختلفی عرضه می‌شوند. آن‌ها خود نیازمند یک منبع انرژی الکتریکی برای شارژ شدن هستند، اما مزیتشان، نگهداری حجم بالایی شارژ است تا بعدها آن را بین دستگاه‌های همراه شما تقسیم کنند.


تحمل پاوربانک ها

در حالت عادی، یعنی شرایطی که یک پاور بانک از برندی استاندارد و شناخته شده تهیه کرده و آن را در محیط بسیار گرم، بسیار سرد یا زیر نور مستقیم آفتاب نگهداری نمی‌کنید، نیروی الکتریکی ذخیره شده برای حدود سه الی شش ماه بدون تغییر درون منبع باقی خواهد ماند. بعد از آن رفته رفته مقداری از انرژی ذخیره شده به خاطر ساکن ماندن بیش از اندازه الکترون‌ها تلف می‌شود.

پاور بانک چیست؟

اگر می‌دانید در بازه‌های زمانی طولانی، از پاور بانک خود استفاده نخواهید کرد، بهتر است یک محصول دارای ظرفیت بالا تهیه کنید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم در صورت بلااستفاده ماندن آن، حداقل هر یک ماه یکبار حتما به شیوه‌ای آن را به حالت فعال در بیاورید. به عنوان نمونه گوشی هوشمندتان را با وجود قرار داشتن در منزل، با پاور بانک شارژ کنید تا بدون استفاده ماندن وسیله در بازه‌های زمانی طولانی، سبب کاهش توان نگهداری انرژی در آن نشود.


عمر پک باتری پاور بانک‌ها

باتری‌ها بدون توجه به ظرفتیشان، تعداد مشخصی چرخه دارند. این چرخه‌ها با هر مرتبه پر و خالی شدن شارژ طی می‌شوند. از آنجایی که ظرفیت یک پاور بانک نسبت به گوشی هوشمند بالاتر بوده و طی یک چرخه خود آن را چندین مرتبه شارژ می‌کند، عمر به مراتب بالایی خواهد داشت.

پاور بانک چیست؟

از طرفی دیگر، همچون باتری یک گوشی هوشمند، از پاور بانک به صورت مستمر استفاده نمی‌کنیم و این موضوع نیز مجددا به افزایش عمر آن کمک خواهد کرد. در حالت عادی می‌توان عمری بالای پنج سال را برای یک پاور بانک متصور شد. بعد از این زمان، بسته به نحوه و میزان استفاده از وسیله از زمان خرید، توان آن برای نگهداری شارژ به میزان قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد.


حل یک مسئله بغرنج!

پاور بانک‌ها آمدند تا مشکل تمام شدن شارژ گوشی یا دیگر گجت‌های همراه درست در زمان‌هایی که به آن‌ها نیاز داریم را برطرف کرده و نیاز به توجه به برای به خاطرسپاری زمان اتصال وسایل همراه به برق را از بین ببرند، اما برای برخی کاربران، خود تبدیل به مشکلی جدید شده‌اند! به عبارت دیگر، کاربران خریدار پاور بانک اکنون نه تنها باید دغدغه شارژ کردن وسایل همراهشان را داشته باشند، بلکه دغدغه شارژ پاور بانک نیز به مشکلاتشان افزوده شده است!

پاور بانک چیست؟

پیشنهاد می‌کنیم همیشه منبع انرژی الکتریکی خود را پر نگه داشته و با برنامه‌ریزی، آن را پیش از موقعیت‌هایی که به این منبع نیاز مبرم خواهید داشت شارژ کنید. به عنوان نمونه اگر یک سفر یا برنامه‌ای ماجراجویانه در دل طبیعت در پیش دارید، حتما پاور بانک را از چند روز قبل‌تر فول شارژ کنید.

منبع: سایت گجت نیوز



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار