خانه » استان‌ها » باز شدن گره مشکلات تعاونی پیشکسوتان به همت شهردار باقرشهر
  • جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 22 May

استان‌ها // 20 می 2025  ,  12:17  // کد خبر : 81516
پایان ۱۴ سال بلاتکلیفی؛ باز شدن گره مشکلات تعاونی پیشکسوتان به همت شهردار باقرشهر

شهردار باقرشهر از پایان انتظار ۱۴ ساله بیش از ۵۰۰ عضو تعاونی پیشکسوتان شهر خبر داد و گفت: با وجود ده‌ها مشکل فنی و حقوقی یکی از پیچیده‌ترین پرونده‌های اراضی شهری که سال‌ها متوقف مانده بود، با پیگیری‌های مستمر مدیریت شهری تعیین تکلیف و آماده بهره‌برداری شد.

شهردار باقرشهر از پایان انتظار ۱۴ ساله بیش از ۵۰۰ عضو تعاونی پیشکسوتان شهر خبر داد و گفت: با وجود ده‌ها مشکل فنی و حقوقی یکی از پیچیده‌ترین پرونده‌های اراضی شهری که سال‌ها متوقف مانده بود، با پیگیری‌های مستمر مدیریت شهری تعیین تکلیف و آماده بهره‌برداری شد.

به گزارش راوی امروز، مرتضی همتی، ضمن اعلام حل مشکلات یکی از فرسایشی‌ترین پروژه‌های شهری اظهار داشت: زمین خریداری‌شده از ابتدا کاربری مناسب برای ساخت‌وساز اعضای تعاونی نداشته و علاوه بر آن مشکلات فنی دیگری نیز داشته که به امید تغییر کاربری و ایجاد ارزش‌افزوده خریده شده اما فاقد کارشناسی فنی لازم بوده و در ادامه مسیر ورود دلالان و واسطه گران که سهم برخی اعضا را خریده بودند کار را به بیراهه برده بود.

وی افزود: در حال حاضر بسیار خوشحالیم که با همراهی استاندار محترم تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و با پیگیری‌های مستمر و دلسوزانه مدیریت شهری و صد البته لطف خداوند توانستیم این گره کور را باز کرده و راه را برای بهره‌برداری اعضا از سرمایه‌گذاری چندین ساله باز کنیم.

همتی اضافه کرد: افزایش بی‌رویه تعداد اعضا و محدودیت مساحت زمین، موضوعات حقوقی و مالکیتی کاربری نامناسب و عدم جدیت و اراده محکم برای حل موضوع ازجمله موانع موجود بود که با جدیت مدیریت شهری طی یک سال و نیم اخیر، برای انجام این کار بر زمین‌مانده بررسی و پیگیری شد.

شهردار باقرشهر در ادامه گفت: خوشبختانه امروز زمین تعاونی هم کاربری مسکونی قابل ساخت پیداکرده و هم موضوع تفکیک آن به قطعات در طرح جامع ابلاغی حل‌شده و مجوز قائم‌مقامی نیز برای آن از استان اخذ شده است. حتی بیش از آنچه در سنوات قبل توافق شده بود اما به تائید مراجع قانونی نرسیده بود.

وی افزود: در حال حاضر برای آن تراکم ۳۰۰ درصد گرفته شده که در وضع موجود می‌تواند نزدیک ۱۰ هزار مترمربع به بنای احداثی اضافه کند و این یکی از امتیازهای مجوزهای اخیر شده است که با توجه به تعداد زیاد اعضای تعاونی می‌تواند راهگشا بوده و آورده برای اعضا داشته باشد.

همتی ادامه داد: با همتی که به کار بسته شد حالا و بعد از بیش از یک دهه انتظار اعضای اصلی تعاونی می‌توانند به سرمایه‌گذاری خود امیدوار باشند و دغدغه و نگرانی نداشته باشند. تعاونی می‌تواند آماده‌سازی زمین و کارهای اجرایی خود را آغاز کند و در صورت اخذ اسناد تفکیکی، پروانه ساختمانی اخذ نماید که چنانچه تعاونی جدیت به خرج دهد انشاله در کوتاهترین زمان ممکن انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: می‌دانم که خیلی از اعضای تعاونی با خون‌دل، مبلغ اولیه را سال‌ها قبل تهیه و پرداخت کرده‌اند و همه این مدت چشم‌انتظار بوده‌اند، امروز این آرزوی چندساله برآورده شده و با پیگیری تعاونی و اجرای تعهداتش می‌توان امید داشت که به‌زودی کار ساخت‌وساز را با اخذ پروانه آغاز نماید. اما عده‌ای در این سال‌ها با حاشیه پردازی و وعده‌های نادرست خاطر مردم شهر را آزرده کردند و رنجش ایجاد کردند، این‌ها بدانند مردمی که از روز اول با سختی فراوان مبلغ اولیه را تهیه کردند نه سرمایه‌دار بودند و نه سوداگر.

شهردار باقرشهر در پایان با بیان اینکه چشم باقرشهر روشن که مطالبه چند سال بر زمین‌مانده دیگری هم به لطف خدا حل شد، خاطرنشان کرد: تأکید می‌کنم که مردم شهر و اعضای تعاونی زیر بار منت هیچ‌کس نروند و این کار با همت و جدیت یک سال و نیم اخیر در مجموعه شهرستان و استان حل شد و شما بدهکار هیچ‌کس نیستید و همه ما به وظیفه‌های خود عمل کردیم.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار