خانه » استان‌ها » طرح مبارزه با جانوران موذی توسط شهرداری ورامین آغاز شد
  • جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - 2025 10 January

استان‌ها // 21 آگوست 2017  ,  11:05  // کد خبر : 6876
طرح مبارزه با جانوران موذی توسط شهرداری ورامین آغاز شد

معاون خدمات شهر شهرداری ورامین گفت: طرح مبارزه با جانوران و جوندگان موذی در شهر ورامین آغاز شد.

به گزارش راوی امروز، ابوالفضل قاسمی اظهار داشت: این طرح که همه ساله توسط این شهرداری اجرا می شود امسال نیز از اواخر مردادماه در سراسر شهر ورامین آغاز و به مدت یک ماه ادامه خواهد یافت.
قاسمی افزود: با هماهنگی به عمل آمده مجری این طرح انتخاب شده و به منظور اطلاع رسانی و هشدار به شهروندان در خصوص رعایت نکات بهداشتی و ایمنی علاوه بر نصب بنر در سطح شهر در محلاتی که عملیات مبارزه با جوندگان صورت می گیرد نیز بنر نصب شده و در چندین نوبت از طریق کانالهای تلگرامی در این خصوص اطلاع رسانی خواهد شد و همچنین سایت های محلی نیز خبر اجرای این طرح را پوشش خواهند داد.
وی تصریح کرد: امسال جهت از بین بردن جوندگان موذی که باعث بروز مشکلات بهداشتی برای شهروندان می شوند از چند سم مختلف و روش زنده گیری استفاده می شود و انتظار می رود شهروندان عزیز به منظور همکاری با ما در این طرح از ریختن پسماند مواد غذایی در آب رو ها، جوی ها، فاضلاب ها و زباله ها به مدت یک ماه خودداری کرده و به فرزندان خود آموزش دهند که از تماس با لاشه های مردار حیوانات خصوصاً جوندگان خودداری نمایند.
معاون خدمات شهر ورامین خاطر نشان کرد: سمومی که در این طرح بکار می روند مورد تایید اداره بهداشت و اداره محیط زیست قرار گرفته و با توجه به ترکیبات و دوز بکار رفته در آنها فقط موجب اتلاف جوندگان موذی شده و ضرری برای سایر حیوانات و محیط زیست ندارد و صرفاً در محل هایی مانند زیر پل ها و داخل فاضلاب ها بکار می روند که فقط جوندگان به آن دسترسی دارند و همچنین بمنظور بازدهی بهتر سموم بکارفته علاوه بر سم قوی ” فسفر دوزنگ ” از سم ” واکس بلوک”  برای محل های مرطوب و سم ” واکس پلیت” برای مناطق خشک استفاده می شود.
وی در خصوص روش زنده گیری جوندگان موذی گفت: در این روش با استفاده از تله هایی که به فاصله ۵۰۰ متر از یکدیگر قرار می گیرند، جوندگان موذی به دام افتاده و تلف می شوند و همچنین به منظور مبارزه بیولوژیک تعدادی از این جوندگان مورد بررسی قرار گرفته و طبق طرح هایی که توسط کارشناسان امر ارائه شده، از این جوندگان زنده بمنظور نابودی خودشان استفاده خواهد شد.
قاسمی در خصوص چگونگی جمع آوری لاشه های جانوران موذی تلف شده بیان کرد: پس از اجرای این طرح در هر محله بصورت روزانه و بعضاً چند نوبت لاشه های جانوران موذی که توسط سموم بکار رفته تلف شده اند ، جمع آوری و در محلی که بمنظور دفن آنها در نظر گرفته شده، با رعایت نکات بهداشتی و پاشیدن آهک، با نظارت کارشناس بهداشت امحا و دفن می گردند.
وی از شهروندان خواست پیشنهادات، انتقادات و گزارشات خود را در این خصوص از طریق شماره تماس۳۶۲۵۲۵۲۵ با شهرداری مطرح نمایند.


دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار