رئیس آموزش و پرورش شهرستان پیشوا با بیان اینکه هر ساله قشر دانشآموزی در این شهرستان رو به افزایش است، و در سال تحصیلی آینده نیازمند وجود حداقل ۶ مدرسه دیگر هستیم، از بهرهبرداری ۵ مدرسه جدید در سال ۱۴۰۱ خبر داد.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان پیشوا با بیان اینکه هر ساله قشر دانشآموزی در این شهرستان رو به افزایش است، و در سال تحصیلی آینده نیازمند وجود حداقل ۶ مدرسه دیگر هستیم، از بهرهبرداری ۵ مدرسه جدید در سال ۱۴۰۱ خبر داد.
به گزارش راوی امروز، سعید تاجیک رئیس آموزش و پرورش شهرستان پیشوا در گفتگوی اختصاصی نخستین روزهای سال جدید با خبرنگار راوی امروز با اشاره به اینکه شهرستان پیشوا در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ حدود ۱۰ درصد افزایش جمعیت دانشآموزی داشته است، گفت: این شهرستان با وجود ۱۰۷ مدرسه، ۱۲۵۰ نیروی شاغل و فعال و همچنین ۷۰۰ نیروی فرهنگی بازنشسته، همواره در تلاش است که در امر تمدنسازی، جامعهپردازی و انسانسازی که از مؤلفههای اصلی گام دوم انقلاب است، قدمهای مؤثری بردارد.
وی در خصوص ارتباطهای مستمر با مدارس و دانشآموزان جهت رسیدگی و نظارت هر چه بهتر بر روی مشکلات و دغدغههای موجود عنوان کرد: علاوه بر ارتباطهای مستقیم با مدارس، دانشآموزان و اولیا، روزهای دوشنبه هر هفته، جلسات هماندیشی با انجمن اولیای مدارس سطح شهرستان جهت ارائه خدمات حداکثری به دانشآموزان و ایجاد زیرساختهایی سودمند در زمینههای آموزشی، فرهنگی و عمرانی برگزار میشود.
تاجیک افزود: کسب رتبه برتر در جشنواره علمدار در ۲ سال متوالی، کسب رتبه برتر دبیرخانه استان در ۲ سال پیاپی، تخصیص رتبه دوم استان در حیطه فعالیتهای پرورشی و تربیت بدنی و کسب چهار مقام کشوری و ۲ مقام استانی در زمینه تجربه آموزشی برتر، تنها بخشی از دهها افتخار مجموعه بزرگ آموزش و پرورش شهرستان پیشواست.
وی با بیان اینکه هر ساله قشر دانشآموزی در این شهرستان رو به افزایش است، گفت: در سال تحصیلی آینده نیازمند وجود حداقل ۶ مدرسه دیگر هستیم که با پیگیریهای انجام شده، مدرسه رازی بعد از ۱۶ سال، مدرسهای ۱۵ کلاسه در خیابان بهار و یک مدرسه در شهرک «آژینه ۱» تا پایان دهه فجر سال ۱۴۰۱ و همچنین مدرسه روستای شعیبآباد و مدرسه روستای اسلامآباد تا مهرماه سال جدید به بهرهبرداری خواهند رسید.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان پیشوا ادامه داد: از دیگر دستاوردهای شهرستان پیشوا افتتاح اولین مدرسه استثنایی در شهرستان با حضور وزیر آموزش و پرورش و همچنین تاسیس ۲ سالن ورزشی درون مدرسهای در سال ۱۴۰۰ بود.
تاجیک در پایان با ذکر این نکته که تلاش برای رفع کمبودها همچنان ادامه خواهد داشت، بیان کرد: در بحث تربیت بدنی و ورزش نیز ۶ زمین چمن مصنوعی و یک مجموعه استخر در آیندهای نزدیک به مرحله بهرهبرداری خواهد رسید.
دیدگاه ها :