خانه » استان‌ها » شهرک گلخانه‌ای حصارگلی کشاورزی ورامین را متحول می‌کند
  • شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 11 January

استان‌ها // 7 ژوئن 2020  ,  09:15  // کد خبر : 52874
شهرک گلخانه‌ای حصارگلی کشاورزی ورامین را متحول می‌کند

فرماندار شهرستان ورامین گفت: شهرک گلخانه‌ای حصارگلی به عنوان قطب مهم تولید کشاورزی و گردشگری می تواند اقتصاد کشاورزی این شهرستان را متحول کند.

به گزارش راوی امروز، حسین کاغذلو روز شنبه در جلسه مشترک با مدیران و گلخانه‌داران شهرک گلخانه‌ای حصارگلی که در محل فرمانداری ورامین برگزار شد اظهار کرد: مطالعه ایجاد مجتمع گلخانه ای در روستای حصارگلی از توابع بخش جوادآباد ورامین، در زمینی به مساحت یک هزار و ۳۷۰ هکتار، از سال ۱۳۸۱ آغاز و امور زیربنایی آن از سال ۱۳۸۴ شروع شد.  
وی افزود: این مجتمع با هدف ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی، افزایش تولید محصولات گلخانه‌ای، افزایش راندمان ومصرف بهینه آب به دلیل استقرار گلخانه‌های مدرن و نیز تولید ماهی در استخرهای دو منظوره احداث شده است.  
وی با بیان این که با راه‌اندازی کامل این مجتمع برای هزار و ۵۰۰ نفر شغل ایجاد می‌شود گفت: نزدیکی این مجتمع به محور قم – گرمسار، فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره)، راه آهن سراسری تهران – مشهد، تأمین زیرساخت‌ها و دسترسی آسان به بازار مصرف از ظرفیت های ویژه این شهرک گلخانه‌ای است.
فرماندار ورامین گفت: یکی از مشکلات این مجتمع، موضوع انتقال گاز شهری است که طی ماه‌های گذشته و با پیگیری‌های صورت گرفته این مشکل برطرف و با اجرای خط انتقال و احداث ایستگاه تقلیل فشار، تا پیش از آغاز فصل سرما، گاز به شهرک حصارگلی می‌رسد.
وی با اشاره به افتتاح فاز نخست این طرح در ایام الله دهه مبارک فجر سال گذشته گفت: در فاز نخست ۵۴ واحد دارای پروانه تأسیس گلخانه سبزی، صیفی و گل‌های شاخه بریده واگذار شده تا بیش از۵۰ تن سبزی و صیفی و ۱۶ میلیون شاخه گل تولید شود که هم‌اکنون روزها هزاران شاخه گل و مقادیر زیادی خیار و سایر محصولات گلخانه‌ای تولید می‌شود.
کاغذلو افزود: در این فاز زیر ساخت هایی نظیر خط انتقال آب به طول ۶ کیلومتر، حفر دو حلقه چاه عمیق آب با دبی ۵۳ لیتر در ثانیه، جدول گذاری جاده دسترسی داخلی به طول ۶ کیلومتر، احداث دو استخر بتنی روباز به ظرفیت ۱۳ هزار متر مکعب، یک دستگاه منبع هوایی فلزی با حجم ۱۵۰ متر مکعب و ۷۴ انشعاب برق ۳ فاز ۱۰۰ آمپر برای هر واحد گلخانه ایجاد شده است.  
وی با اشاره به اینکه برای اجرای طرح‌های گلخانه‌ای مهمترین برنامه اقتصاد مقاومتی دولت در بخش کشاورزی است اظهار کرد: شهرک گلخانه‌ای حصار گلی آینده کشاورزی و صنعت گردشگری کشاورزی شهرستان ورامین محسوب می‌شود که می‌تواند علاوه بر تأمین محصولات مورد نیاز مردم، در جذب گردشگر نیز نقش به سزایی ایفا کند.
وی گفت: با توجه به افزایش قیمت کالاها و اقلام مورد نیاز احداث گلخانه، برخی از گلخانه‌داران با مشکلاتی مواجه شده‌اند که تلاش می‌شود موانع راه‌اندازی واحدهای گلخانه‌ای در ستاد رفع موانع تولید استان تهران مطرح و زمینه راه‌اندازی فازهای بعدی این شهرک مهم گلخانه‌ای فراهم شود.
روستای حصار گلی با جمعیت ۱۲۱ نفردر انتهایی ترین نقطه شهرستان ورامین واقع شده است، حصار گلی با داشتن قدیمی ترین رشته قنات های کشور و به دلیل قرار گرفتن در دروازه ورودی کویر مرکزی، یکی از روستاهای هدف گردشگری شهرستان ورامین است که این روزها به دلیل استقرار شهرک گلخانه ای، از شهرت بیشتری در حوزه تولیدات محصولات گل و گیاه برخوردار است.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار