مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عید فطر را شبیه ترین روز به قیامت دانست و گفت: وقتی به نماز می ایستید مثل این است که در برابر خدا برای حسابرسی می ایستید و وقتی به سمت منزل برمی گردید انگار جهنمی ها به جهنم و بهشتیان به بهشت برمی گردند.
به گزارش راوی امروز، حجت الاسلام حسین عبدالله پور مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قرچک پیش از ظهر امروز در کلاس تفسیر قرآن با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین(ع) روز عید فطر را شبیه ترین روز به قیامت دانست و گفت: وقتی از منزل خارج می شوید مثل این است که از قبرها بیرون می آیید، وقتی به نماز می ایستید مثل این است که در برابر خدا جهت حسابرسی می ایستید و وقتی به سمت منزل برمی گردید انگار جهنمی ها به جهنم و بهشتیان به بهشت برمی گردند.
وی با توضیح یک اصل اجتماعی افزود: تا زمانیکه در جامعه ای اندیشمندان و کسانی که رهبری فکری و مکتبی مردم را در اختیار دارند به مبارزه با ظلم و فساد و منکر ادامه می دهند خداوند آنها را هلاک نخواهد کرد، اما اگر هم عوامل جامعه بی تفاوت باشند و برابر فساد ساکت شوند نابودی آن جامعه را، در بر خواهد گرفت.
نابودی برای جامعه ای است که اصلاح در آن از بین برود
مسؤول امور روحانیون سپاه ۱۵خرداد درباره اصلاح ناقص برخی از جوامع در گذشته، خاطر نشان کرد: تعداد کمی مانند حضرت نوح و صالح که در میان اقوام گذشته امر به معروف و نهی از منکر می کردند توفیق بر اصلاح کلی جامعه نیافتند.
وی با بیان اینکه اگر در جامعه ای، رهبرانش حساسیت در برابر منکرات را از دست بدهند؛ آن جامعه رو به نابودی خواهد رفت، یادآور شد: اشرافی گری، بریز و بپاش، غرق شدن در ناز و نعمت، اسراف و مصرف گرایی، شهوت پرستی، هوس پرستی، اهل عیش و نوش بودن از مهمترین عوامل فساد در جامعه است.
استاد اخلاق با ابراز اینکه قانون و سنت الهی برای ماندگاری و حیات جامعه ای است که احساس اصلاح و حساسیت اصلاح در آن جامعه وجود دارد، افزود: نابودی مخصوص جامعه ای است که حساسیت اصلاح در آن از بین برود، این قانون در بدن انسان ها هم حاکم است؛ مانند گلبولهای سفید خون که مانع از بین رفتن میکروب ها هستند و در برابر آنها ایستادگی می کنند.
وی بیان کرد: ماندگاری با کسانی است که هم صالح هستند و هم در راه اصلاح قدم برمی دارند.
فاسد نمی تواند اصلاح کننده باشد
حجت الاسلام عبدالله پور اضافه کرد: دانشمندان و صاحبان خرد، عقل، قدرت و دارایی نیروهای مدافع جامعه هستند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در بحث ضررها و آسیبهای فساد، اهم آسیب ها را نام برد و افزود: فاسد نمی تواند اصلاح کننده باشد چرا که همه را به فساد می کشاند، دستمال کثیف خود چطور می تواند پاک کننده باشد؟
جهاد همه جانبه لازمه مبارزه با فساد است
نماینده ولی فقیه در بسیج قرچک فساد مالی و اقتصادی را کاهش دهنده و از بین برنده تولید و ساخت و ساز مطرح کرد و گفت: سرمایه دار از طریق زد و بند راحتتر می تواند افزایش سرمایه نامشروع داشته باشد.
وی با اظهار اینکه فساد سبب ترغیب سرمایه دار به رشوه جهت افزایش سرمایه از راه های غیرمستقیم می شود، اضافه کرد: افزایش مال و لقمه حرام عامل ایجاد گناهان و فساد در جامعه می شود.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قرچک، جهاد همه جانبه را لازمه مبارزه با فساد دانست و تصریح کرد: فاسد شدن مدیران، مسؤولان و مردم باعث می شود که جامعه به اردوگاه استکبار تبدیل شود و عاملان آنها دست به خیانت بزنند.
دیدگاه ها :