سرپرست فرمانداری قرچک گفت: در کل استان تهران 50 لکه صنعتی در استان تهران وجود دارد که واحدهای صنعتی در آن فعالیت میکنند و نیاز به اخذ مجوز دارند.
به گزارش راوی امروز، بهمن خطیبی سرپرست فرمانداری قرچک در جلسه رسیدگی و رفع مشکلات لکه صنعتی صالح آباد اظهار داشت: پیشاپیش ایامالله دهه مبارک فجر و جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی خدمت همه مردم ولایت مدار ایران اسلامی و مردم ولایی شهرستان قرچک تبریک عرض میکنم.
وی افزود: شهرداری قرچک مشخص کند واحدهای صنعتی و صنفی محدوده صالح آباد در داخل بافت قرار دارند یا نه بررسی شود کدام واحدها داخل بافت هست تا از طریق شرکت شهرکهای و هم صمت مجوز فعالیت دریافت کنند.
سرپرست فرمانداری قرچک ادامه داد: هر واحد کارگاهی اینجا نمیتوان مستقر شود چراکه مباحث محیط زیستی باید بررسی شود، بررسی کلی صورت گیرد، اگر واحدهای صنفی و صنعتی داخل بافت باشند خیلی کارها را میتوان پیگیری کرد.
خطیبی در ادامه جلسه بیان داشت: این لکه های صنعتی بعد از انقلاب شکل گرفته است و نیاز به رسیدگی دارد در کل استان تهران بالای ۵۰ لکه صنعتی داریم که پیش بینی لازم جهت مصارف آب در واحدهای تولیدی آب نشده و شرایط خاصی را میطلبد.
وی تصریح کرد: پیگیری های لازم را انجام تا مجوزهای اصلی اخذ شود این لکه های صنفی و صنعتی در طول زمان شکل گرفته و باید گسترش یابد و افزایش واحدهای صنفی و صنعتی در منطقه باعث ایجاد اشتغال در منطقه است.
این مسؤول بیان داشت: تعریض جاده جهت رفت آمد ، روشنایی مسیر و آب شرب و غیر شرب که جهت مصارف صنعتی استفاده می شود باعث ایجاد اشتغال میشود.
خطیبی در ادامه به شهرک صنعتی قرچک اشاره کرد و گفت: صنوف مختلف وارد شهرک صنعتی قرچک شدند و جای خرسندی است صاحبان صنوف و صنایع سربازان اقتصادی هستند.
وی خاطرنشان کرد: اداره حفاظت محیط زیست نظارت لازم را در خصوص آلاینده بودن واحد صنعتی داشته باشد، اداره صنعت، معدن و تجارت در خصوص پایش واحدهای صنعتی اهتمام داشته باشند و در نهایت اداره راهداری، شهرداری و بخشداری هماهنگی لازم برای رفع مشکلات جاده و مسیر اصلی جاده صالح آباد را انجام دهند تا عبور و مرور روستائیان هم مطلوب شود.
در ادامه علیرضا رشیدیان بخشدار مرکزی در این جلسه اظهار داشت: شهرداری برای تامین روشنایی اقدام چرا که در حریم شهر قرار دارد و ایمن سازی و ارایه خدمات طول مسیر با شهرداری است.
وی افزود: شهرداری باید جهت اصلاح هندسی، تعریض و تامین روشنایی، نصب علائم راهنمایی و رانندگی و خطکشی طول مسیر اقدامات لازم را معمول کند چراکه با توجه به حجم بالای تصادفات و فوتی مسیر، یکی از مطالبات عمده اهالی روستای صالح آباد و صنایع و صنوف مستقر در محدوده مورد نظر است.
بخدار مرکزی قرچک گفت: نقاط پرخطر و حادثهساز طول مسیر بررسی و اصلاح شود و از شهرداری خواست در بودجه ۹۸ هزینه تعمیرات فنی و مهندسی جاده دیده شود چراکه در محدوده قانونی شهر قرار دارد.
مرتضی علیکایی رئیس اداره آب باقرآباد نیز در این جلسه اظهار داشت: در باقرآباد آب شهر تامین شده و منطقه صالح آباد ۹۰ لیتر بر ثانیه آب نیاز دارد که بعد از انجام اقدامات اساسی آب شرب تامین میشود.
وی تصریح کرد: ممیزی ملکها آغاز شده و در این خصوص جلساتی برگزار شده است و مجوزهای لازم اخذ شده تا نیازهای آبی مشخص شود.
وی خاطرنشان کرد: جهت تامین آب شرب ۵ کیلومتر شبکهگذاری نیاز دارد که پس از کسب مجوز این اقدام عملیاتی خواهد شد.
دیدگاه ها :