شهردار منطقه 20 با تاکید بر نقش نظارتی تشکل های مردمی اظهار داشت: تشکل های مردمی به عنوان بازوان شهرداری می توانند به عنوان ناظر اجرای طرح نگهداشت شهر و همچنین با آگاه سازی و اعتماد سازی شهروندان در تسریع روند بهسازی بافت های فرسوده موثر باشند.
به گزارش راوی امروز، فرهاد افشار روز چهارشنبه 11 مهر 97 در نشست با سازمان های مردم نهاد شهرری به سخن رهبری «ری قبله تهران است» اشاره کرد و گفت:وجود امامزادگان واجب التکریم و مردم شریف ری این سخن را تایید می کند و با تدوین برنامه کاری مد نظر برای مدیریت شهری منطقه 20 و مشارکت و همراهی اقشار اثرگذار اجتماعی و فرهنگی در جهت شعار “ری شهر ایرانی اسلامی پیش رو” این مهم تقویت می شود.
افشار با بیان اینکه ری پتانسیل تبدیل شدن به مقصد گردشگری را دارد گفت: شهرری از هویت تاریخی و مذهبی بالایی برخوردار است و آنچه در برنامه کاری ما قرار دارد توجه به اسلامی بودن ری،اخلاق مداری شهروندان و رونق اقتصاد این شهر بر اساس پتانسیلهای موجود است.
وی وجود تشکل های مردم نهاد و اثرگذار در شهرری را از دیگر نقاط قوت و ویژگی های برجسته شهرری برشمرد و افزود: با استفاده از ظرفیت های مجموعه های مردم نهاد و مسئولیت پذیری آنها می توان میزان اثربخشی در جامعه را افزایش داده و برای حل مشکلات و دغدغه های شهروندان استفاده کنیم .
وی با اشاره به اهمیت شناسایی وضع موجود، بررسی علل و عوامل، آگاه سازی و آموزش های شهروندی گفت: حمایت و ایجاد انگیزه برای فراهم کردن زمینه فعالیتهای موثر NGOها در جامعه و همچنین حضور دانش آموزان در فعالیتهای داوطلبانه از برنامه های کاری مدیریت شهری منطقه است.
افشار با بیان اینکه امروزه CBOها فراتر از NGOها مطرح هستند گفت: CBOها کانونهای بومی سازی شده هستند که به صورت محلی مسائل را حل می کنند و در ری نیز به دلیل پتانسیل بالای مذهبی مردم؛مساجد به عنوان کانون های مردمی می تواند به عنوان نقطه مرکزی CBO اثر بخشی مفیدی داشته باشند.
در ادامه این جلسه حجت نظری عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان امور مناطق، خدمات اجتماعی، زیباسازی، مترو، ستاد توانمندسازی زنان و برج میلاد مصوب شد امکانی فراهم شود تا افراد در معرض آسیب از جمله توان یابان و بانوان سرپرست خانوار بتوانند یک بار در سال با برپایی نمایشگاه تولیدات خود را در برج میلاد در معرض فروش قرار دهند.
دیدگاه ها :