خانه » استان‌ها » اجرای پروژه مجتمع توریستی بوم گردی در روستای هزارساله خاوه
  • چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 1 January

استان‌ها // 2 ژوئن 2018  ,  12:01  // کد خبر : 18330
دهیار روستای خاوه ورامین خبر داد: اجرای پروژه مجتمع توریستی بوم گردی در روستای هزارساله خاوه

دهیار روستای خاوه ورامین از اجرای پروژه مجتمع توریستی بوم‌گردی با اعتباری بالغ‌بر 25 میلیارد ریال در آینده نزدیک در این روستا خبر داد.

به گزارش راوی امروز، ابوالقاسم تاجیک پیش از ظهر شنبه 12 خرداد 97 در جریان بازدید از پروژه‌های این روستا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جمعیت روستای خاوه طبق سرشماری سال ۱۳۹۵، بالغ‌بر یک هزار و 180 نفر است و اغلب ساکنین روستا کشاورز هستند.

وی بیان کرد: یعنی حدود ۸۰ درصد ساکنین روستای خاوه کشاورز، ۱۵ درصد دام‌پرور و پنج درصد هم سایر مشاغل را عهده‌دار هستند.

دهیار روستای خاوه با بیان اینکه 70 درصد بافت روستای خاوه قدیمی و سنتی است، تصریح کرد: روستای خاوه 300 خانوار را که اکثریت بومی با قومیت‌های تاجیک، احمدی و معصومی هستند را در خود جای‌داده است.

وی با اشاره به اینکه به لحاظ اجتماعی، کمترین نزاع و اختلافات در این روستا است، اذعان کرد: اختلاف‌ها در روستای خاوه، طبق روال قدیم و سنتی و به‌صورت کدخدا‌منشی رفع می‌شود و اکثر مواقع مناقشات و اختلافات با پادرمیانی بزرگان و ریش‌سفیدان حل‌وفصل می‌شود.

تاجیک در‌خصوص اقدامات عمرانی در این روستا گفت: خیابان شهید مجتبی تاجیک این روستا به‌طور کامل جدول‌گذاری و آسفالت شد و بلوار اصلی که فرسوده شده بود با آجرفرش‌های سنتی بازسازی و ترمیم‌ شده است.

وی اظهار کرد: روستای خاوه قدمتی بالای هزار سال دارد، از آنجا که کشاورزی و دام‌پروری در روستاها به حاشیه کشیده شده است و روستای خاوه با این قدمت به‌لحاظ جاذبه‌های توریستی و تاریخی که در آن وجود دارد، اهلی‌ برای کسب درآمد به‌سمت تولیدات سنتی روی آورده و محصولات خانگی و ساخت دست خود را به توریست‌ها می‌فروشند.

دهیار روستای خاوه بابیان اینکه روستای خاوه بابیان اینکه درصدد ساخت یک کارگاه قالی‌بافی در این روستا هستیم، خاطرنشان کرد: ساخت کارگاه قالی‌بافی و خیاطی در برنامه کاری دهیاری و شورای اسلامی قرار دارد تا بانوان روستایی مشغول به‌کار شوند.

وی از اجرای پروژه مجتمع توریستی بوم‌گردی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: سرمایه‌گذارانی برای اجرای طرح بومی‌گردی در این روستا قرار است فعالیت‌های خود را آغاز کنند.

تاجیک تصریح کرد: خاوه روستایی است که به‌عنوان هدف گردشگری شهرستان ورامین ایجاد شده است و به‌لحاظ اینکه سه شهرستان را دربرمی‌گیرد، از جذابیت خاصی برخوردار است و تنها مکانی است که می‌توان یک مجتمع توریستی و گردشگری برای درآمدزایی تأسیس کرد که مشرف‌ به سه شهرستان پاکدشت، پیشوا و قرچک است.

وی گفت: برای احداث این مجتمع توریستی بوم‌گردی اعتباری بالغ‌ بر 25 میلیارد ریال در نظر گرفته‌ شده است و حدود ۱۵۰ نفر به‌طور مستقیم می‌توانند اشتغال در این مجتمع داشته باشند.

دهیار روستای خاوه در پایان متذکر شد: زمین این پروژه حدود ۹ هکتار است و در این پروژه بوم‌گردی پیست اسب‌دوانی، شترسواری و بیابان‌گردی، ۴۰ خانه‌ بوم‌گردی همراه با رستوران‌های سنتی و حمام و محل ماساژ و رصدخانه در این مجتمع وجود دارد که باعث جذب توریست داخلی و خارجی خواهد شد.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار