گواهی نامه ثبت و اعتبارسنجی و امتیازدهی اختراع توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران به عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد پیشوا اعطا شد.
به گزارش راوی امروز،گواهی نامه ثبت اختراع و گواهی نامه اعتبارسنجی و امتیازدهی اختراع توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران توسط دکتر سارا موحد عضو هیات علمی و دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحدورامین-پیشوا با عنوان اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ های رانتان و کربوکسی متیل سلولز برای بیماران سلیاکی می باشد.
تولید مورد اختراع برای نخستین بار در ایران و جهان تولید گردید.کیک تولیدی،فرآورده ای جدید فاقد آرد گندم و مناسب برای بیماران سلیاکی است.
مبتلایان به این بیماری با کمبود و محدودیت مواد غذایی فاقد گلوتن(Gluten- Free) مواجه هستند، لذا فرمولاسیون جدید کیک مورد اختراع میتواند مورد استفاده این افراد قرار گیرد.
دیدگاه ها :