«دینا حقی» خبرنگار «راوی امروز» و فرمانده تیم سحر(سفیران حمایت روانی) هلالاحمر شهرستان ورامین در نقدی، از لزوم استخدام نیروهای تازه نفس در هلالاحمر برای کارایی بیشتر نیروها نوشت.
«دینا حقی» خبرنگار «راوی امروز» و فرمانده تیم سحر(سفیران حمایت روانی) هلالاحمر شهرستان ورامین در نقدی، از لزوم استخدام نیروهای تازه نفس در هلالاحمر برای کارایی بیشتر نیروها نوشت.
به گزارش راوی امروز، حقی در نقد خود نوشته است:
«دولت ایران در سال ۱۳۰۱ جمعیت ملی خود را تأسیس کرد اما به جای استفاده از نشان صلیب سرخ یا هلالاحمر، علامت شیر و خورشید سرخ را به عنوان نشان این جمعیت انتخاب کرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۵۹ دولت ایران با ارسال نامهای به دولت سوئیس، به عنوان امین و نگهدارنده قراردادهای چهارگانه ژنو، اعلام کرد که استفاده از شیر و خورشید سرخ را به تعلیق درآورده و به جای آن از نشان هلالاحمر استفاده خواهد کرد.
از آن پس، جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران به جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران تغییر نام داد که از چهار هدف کلی زیر پیروی میکند:
۱- تلاش برای تسکین آلام بشری
۲- کوشش در جهت برقراری دوستی و تفاهم مقابل و صلح پایدار میان ملتها
۳- حمایت از زندگی و سلامت انسانها بدون در نظر گرفتن هیچگونه تبعیض میان آنها
۴- تلاش برای تأمین احترام انسانها
همچنین ارائه خدمات امدادی در هنگام بروز حوادث و سوانح طبیعی مثل زلزله، سیل و … در داخل و خارج از کشور، برنامه ریزی و اقدام در جهت آمادگی برای مقابله با حوادث و سوانح و آموزش عمومی در این زمینه، تربیت کادر امدادی و نیروی انسانی مورد نیاز، همچنین مشارکت جوانان در تصمیمگیریها و فعالیتهای مربوط به آنها و تربیت و آموزش جوانان مذکور به منظور آماده ساختن آنان در انجام خدمات امدادی و عام المنفعه، از جمله وظایف مهم و اساسی این جمعیت به شمار میرود.
از دیگر وظایف این جمعیت نیز میتوان به کمک در امر توانبخشی و ارائه خدمات اجتماعی در جهت تسکین آلام آوارگان و معلولان، تلاش در جهت تسکین آلام بشری و کمک به امر سلامت جامعه و دفاع از ارزشهای انسانی، کمک و تهیه دارو و وسایل و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی کشور اشاره کرد.
با توجه به حجم بالای وظایف و فعالیتهای جمعیت هلالاحمر در ایران، جذب نیروی انسانی جوان و کارآمد جهت تسریع روند اجرای این امور به نحو احسن، از اهمیت بالایی برخوردار است.
اما با وجود شرایط سخت اقتصادی و معیشتی حاکم بر جامعه، طی سالهای اخیر شاهد کاهش نیروی داوطلب در این جمعیت هستیم و آخرین جذب نیروی کادر و رسمی از طریق آزمون استخدامی در هلالاحمر، مربوط به سال ۱۳۹۵ است که طی دهه گذشته، میزان جذب نیروی کادر و پرسنل به خصوص در بخش اداری بسیار محدود بوده است.
همچنین با در نظر داشتن این که تا پایان سال ۱۴۰۴ بسیاری از پرسنل این جمعیت، بازنشسته خواهند شد، عمده کار و فعالیتهای هلالاحمر، اعم از امدادی، عام المنفعه، اداری و … بر عهده نیروهای داوطلب جوان در سراسر شعبههای کشور است.
به طور حتم، جذب و استخدام نیروی جوان، کارآمد و متخصص در جمعیت هلالاحمر، جانی دوباره به این سازمان مردمی و ملی تزریق خواهد کرد که باعث افزایش و بهبود کیفیت در اجرای تمامی فعالیتهای این جمعیت خواهد شد.
در نهایت، انتظار میرود مسئولان مربوطه تدابیری اتخاذ کنند و با جذب و استخدام نیروهای داوطلب جوان کارآمد هلالاحمر که بدون هیچ چشمداشتی با عشق و ایثار تمام، سالها داوطلبانه به مردم خدمت کردهاند، بذر امید را در دل جوانان دیگر بکارند تا انگیزه برای خدمات داوطلب محور در این جمعیت داشته باشند.
دیدگاه ها :