معاون اجتماعی پلیس فتا از شیوه جدید کلاهبرداران اینترنتی تحت عنوان پیامک «پستچی اداره پست» خبر داد.
معاون اجتماعی پلیس فتا از شیوه جدید کلاهبرداران اینترنتی تحت عنوان پیامک «پستچی اداره پست» خبر داد.
به گزارش راوی امروز، گسترش استفاده افراد از اینترنت علاوه بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش سرعت انجام کارها، مشکلات و روشهای جدیدی برای کلاهبرداری اینترنتی را نیز به وجود آورده است.
با افزایش نفوذ گسترده اینترنت در جوامع و افزایش تعداد کاربران فضای مجازی کلاهبرداران و هکرها نیز با استفاده از روشهای خلاقانه و ناآشنا برای مردم عادی بسیاری از افراد را به دام انداخته و به راحتی از آنها دزدی کردهاند.
عدم آموزش درست و شناخت دقیق ابزارهای پرداختی آنلاین سبب افزایش تعداد کلاهبرداری اینترنتی شده است؛ به همین دلیل در این مطلب قصد داریم تعریف کلاهبرداری اینترنتی، انواع روشهای کلاهبرداری اینترنتی و نحوه شکایت از کلاهبرداران اینترنتی را بیان کنیم.
به دلیل گستردگی فضای سایبری و تفاوت دیدگاه کارشناسان این حوزه، امکان ارائه یک تعریف دقیق و جامع برای کلاهبرداری اینترنتی وجود ندارد. اما به صورت کلی میتوان گفت هر عمل خلاف قانونی که توسط رایانه یا سایر ابزارهایی که به اینترنت متصل میشوند انجام شود به نحوی که به صورت مادی یا معنوی آسیبی را با مردم برساند، مصداق بارز جرم در فضای آنلاین است.
سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا به شیوه جدید کلاهبرداران اینترنتی با عنوان «پستچی اداره پست» اشاره کرد و گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری بعد از اینکه ترفندهایی مانند ارسال لینکهای جعلی سامانه ثنا، عدل ایران، همتا و… را برای کلاهبرداری استفاده کردند این بار به سراغ پیامکهای جعلی اداره پست رفته اند.
وی افزود: این افراد در پیامرسان واتساپ پیامی تحت عنوان «بسته پستی برای شما در تاریخ مقرر ارسال شد اما شما در منزل حاضر نداشتید، برای مشخص کردن زمان ارسال مجدد بسته به لینک زیر مراجعه کنید» ارسال میکنند و زمانی که افراد وارد لینک میشوند بدافزارهایی روی تلفن همراهشان نصب میشود.
معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: کلاهبرداران با نصب بدافزارها روی تلفن همراه قربانیان به راحتی میتوانند به اطلاعات آنها به ویژه اطلاعات بانکی آنها دسترسی پیدا کنند و سوءاستفادههایی کنند.
دیدگاه ها :