خانه » گوناگون » راه های مقابله با همسر خبرچین
  • دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 23 December

گوناگون // 31 جولای 2022  ,  11:45  // کد خبر : 70680
راه های مقابله با همسر خبرچین

خبرچینی همسر یکی از مشکلاتی است که نه تنها باعث افزایش جدال در ازدواج می شود بلکه راه را برای دخالت دیگران در زندگی باز می کند ، در اغلب موارد خبرچینی همسر به دلیل عدم بلوغ فکری کافی و داشتن شخصیت وابسته یا عدم وجود صمیمیت کافی و نداشتن مهارت گفتگو بین زوجین است.

خبرچینی همسر یکی از مشکلاتی است که نه تنها باعث افزایش جدال در ازدواج می شود بلکه راه را برای دخالت دیگران در زندگی باز می کند ، در اغلب موارد خبرچینی همسر به دلیل عدم بلوغ فکری کافی و داشتن شخصیت وابسته یا عدم وجود صمیمیت کافی و نداشتن مهارت گفتگو بین زوجین است.

به گزارش راوی امروز، برخی زوجین به دلیل بی تجربگی، برخی به دلیل وابستگی زیاد به خانواده و نداشتن شخصیت مستقل و برخی به دلیل عادت و داشتن شخصیت پرحرف که به اصطلاح هیچ حرفی در دهانشان نم نمی کشد ، مسائل خصوصی زندگیشان را به مادر ، اعضای خانواده و دوستان بازگو میکنند. 

حتی زوجینی که در ابتدا از روی بی تجربگی مرتکب چنین اشتباهی می شوند با گذشت زمان تبدیل به عادت برایشان می شود و می تواند مشکلات جدی برای زندگیشان ایجاد کند.

زوجی که مستقل شده اند و در یک خانه و زیر یک سقف زندگی میکند به طور طبیعی هر از گاهی دچار اختلاف نظر و عدم تفاهم در برخی موارد می شوند که با کمی تدبیر و گذشت و سازگاری قابل حل است. 

ولی مشکل اساسی برای زندگی زمانی پیش می آید که یکی از زوجین یا هر دوی آن ها حرفهایی که  با هم گفته اند ، اختلافات و اتفاقات زندگی را برای دیگران تعریف می کند یا با کسی درد دل می کند که میتوند برای رابطه خطرساز و آسیب زا باشد. 

آسیب های خبرچینی همسر به زندگی مشترک

وقتی دو نفر با هم ازدواج میکنند باید بدانند که یک سری موارد و مشکلات در زندگی مشترک، خصوصی است و کسی نباید از آن ها باخبر شود.

متاسفانه خبرچینی و دهن لقی زوجین هم در زنان و هم در مردان رواج دارد و حتی گاهی خصوصی ترین رفتار و حرفها یا مسائل جنسی را به مادر یا دوستانشان منتقل می کنند ، این رفتار به مرور زمان باعث از بین رفتن حس عشق و علاقه بین زوجین شده، امنیت و صمیمیت را در زندگی مشترک از بین میبرد. 

علت خبرچینی همسرتان را ریشه یابی کنید

تا زمانی که یک زوج نتواند مسیر زندگی اش را از زندگی خانوادگی قبلی جدا کند نمی تواند وارد مسیر رشد زندگی مستقل شود. حریم زندگی مشترک از اهمیت زیادی برخوردار است و زمانی که این حریم رعایت نشود باعث می شود دیگران به خودشان اجازه دخالت در زندگی شما را بدهند بنابراین شما هستید که با رفتار خودتان و حمایت از یکدیگر به دیگران حد و حدود دخالت کردن یا احترام گذاشتن به استقلال خودتان را یادآور می شوید. 

در اولین مرحله باید علت خبرچینی همسرتان را پیدا کنید، با توجه به علت خبرچینی همسرتان میتوانید بهترین راهکار را پیدا کنید یا حتی برای درمان به مشاوره زوج درمانی مراجعه نمایید. 

عدم برقراری ارتباط عاطفی مناسب

یکی از مواردی که باعث می شود همسر شما حرفش را نزد خانواده اش ببرد معمولا برای راهنمایی خواستن است. زمانی که شما نتوانید ارتباط عاطفی درستی با همسرتان برقرار کنید و مهارت گفتگوی سازنده را نیاموخته باشید و نتوانید با حرف زدن مشکلاتتان را حل کنید و به نتیجه خوبی برسید احتمال این که همسرتان به ناچار مجبور شود برای حل مشکلاتش از خانواده یا دوستانش کمک بگیرد زیاد است.

مطرح کردن مشکلات با خانواده یا دوستان معمولا پای آن ها را برای دخالت های بیجا به زندگی شما باز می کند و از سویی دیگر اگر خیرخواه شما باشند ولی ممکن است به دلیل نداشتن تخصص کافی راهنمایی های اشتباهی به شما بدهند و اگر حسود زندگی شما باشند ممکن است عمدا شما را به سمت و سوی جدایی عاطفی یا قانونی سوق بدهند. 

وابستگی و نداشتن اعتماد به نفس

وابستگی و عدم استقلال شخصیتی باعث می شود فردی که ازدواج کرده دچار ترس از طرد شدن و مورد بی توجهی قرار گرفتن در روابط قبل از ازدواجشان شوند. برخی از افراد بعد از ازدواج میترسند که توجه و محبت خانواده و به خصوص مادرشان زا از دست بدهند و به همین دلیل برای جلب توجهشان همه چیز را به آن ها می گویند و به آن ها اجازه دخالت در زندگیشان را می دهند و حتی گاهی پا را فراتر گذاشته و هر کاری که خانواده شان بگوید انجام می دهند تا از حمایت و توجه خانواده مطمئن باشند. 

این افراد معمولا شخصیتی وابسته با اعتماد به نفس پایین دارند و تصور میکنند اگر خانواده شان را راضی نگه ندارند نمی توانند به تنهایی زندگیشان را مدیریت کنند. 

احساس بی کفایتی و وابستگی باعث می شود که فرد بخواهد مسئولیت زندگی اش را به دیگری بسپارد. 

ترس از طرد شدن از سوی خاناده معمولا از کودکی در شخصیت فرد نهادینه شده و بنابراین در بزرگسالی هم سعی میکند همسو با معیارهای خانوادهحرکت کند تا از سوی آنها سرزنش نشود. 

شخصیت مطیع و فداکار

برخی افراد در خانواده شان به گونه ای تربیت شده اند که شخصیتی مطیع و فداکار نسبت به اعضای خانواده خودشان دارند و در بزرگسالی و بعد از ازدواج هم به همین رفتار ادامه می دهند و مطیع خانواده شان خواهند بود. 

شوهر دهن لق, رفتار با با شوهر خبرچین, آسیب های خبرچینی همسر به زندگی

دلایل خبرچینی همسر

تحول نیافتن شخصیتی

والدینی که در کودکی سعی میکنند فرزندشان را درست مطابق میل خودشان تربیت کنند به گونه ای که مثل خودشان رفتار کند ،صحبت کند و علایق خودشان را داشته باشد باعث می شوند که فرزندشان از نظر شخصیتی تحول پیدا نکند. چنین فردی احساس می کند که باید مطابق خانواده اش رفتار کند و هویت مستقلی از خانواده ندارد و علایق شخصی خودش را نمی شناسد.

چنین فردی اگر خانواده اش را از اتفاقات زندگی اش مطلع نکند و از ریز و درشت زندگی هم خبر نداشته باشند احساس بدی پیدا میکند . در این خانواده ها ، والدین و فرزندان حق زیادی دردخالت کردن در کار و زندگی یکدیگر به خودشان می دهند. 

با خبرچینی همسر چه کنیم؟

خبرچینی همسر یا گزارش دادن اتفاقات بین زوجین به خانواده یکی از مشکلات شایعی است که به دلیل عدم آگاهی و آموزش نادرست مهارت های ارتباطی با همسر ایجاد می شود. اگر متوجه این مشکل شدید در اولین مرحله بهتر است با همسرتان گفتگو نمایید و نارضایتی خودتان را ابراز کنید.

بهتر است از زاویه دید همسرتان هم به موضوع نگاه کنید ، شاید همسرتان برای حل مشکلاتش را شما راه چاره ای پیدا نمی کد برای همین ناچار می شود مشکلاتش را با خانواده در میان بگذارد تا از آن ها کمک بگیرید یا به او آرامش بدهند. اگر بتوانید با استفاده از رویکرد حل مسئله مشکلات زناشویی با همسرتان گفتگو نمایید احتمالا میتوانید در این زمینه تاثیر گذار باشید.

اگر به جز مشکلات هر مسئله ای را به گوش خانواده اش می رساند و حریم خصوصی زندگیتان را از بین برده است بهتراست محترمانه با او گفتگو کنید و در مورد حریم زندگیتان با هم به توافق برسید در غیر اینصورت لجبازی یا دعوا و بدخلقی می تواند شما را درگیر یک چرخه معیوب از رفتارهای بی فایده تلافی جویانه کند که روحتان را می فرساید و خوشی را از زندگیتان می گیرد. 

حد و مرز حریم خصوصی زندگیتان را مشخص کنید

از آنجه که شما وارد محیطی جدید و  دور از خانواده شده اید باید برای مشخص شدن حریم خصوصی تان با هم گفتگو کنید شاید حرفهایی که برای شما خصوصی محسوب می شوند برای همسرتان بی اهمیت باشند و تصوری از خصوصی بودن آن ها یا ناراحت شدن شما از بازگو شدنشان نداشته باشد و بالعکس .

معمولا هنگام بروز مشکلات ، دخالت خانواده ها در اغلب موارد منجر به پیچیده تر شدن آنها خواهد شد . هر چه تعداد افرادی که در یک مشکل یا بحث دخیل می شوند بیشتر شود ، سو تفاهمات بیشتری رخ میدهد و احتمال شکستن حرمتها وجود دارد و  به همان نسبت پیچیدگی موضوع و ناراحتی های ایجاد شده و زمان لازم برای رفع ناراحتی افزایش خواهد یافت. 

والدینتان باید بدانند که شما مستقل شده اید و حالا اولویت هایتان با زمان مجردی فرق کرده است و اگر قبلا  ولویت تان خانواده بودد حال اولویتتان همسر و زندگی مشترکتان است. 

مشکل خبرچینی همسرتان را بپذیرید

اگر همسرتان به مادر و خانواده اش وابسته است مسلما این وابستگی ریشه در دوران کودکی اش دارد و نمیتوانید توقع داشته باشید بتواند به سادگی و سرعت تغییر کند. شاید خانواده اش همیشه باریش اولویتداشتهباشند و اگر شما با همسرتان همکاری نکنید و از مشاور کمک نکنید نمیتوانید او را به زور تغییر بدهید.

در قدم اول باید مشکل همسرتان را بپذیرید و دست از جنگیدن با او بردارید. با پذیرش شما و شناخت ویژگی اخلاقی همسرتان کمتر اذیت می شوید ضمن این که اعصابتان آرام تر است و راحت تر می توانید او را راهنمایی کنید. 

به خانواده همسرتان توهین نکنید

اگر میخواهید همسرتان دست از خبر چینی بردارد به هیچ عنوان نباید به خانوادهد اش توهین و بی احترامی کنید چون این رفتار شما باعث می شود همسرتان گارد دفاعی بگیرد و نه تنها با شما همکاری نکند و به شما اولویت ندهد بلکه به جای کمتر شدن دخالت خانواده اش، بیشتر از شما دور شده و به خانواده اش نزدیک تر می شود. 

برخورد با خبرچینی همسر, همسر خبرچین, همسر خبرچین و دهن لق

شوهر دهن لق و خبرچین

با خانواده همسرتان صمیمی شوید

مسلما اولویت هر کسی این است که همسرش ارتباط خوبی با خانواده اش داشته با شد ،اگر بتوانید ارتباط خوبی با خانواده همسرتان برقرار کنید و با آنها صمیمی شوید همسرتان بیشتر به شما نزدیک خواهد شد و بهتر میتوانید با او ارتباط برقرار کنیدو درباره مشکلاتتان صحبت کنید. 

احساستان را در آرامش بیان کنید

هنگامی که از نظر عصبی در آرامش هستید با همسرتان صحبت کنید و به او بگویید از این که حرفهایتان را از زبان خانواده اش می شنوید چه احساسی دارید. آیا احساس ناامنی میکنید؟ آیا حس می کنید شوهرتان هنوز بزرگ نشده است و توان تصمیم گیری ندارد؟ آیا حس میکنید شوهرتان با شما صمیمی نیست و برای همین همه چیز را به خانواده اش می گوید ؟ آیا احساس میکنید نمیتوانید به شوهرتان تکیه کنید؟

زمانی که همسر یا شوهر شما از احساستان باخبر شود احتمال این که انگیزه برای اصلاح خودش پیدا کند بیشتر است. 

الگوی همسرتان باشید

اگر شما خودتان در مورد مشکلات با خانوادده تان درد دل کنید باعث می شوید که همسرتان هم تصور کند این کار مشکلی ندرد . سعی کنید برایش الگو باشید و حریم خصوصی زندگیتان را مطابق میل هر دو نفرتان حفظ کنید. 

حتی اگر ناراحتی ای بین خودتان پیش آمده آن را در مقابل خانواده ها بروز ندهید و با احترام و محبت با او رفتار کنید تا متوجه شود نباید مشکلات و گله ها را از حریم خودتان بیرون ببرد. 



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار