اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان، مانند اسفناج را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت تولید سلولهای پوستی افزایش پیدا میکند و تولید کلاژن را در پوست تحریک میکنید، کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد.
به گزارش راوی امروز، اسفناج یکی از موادغذاییِ بسیار سالم است، طبق بررسیهای صورتگرفته بیش از ۱۰ آنتیاکسیدان فلاونوئید در این سبزی وجود دارد و این آنتیاکسیدانها تنها یکی از چند ماده آلی و معدنی موجود در اسفناج هستند.
در ادامه خواص اسفناج برای سلامت بدن ذکر شده است
اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد عامل ابتلا به سرطان پوست شود یا به ظاهر پوست آسیب برساند، ویتامین C و A موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را بهبود میبخشد.
اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان، مانند اسفناج را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت تولید سلولهای پوستی را افزایش پیدا میکند و تولید کلاژن را در پوست تحریک میکنید، کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد.
این سبزی در حفظ سلامت پوست نقش ویژهای دارد، اشعه فرابنفش ممکن است در تماس با پوست فرد منجر به سرطان پوست شود یا ظاهر پوست را خراب کند. ویتامین C و A موجود در اسفناج، آسیب ناشی از اشعه فرابنفش را ترمیم میکنند. اگر مصرف مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان، مانند اسفناج را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید، سرعت تولید سلولهای پوستی را بالا میبرید و تولید کلاژن را در پوست تحریک میکنید. کلاژن یکی از مواد سازنده پوست است که در بهبود کشسانی و زیبایی پوست نقش دارد.
فیتونوترینتهای موجود در اسفناج به سمزدایی بدن کمک میکنند و با جلوگیری از رشد انبوه فلورهای میکروسکوپی روده، کارکرد کبد را بهبود میبخشند. همچنین بین کاهش التهاب لوله گوارش و مصرف فلاونوئید و کارتنوئیدهای درون اسفناج رابطه مستقیم وجود دارد. هرچه التهاب لوله گوارش کمتر شود، لایه داخلی آسیبپذیر آن و معده نیز سالمتر میمانند و احتمال پیشرفت سندرم روده نشتکننده و ناراحتیهای گوارشی دیگر کاهش مییابد. همچنین اسفناج غنی از فیبر است.
اسفناج در پیشگیری از دیابت بسیار موثر است، این سبزی حاوی استروئیدهای مفیدی بهنام فیتواکسایتروئید است. بررسیها نشان دادهاند این استروئید، متابولیسم گلوکز یا همان شکر خودمان را افزایش میدهد و بهاینترتیب سطح قندخون پایدار میماند و بالا نمیرود. این خاصیت برای بیماری دیابت پنهان، دیابت و نیز سندرمهای دیگری که در متابولیسم سلولی اختلال بهوجود میآورند، بهشدت بهکار میآید، زیرا این استروئید مولفههایی را که ذخیره چربی را برای هورمون انسولین به سطح بحرانی میرسانند، به پایینترین سطح ممکن کاهش میدهند.
پژوهشهای صورتگرفته نشان میدهند اسفناج نه تنها غنی از منیزیم است، بلکه پس از پختهشدن نیز منیزیم آن از بین نمیرود. منیزیم یکی از مواد معدنی مهم در بدن بهشمار میرود و در کارکرد سالم سلولها و بیش از ۳۰۰ عملکرد مختلف بدن نقش دارد. متاسفانه بیشترِ افراد بزرگسال در کشورهای پیشرفته با کمبود منیزیم مواجهند، ولی خود از آن باخبر نیستند. منیزیم در تنظیم کلسیم، پتاسیم و سدیم بدن نقش مهمی برعهده دارد.
منبع: بهداشت نیوز
دیدگاه ها :