خانه » اجتماعی و حوادث » فرق گلودرد کرونایی با گلودردهای دیگر
  • شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 11 January

اجتماعی و حوادث // 21 فوریه 2021  ,  09:16  // کد خبر : 59940
فرق گلودرد کرونایی با گلودردهای دیگر

برخی علائم گلودرد ناشی از ابتلا به کرونا با سایر گلودردهای ناشی از سایر بیماری ها متفاوت است.

برخی علائم گلودرد ناشی از ابتلا به کرونا با سایر گلودردهای ناشی از سایر بیماری ها متفاوت است.

به گزارش راوی امروز، علائم ناشی از ویروس کرونا کاملاً شایع و مشابه علائم سایر بیماری‌های تنفسی است. بنابراین، طبیعی است که نسبت به هر نشانه‌ای که شبیه علائم کووید-۱۹ باشد، احساس اضطراب داشته باشیم.
با توجه به اینکه فصل سرماست و سایر عفونت‌های ویروسی هم شایع هستند، گلودرد به یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها تبدیل شده‌است. به گفته مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC)، مبتلایان علاوه بر تب، سرفه و خستگی، گلودرد را نیز تجربه می‌کنند. با این حال، این بدان معنا نیست که هر گلودردی نشانه عفونت کووید است.
گلودرد می‌تواند بر اثر عفونت یا عوامل محیطی مانند هوای خشک ایجاد شود. گلودرد را می‌توان به سه قسمت تقسیم کرد و بر اساس بخشی از گلو که تحت تاثیر قرار گرفته، قابل تفکیک است. در حالی که فارنژیت ناحیه پشت دهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد، التهاب لوزه تورم و قرمزی لوزه‌ها است. نوع سوم لارنژیت است، تورمی که در حنجره ایجاد می‌شود.

آیا گلودرد یکی از علائم رایج کووید-۱۹ است؟

گلودرد علاوه بر اینکه یکی از علائم رایج سرماخوردگی و آنفولانزا است، طبق گزارش CDC، از علائم شایع کووید-۱۹ هم محسوب می‌شود. با این حال، این علامت کمتر از باقی علائم شایع است و ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد. در حالی که ویروس کرونا نوعی بیماری تنفسی است، ویروس‌ها به راحتی وارد بینی و گلو می‌شوند و درد ایجاد می‌کنند.

گلودرد‌های دیگر در مقابل گلودرد ناشی از کووید-۱۹: تفاوت چیست؟

گلودرد در بیماران کووید-۱۹ وقتی ایجاد می‌شود که ویروس به غشا‌های مرتبط با بینی و گلو وارد و باعث تورم آن‌ها شود. به طور مشابه، در صورت سرماخوردگی شایع و بیماری‌های دیگر مانند آنفولانزا، گلودرد به همان روش تحریک می‌شود. با وجود این، در حالی که گلودرد در بیماری‌های دیگر در مراحل اولیه رخ می‌دهد، بیماران مبتلا به کووید-۱۹ همراه سایر علائم غالب مانند تب، سرفه خشک و خستگی، گلودرد خواهند داشت.
بنابراین، اگر فقط در ناحیه گلو احساس درد دارید و نشانه دیگری ندارید، احتمالاً یک گلودرد استرپتوکوکی یا وضعیتی است که به دلیل عفونت یا بیماری غیر از کووید-۱۹ ایجاد شده‌است. با این حال، اگر می‌خواهید ۱۰٠ درصد مطمئن باشید، باید هوشیار بوده و تست بدهید.

بیماری‌های دیگر که می‌توانند منجر به گلودرد شوند

علاوه بر کووید-۱۹، گلودرد در افراد مبتلا به سرماخوردگی، آلرژی‌های فصلی، آنفولانزا و سایر بیماری‌های تنفسی نیز رخ می‌دهد. این مشکل همچنین می‌تواند توسط عوامل محیطی مانند هوای خشک ایجاد شود.

درمان‌ها

کدر حالی که مبارزه با کووید-۱۹ ادامه دارد، گلودرد‌های دیگر با دارو‌های تجویزی و خانگی قابل درمان است. نوشیدن آب فراوان می‌تواند به بهبود سریع‌تر شما کمک کند. غرغره با محلول آب نمک نیز برای تسکین درد گلو موثر است. به علاوه، شما می‌توانید از یک دستگاه مرطوب‌کنند هوا برای افزودن رطوبت به فضای خانه استفاده کنید

منبع:رکنا



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار