در گزارش زیر قصد داریم برخی از عجیبترین قوانین کشورهای دنیا را معرفی کنیم.
به گزارش راوی امروز، اجازه ندهید مرغها در گرجستان از خیابان عبور کنند. قطعا شما هم با خواندن این جمله تعجب کردید، اما این یکی از قوانین کشور گرجستان است. مردم بسیاری از کشورها با قوانین عجیبی سروکار دارند. به عنوان مثال تمام شدن بنزین در اتوبانهای کشور آلمان غیرقانونی است. بههمینبهانه قصد داریم برخی از عجیبترین قوانین دنیا را معرفی کنیم.
البته بسیاری از این قوانین قدیمی هستند و بهندرت اجرا میشوند. در ادامه با ۱۴ قانون عجیب در سرتاسر دنیا آشنا میشوید.
۱. در دست داشتن ماهی سالمون در انگلستان در شرایط مشکوک
قانون مشهور Salmon Act ۱۹۸۶ که مجلس انگلستان آن را تصویب کرده است، اعلام میکند که در دست گرفتن ماهی سالمون در شرایط مشکوک غیرقانونی است. عجیب بهنظر میرسد، اما کاملا حقیقت دارد. حتی معلوم نیست منظور از شرایط مشکوک دقیقا چیست.
۲. آدامس جویدن در سنگاپور
اگر به سنگاپور سفر میکنید، پیشنهاد میکنیم برای خوشبو کردن دهان خود از قرصهای نعنا استفاده کنید و آدامسها را در خانهتان بگذارید. در میان فهرست طولانی مواردی که اجازهی ورود به سنگاپور را ندارند، نام آدامس نیز دیده میشود. این قانون که یکی از عجیبترین قوانین دنیا هم هست، با هدف تمیز نگهداشتن مکانهای عمومی وضع شده است. البته آدامسهای مخصوص بهداشت دندان و آدامسهای حاوی نیکوتین از این قانون مستثنی هستند.
۳. انتخاب نامهای عجیب برای کودکان در دانمارک
شهروندان دانمارکی باید برای انتخاب نام فرزندان خود از دستورالعمل رسمی این کشور پیروی کنند. در این دستورالعمل، ۷۰۰۰ نام تأیید شده است و اگر یک دانمارکی بخواهد نام دیگری را برای فرزند خود انتخاب کند، باید تأییدیهی دولت را دریافت کند.
۴. دوچرخه سواری بدون احتیاط در مکزیک
دوچرخهسواران در مکزیک نباید پاهای خود را از روی پدالها بردارند، چون ممکن است کنترل دوچرخه را از دست بدهند. این قانون در سال ۱۸۹۲ با هدف حفظ امنیت دوچرخهسوارها تصویب شد. البته دوچرخهسواری بدون دست در این کشور هیچ اشکالی ندارد!
۵. کوهپیمایی برهنه در سوئیس
یکی از قانونهای سوئیسی از شهروندان و گردشگران میخواهد که بهصورت برهنه کوهپیمایی نکنند. در سال ۲۰۰۹، یک مرد برهنهی آلمانی از کنار خانوادهای عبور کرد که در تپههای آلپ گردش میکردند. همین مسئله باعث شد تا این قانون در کشور سوئیس تصویب شود.
۶. غذا دادن به پرندهها در ونیز
افرادی که در میدان سنت مارک ونیز به کبوترها غذا میدهند، باید جریمهای معادل ۷۰۰ دلار را پرداخت کنند. این قانون با هدف حفظ سلامت پرندهها و جلوگیری از آسیب آثار تاریخی وضع شده است.
۷. سوت زدن در کانادا
قانونی در شهر پترولیا وجود دارد که مانع از شنیده شدن صداهای بلند در این شهر شده است. مواردی مثل فریاد زدن، سوت زدن و آواز خواندن در این شهر ممنوع است.
۸. رد شدن مرغها از خیابان در گرجستان
بیشک یکی از عجیبترین قوانین دنیا متعلق به کشور گرجستان است. شهروندان Quitman در گرجستان باید مراقب مرغهای خود باشند که از خیابانها عبور نکنند. این قانون درواقع از افراد میخواهد که تحت هر شرایطی مراقب مرغ و جوجههای خود باشند.
۹. پوشیدن کفش پاشنهبلند در یونان
اگر در سفر به یونان میخواهید در شهرهای تاریخی این کشور قدم بزنید، پیشنهاد میکنیم کفشهای پاشنهبلند خود را در خانه بگذارید. قدم زدن با این کفشها در برخی محیطهای باستانی ممکن است به این آثار آسیب برساند.
۱۰. انتخاب نام ناپلئون برای خوکها در فرانسه
این قانون مستقیما به نام ناپلئون اشاره نکرده است. درواقع، انتخاب نام سران دولتی برای خوکها، توهین به آنها محسوب میشود و غیرقانونی است. این قانون از سال ۲۰۱۳ تابهحال بهعنوان یک اتهام مجرمانه شناخته نمیشود؛ بااینحال همچنان توصیه میشود که شهروندان فرانسوی از انتخاب این نامها برای خوکها خودداری کنند.
۱۱. تمام شدن بنزین در اتوبانهای آلمان
یکی دیگر از عجیبترین قوانین دنیا مربوط به کشور آلمان است. رانندگی پرسرعت با ماشینهای آلمانی در اتوبانهای این کشور بسیار لذتبخش است؛ اما فراموش نکنید که علاوهبر کیلومترشمار، باید مراقب نشانگر بنزین هم باشید. تمام شدن بنزین خودرو در اتوبانهای این کشور غیرقانونی است؛ هر شهروند محترم آلمانی باید همهچیز را پیشبینی و برای آنها برنامه ریزی کند.
۱۲. ادرار کردن در اقیانوسهای پرتغال
ادرار کردن در اقیانوس یکی از قانونهای عجیب پرتغال است. البته بهطور قطع نمیتوان گفت که تابهحال فردی به این دلیل دستگیر شده است یا خیر. بااینحال، گردشگران حداقل از لحاظ اخلاقی باید این مورد را رعایت کنند.
۱۳. استفاده از تفنگ آبپاش در شب سال نو در کامبوج
در سال ۲۰۰۱، قانونی در شهر فنوم پن کامبوج به تصویب رسید که فروش و واردات انواع تفنگهای آبپاش به این شهر را ممنوع کرد. مسئولان برای جلوگیری از ناآرامیهای اجتماعی در جشن شب سال نو، این قانون را تصویب کردند.
منبع: چطور
دیدگاه ها :