دهیار روستای اسلام آباد(دربالا) از صرف 1.4 میلیارد تومان اعتبار برای پروژههای مختلف روستای اسلام آباد در یک سال اخیر خبر داد که بی سابقه بوده است.
به گزارش راوی امروز، دهمین نشست صمیمی پرسش و پاسخ و گفتگوی رودرروی مردم و مسئولان شهرستان پیشوا شامگاه سه شنبه اول بهمن 1398 با حضور حسین عباسی فرماندار، شیرزاد یعقوبی معاون عمرانی فرمانداری، سیدعباس حسینی بخشدار مرکزی، علیاصغر سعادتمند دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای اسلام آباد(دربالا)، به همراه اعضای شورای اداری شهرستان در مسجد حضرت علی(ع) این روستا برگزار شد.
دهیار روستای اسلامآباد در این نشست گفت: طی یک سال اخیر ۸۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی جهت پروژههای عمرانی، خدماتی، رفاهی و فرهنگی روستای اسلام آباد هزینه شده است.
وی افزود: حس مشارکت و همراهی مردم باعث شده تا یکمجموعه فرهنگی شامل حسینیه، کتابخانه و مجتمع فرهنگی با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان توسط خود اهالی در اسلامآباد احداث و زمینی به مساحت ۱۴۰۰ مترمربع جهت پیشبرد امورات روستا واگذار شود.
سعادتمند ادامه داد: به این ترتیب، فعالیت عمرانی انجام شده در روستا به میزان حدود یک میلیارد و 400 ملیون تومان است که ۸۰۰ ملیون از بودجه دولتی و ۶۰۰ ملیون از آن از محل کمک های مردمی تأمین شد که این امر در تاریخ روستا بی سابقه است.
دهیار روستای اسلام آباد در ادامه به جمله ای از «مارتین لوترکینگ» اشاره کرد که گفته است: «هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، نا خودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند».
وی تصریح کرد: اگر مردم حس کنند سهمی در جامعه دارند، بیشک در امورات مختلف دخیل شده و چه بسا جلوتر از مسئولان حرکت خواهند رفت.
سعادتمند سپس مسائل و مشکلات روستا را برشمرد و گفت: ۴۴۰ نفر ایرانی و حدود ۹۰۰ نفر تبعه افغان در این روستا در جنوب غربی شهرستان پیشوا ساکن هستند که رسیدگی به جاده اصلی پیشوا به اسلام آباد و تامین روشنایی مسیر تا خط آهن، مورد تقاضای اهالی و دهیار روستاست.
وی اضافه کرد: تعیین تکلیف زمین های وقفی اسلام آباد و همچنین پل روگذر خط آهن از دیگر تقاضاهای مردم است که باید مورد رسیدگی جدی قرار بگیرد.
دهیار اسلام آباد(دربالا) تصریح کرد: اقدام های مطلوب دهیاری در طول یک سال اخیر باعث رونق کسب و کار، رونق ساخت و ساز، مهاجرت معکوس از شهر به روستا، مشارکت دائم و مستمر اهالی در امور مختلف و فعال شدن خانم های روستا در امور اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شده است.
دیدگاه ها :