استفاده نادرست از تلفن همراه میتواند انسان را به بیماریهای خطرناکی مبتلا کرده و حتی مرگ را به همراه داشته باشد.
به گزارش راوی امروز، با پیشرفت تکنولوژی و قرار گرفتن تلفن های همراه در دست افراد جامعه باید شاهد بروز بیماری های گوناگون مانند سرطان و اختلالات روانی در افراد باشیم؛ چرا که استفاده زیاد و مکرر از این ابزار هوشمند منجر به کاهش تمرکز و از بین بردن بافت های مغزی بدن انسان می شود. به همین منظور باشگاه خبرنگاران جوان در این گزارش به بیان راهکارهایی برای جلوگیری از آسیب های تلفن همراه پرداخته است که در ادامه می خوانید.
یک بحث بسیار مهم در جامعه امروزی و در عصر تکنولوژی استفاده از تلفن همراه و عوارض مخرب آن بر سلامت افراد مخصوصا مادران باردار است. طبق تحقیقات علمی حمل کردن تلفن همراه می تواند روی خواب جنین تاثیر منفی بگذارد. همان گونه که اگر هنگام خواب ساعتی یک بار شما را بیدار کنند احساس خوبی نخواهید داشت لرزش و صدای تلفن همراه مادر هم می تواند خواب جنین را دچار اختلالات فراوانی کند و آرامش او را برهم زند. حساس ترین زمان بارداری در بازده زمانی ۱۵ هفته اول است که قرار گرفتن جنین داخل رحم در معرض اشعه تلفن همراه می تواند او را به بیماری های گوناگون مانند عقب ماندگی ذهنی، نقایص عضلانی هنگام تولد، کاهش رشد جسمانی، آسیب های مغزی و اختلالات روانی مبتلا کند.
تلفن همراه امروزه به یک ابزار جدا نشدنی در زندگی شهروندی تبدیل شده است به گونهای که تصور زندگی بدون این وسیله کاملا غیر ممکن است و ۹۹ درصد افراد جهان کارهای روزمره خود را با تلفن همراه انجام میدهند، اما باید بدانید که بیشتر از دو دقیقه مکالمه روزانه با تلفن همراه میتواند اختلالات زیادی را در مغز شما به وجود آورد و با این کار شما را زودتر به آلزایمر مبتلا کند و در برخی از موارد باعث مرگ افراد شود. بهتر است هنگام حرف زدنهای طولانی مدت با تلفن همراه از هندزفری استفاده کنید.
انجمن سلامت عمومی کالیفرنیا با بررسی های علمی خود به این نتیجه دست یافته اند که قرار دادن گوشی تلفن همراه در جیب و نزدیکی آن با بدن می تواند انسان را در معرض بیماری های گوناگونی مانند سردرد، تشدید میگرن، سرگیجه، حالت تهوع، رشد و ایجاد تومور در بدن، کاهش و توقف عملکرد سیستم ایمنی بدن مردان و زنان، ریزش مو، اختلالات حافظه و مشکلات روانی قرار دهد. برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری ها بهتر است تلفن همراه خود را درون کیف قرار دهید و تا حد امکان از آن دوری کنید.
یکی از مهم ترین عوارض استفاده زیاد از تلفن همراه احتمال بروز رفتار نامناسب در کودکان است؛ سرگرم شدن کودکان با تلفن همراه و بازی های آنلاین برای آن ها می تواند منجر به بروز انواع سرطان، رفتای های نامناسب، پرخاشگری، استرس، جویدن ناخن، خشم و تیک عصبی شود که طبق دستور اکثر روان شناسان و روانپزشکان در سراسر جهان بهتر است والدین استفاده از تلفن همراه کودکان خود را کاملا کنترل کنند و با حرف زدن های موثر فرزندان خود را از این غول بزرگ و خطرناک دور کنند.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه ها :