خانه » گوناگون » شیرین‌کننده‌های مصنوعی کم خطرتر هستند؟
  • یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 12 January

گوناگون // 1 نوامبر 2019  ,  11:28  // کد خبر : 44402
شیرین‌کننده‌های مصنوعی کم خطرتر هستند؟

شیرین کننده های غیرمغذی بیش از ۶۰ سال است که وارد چرخه مواد خوراکی شده اند که بدون داشتن کالری موجب طعم شیرینی همانند ساکاروز (قند) می شوند.

به گزارش راوی امروز،  «کاریسا بیکر اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مریلند آمریکا، در این‌باره می گوید: «ما در مطالعه خود به بررسی تاثیر مواد شیرین کننده مصنوعی و خطر چاقی و دیابت نوع۲ بخصوص

اکثر مطالعات کوتاه مدت قبلی نشان دادند استفاده از شیرین کننده های مصنوعی به جای قند ممکن است موجب کاهش وزن شود.

اما برخی مطالعات جدید نشان می دهند که بین مصرف شیرین کننده های مصنوعی و اضافه وزن رابطه وجود دارد. همچنین بین این نوع شیرین کننده ها و تغییر در اشتها و میکروبیوم های روده ارتباط وجود دارد که ممکن است بر میزان قندخون تاثیر گذاشته و منجر به سندروم متابولیک، مقاومت انسولین، دیابت، و اضافه وزن شود. البته این یافته ها هنوز قطعی نیستند.

محققان بر کنترل مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی تاکید دارند.

منبع: مهر



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار