کمبود ید نیز موجب کاهش ضریب هوشی در کودکان میشود.
به گزارش راوی امروز، کودکان مبتلا به اختلال توجه و ناتوانی در یادگیری، هنگامی که از غذاهای غنی از مواد مغذی استفاده می کنند توجهشان افزایش یافته و رفتار بهتری در مدرسه از خود نشان می دهند. در مقابل، کودکانی که غذاهای شیرین، شور و سرخ کردنی بیشتری مصرف می کنند مشکلات رفتاری بیشتری از خود بروز می دهند. این نتایج از مقاله ای چاپ شده در Psychiatry Research در سال ۲۰۱۲ استخراج شده اند.
– کمبود ید نیز موجب کاهش ضریب هوشی در کودکان میشود. در واقع، مطالعات علمی نشان میدهند که کمبود ید، ضریب هوشی را در کودکان بین ۱۲ تا ۱۴ نمره پایینتر می آورد. استفاده از مکمل ها در کودکان مبتلا به کمبود ید و آهن، اثرات ناشی از کمبود آنها را جبران می کند. از بین منابع غنی از آهن می توان به گوشت قرمز، غذاهای دریایی، سبزی های برگ سبز، مغزها و دانه ها، حبوبات و انواع مواد غذایی غنیشده با آهن مثل ماکارونی یا نان اشاره کرد.
– ماده دیگری که از اهمیت خاصی در تمرکز دانش آموزان برخوردار است، اسیدهای چرب امگا ۳ نام دارد. اسیدهای چرب امگا ۳، نوعی از چربی های سالم هستند که برای غشای سلولی مغز ضروری به حساب می آیند. بدن انسان نمی تواند امگا ۳ تولید کند، پس باید این ماده مهم را به رژیم غذایی اضافه کرد. کمبود امگا ۳ در دانش آموزان می تواند روی توانایی تمرکز آنان، تاثیر منفی بگذارد. یکی از مطالعات منتشرشده در Pediatrics در سال ۲۰۱۲، نشان داد که کمبود امگا ۳ در کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه بیشتر است. بهترین منابع حاوی امگا ۳ بدین ترتیب هستند:
ماهیهای چرب
گردو
سویا
بذر کتان
دیدگاه ها :