ویلچرهای تهیه شده در پویش چرخ زندگی به معلولان کمبرخوردار شهرستان های قرچک و ورامین توسط بنیاد اجتماعی احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و دانشگاه اریکه پرسپولیس اهدا شد.
به گزارش راوی امروز، مراسم اهدای ویلچر به معلولان شهرستان های قرچک و ورامین با همکاری بنیاد اجتماعی برکت احسان و دانشگاه اریکه پرسپولیس با عنوان پویش “چرخ زندگی” برگزار شد.
در این مراسم باشکوه که با حضور امام جمعه، دادستان و معاون فرماندار قرچک، و جمعی از روسای ادارات قرچک و ورامین همراه بود تعداد ۳۰ ویلچر به معلولان شهرستان های قرچک و ورامین اهدا شد.
تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم در مراسم پویش چرخ زندگی
همچنین در این مراسم از خانواده های شهدای مدافع حرم تجلیل شد.
گفتنی است، در این مراسم همسران شهیدان والامقام مهدی قاضی خانی، مهدی ثامنی راد، میثم نجفی، مهدی حیدری، سیداحسان میرسیار و احمد گودرزی تجلیل شدند.
در مراسم اهدای ویلچر به معلولان شهرستان های قرچک و ورامین از دکتر محسن قربانی پزشک فداکار مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان نیز تقدیر به عمل آمد.
دیدگاه ها :