خانه » استان‌ها » تلاش مدیریت شهری قرچک در جهت روشنایی تیرهای برق/تامین روشنایی بیش از 170 تیر چراغ‌ برق بلوار اصلی
  • یکشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 24 May

استان‌ها // 2 دسامبر 2018  ,  00:05  // کد خبر : 28083
خرمی شریف خبر داد: تلاش مدیریت شهری قرچک در جهت روشنایی تیرهای برق/تامین روشنایی بیش از 170 تیر چراغ‌ برق بلوار اصلی

شهردار قرچک از اتمام روشنایی و به‌روزرسانی بیش از 170 تیر چراغ‌برق بلوار اصلی شهر خبر داد و افزود: تلاش مدیریت شهری این است که روشنایی معابر اصلی سطح شهر که فاقد روشنایی هستند، انجام شود.

به گزارش راوی امروز، محسن خرمی شریف در این خصوص اظهار داشت: در راستای ایجاد جلوه‌های بصری، زیباسازی معابر اصلی شهر و افزایش امنیت، روشنایی بلوار اصلی شهر تأمین شد.
وی گفت: روشنایی معابر شهر در جهت تأمین امنیت و آرامش بیشتر مردم است و روشنایی مناسب کوچه‌ها، معابر و خیابان‌ها باعث ارتقای امنیت و رضایتمندی آن‌ها می‌شود.
شهردار قرچک بابیان اینکه افزايش روشنايي، كاهش شديد جرائم شبانه را به همراه دارد، افزود: در این طرح بیش از 170 تیر چراغ‌برق بلوار اصلی شهر قرچک با نصب لامپ‌های نو به‌روزرسانی شد.
این مدیر شهری تصریح کرد: سعی شهرداری قرچک بر این است تا همه معابر سطح شهر مشکلی ازنظر روشنایی نداشته باشند و در همین زمینه عملیات روشنایی بلوار اصلی این شهر به پایان رسیده است.
خرمی شریف از رنگ‌آمیزی تیرهای چراغ‌برق سطح شهر خبر داد و افزود: با توجه به تردد وسایل نقلیه سه شهرستان از قرچک و اینکه رنگ‌های تیرهای چراغ‌برق سطح شهر کدر و کثیف شده بودند، بر آن شدیم تا با اقدامی جهادی تمامی تیرها را رنگ‌آمیزی کنیم.
شهردار قرچک اظهار کرد: در این خصوص رنگ‌آمیزی تیرهای چراغ‌برق بلوار دارایی، 30 متری مزدارانی، دانشگاه پیام نور، طلاییه، فرمانداری و پارک جنگلی به اتمام رسیده است و بنا داریم دیگر معابر شهر را نیز زیباسازی نماییم.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار