بازگشت خبرگزاری فارس و ایسنا به تلگرام میتواند این پیام را به همراه داشته باشد که بدون خالی کردن میدان و باز کردن فضا برای دشمنان، میتوان با برداشتن فیلترینگ از تلگرام یا شبکههای اجتماعی دیگر مانند توییتر و فیسبوک حضور فعالی در آنها داشت و از ظرفیتهای این شبکههای اجتماعی استفاده مناسب و به نفع منافع ملی کرد.
به گزارش راوی امروز، بازگشت خبرگزاری فارس و ایسنا به تلگرام میتواند این پیام را به همراه داشته باشد که بدون خالی کردن میدان و باز کردن فضا برای دشمنان، میتوان با برداشتن فیلترینگ از تلگرام یا شبکههای اجتماعی دیگر مانند توییتر و فیسبوک حضور فعالی در آنها داشت و از ظرفیتهای این شبکههای اجتماعی استفاده مناسب و به نفع منافع ملی کرد.
میتوان به جای دور زدن فیلترینگ که این روزها توسط بالاترین مقامات دولتی و حکومتی هم صورت میگیرد، فیلترینگ را برداشت و از ظرفیتهای این شبکههای اجتماعی در راستای اهداف کشور استفاده کنند. خبرگزاریهای فارس و ایسنا به جای بازگشت بیسر و صدا به تلگرام و پنهان کردن دلایل بازگشتشان پشت توجیه، بر لزوم حضور در تلگرام پافشاری کنند یا حداقل اذعان کنند که فیلترینگ تلگرام چاره حل مشکلات و راه مبارزه با دشمنان نیست.
البته همانطور که مردم هم بعد از برگشت فارس به این پیامرسان در شبکههای اجتماعی نوشته بودند، میتوان برگشت فارس به تلگرام را به نوعی اذعان به این موضوع دانست که فیلترینگ تلگرام شکست خورده است و وقت آن رسیده که مسوولان راهی به جز فیلترینگ برای مبارزه با دشمنان پیدا کنند.
منبع: اعتماد
دیدگاه ها :