رئیس ستاد انتخابات شهرستان قرچک گفت: تعداد داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان قرچک تا این لحظه در چهارمین روز ثبتنام به ۸۸ نفر رسیده است.
به گزارش راوی امروز، علیرضا جعفری با اعلام این خبر اظهار کرد: ثبتنام از داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان قرچک در چهارمین روز خود در حال انجام است و تا امروز ۸۸ داوطلب در محل فرمانداری شهرستان و بخشداریهای این شهرستان ثبتنام شدند.
وی با بیان اینکه از این تعداد ۳۳ نفر برای شورای اسلامی شهر ثبتنام کردند، افزود: ۵۰ نفر نیز برای شوراهای اسلامی بخش مرکزی شهرستان قرچک نام نویسی کرده اند.
رئیس ستاد انتخابات شهرستان قرچک ادامه داد: با توجه به پیشبینی شلوغی ثبتنامها در روزهای آخر، داوطلبان عضویت در پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا باید هرچه زودتر با مراجعه به محل ثبتنام در فرمانداری و بخشداری مرکزی، برای ثبت نام اقدام کنند.
جعفری اظهار کرد: همه فرایندها در انتخابات شورای اسلامی شهر قرچک بصورت تمام الکترونیکی برگزار می شود و به رای دهندگان این حوزه ها به جای تعرفه کاغذی، تعرفه الکترونیکی ارائه خواهد شد.
ثبت نام داوطلبان انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی از روز یکشنبه ۳۰ اسفند آغاز شده و تا یکشنبه ۶ فروردین ادامه دارد.
دیدگاه ها :