رئیس اداره بهزیستی شهرستان پیشوا گفت: در این شهرستان به یک هزار و 200 معلول در بعد توانبخشی و 240 خانوار بی سرپرست و بد سرپرست در بعد اجتماعی سرویس دهی می نماییم.
به گزارش راوی امروز، نجمه اسماعیلی در نشستی با خبرنگاران به مناسبت هفته بهزیستی با گرامیداشت این هفته و دهه کرامت بیان کرد: بهزیستی را میتوان تنها نهاد حمایتی دولتی در ایران دانست که فعالیتهای بسیاری را در وظایف خود تعریف نموده که هرکدامشان سازوبرگ خاص خود را دارند و این موضوع سبب پرکارشدن این تشکیلات حمایتی در اقصی نقاط کشور شده است.
وی بیان داشت: در حال حاضر مهمترین نهاد دولتی برای حمایت ازگروه های آسیبپذیر در کشور سازمان بهزیستی است که خدمات خود را از مجرای حوزههای چهارگانه توانبخشی، اجتماعی، پیشگیری و مشارکتهای مردمی و اشتغال ارائه میدهد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان پیشوا افزود: هرکدام از این دفاتر طرحها و برنامههای مختلفی را در خصوص پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و توانمندسازی افراد تحت حمایت دنبال میکنند که در پیشوا نیز همین شرایط حاکم است و ازجمله اهداف بهزیستی میتوان به بالا بردن سطح آگاهیهای مردم و کمک به تأمین رفاه معلولان پرداخت.
وی تصریح کرد: همواره باید به یاد داشته باشیم که نباید معلولیت باعث محدودیت شود که ما سعی نموده و مینماییم تا این موضوع را در میان معلولین پیشوا نهادینه سازیم.
اسماعیلی با اشاره به این که در میان افراد تحت حمایت بهزیستی کسانی هستند که باوجود معلولیت در رشتههای مختلف تحصیلی افتخار آفرین میباشند، خاطرنشان کرد: حتی داریم کسانی را دارای مدارج بالای علمی هستند و در سطح منطقه و حتی فراتر حرفهای بسیاری برای گفتن دارند که این افراد بارها مایه فخر و مباهات بهزیستی شهرستان پیشوا شدهاند.
این مسؤول در خصوص خدمات بهزیستی به معتادان و فعالیتهای پیشگیرانه این نهاد گفت: با رایزنیهای صورت گرفته طی دو ماه آینده کمپ ماده 16 در پیشوا راهاندازی میشود.
وی از پیگیری خود در خصوص استقرار اورژانس اجتماعی خبر داد و بیان داشت: اورژانس اجتماعی سطح سه را برای ساماندهی موضوعات آسیبهای اجتماعی و هدایت شهرستان به سمتوسوی آگاهسازی و رشد فضایل اخلاقی راهاندازی کردیم که در این راستا از کارشناسانی خبره و معتمد در راستای کاستن آسیبهای اجتماعی بهرهمند هستیم.
اسماعیلی در ادامه با اشاره به برخی معضلات و مشکلات اجتماعی در این شهرستان گفت: متاسفانه در پیشوا شاهد آزار و اذیت جنسی دختران حتی توسط محارم و همچنین پدیده مردآزاری بودهایم.
وی سپس به برخی از طرحهای فعال در اداره متبوعش اشاره کرد و گفت: طرح همیاران زنان سرپرست خانوار که با موفقیت در پیشوا اجرا میشود از گروه همیاران زنان سرپرست خانوار برای حمایت از این عزیزان تشکیلشده که در حال حاضر با سه گروه در بخشهای خیاطی، پوشاک و فرش با همکاری کلینیکهای فعال مددکاری از آن دسته طرحها است و در راستای آن ۲۵ زن سرپرست خانوار بهکارگیری شدهاند.
وی در تشریح این طرح تصریح کرد: زنان سرپرست خانوار قابل بازتوانی پس از گذراندن دورههای آموزشی مختلف و اعطاء تسهیلات روانه بازار کار میشوند و تا زمانی که در حرفه خود به استقلال نرسیده باشند همچنان تحت حمایت اداره هستند و پس از خودکفایی در صورت تشخیص مددکاران، از چرخه حمایت بهزیستی خارج میشوند.
دیدگاه ها :