با تصمیم کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان قرچک مقرر شد با همکاری اتحادیه نانوایان و اداره آموزش فنی و حرفه ای، دوره آموزشی مختص نانوایان آزادپز برگزار شود.
به گزارش راوی امروز، جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان با حضور معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرمانداری و سایر اعضا در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
معاون فرماندار در این جلسه اظهار داشت: هدف از ابلاغیه قائم مقام محترم وزیر در امور تجارت وزارت صنعت، معدن و تجارت و دبیر کارگروه گندم، آرد و نان کشور در خصوص دستورالعمل چگونگی صدور پروانه کسب نانوایی آزادپز، حمایت و ایجاد انگیزه رقابت بین نانوایان و در راستای بالابردن کیفیت و کمیت نان است.
زینت بخش افزود: با این شرایط نانواییها در شرایط رقابتی قرار میگیرند و اگر بخواهند به فعالیت خود ادامه دهند مجبورند نیاز مصرف کنندگان را تأمین کرده و همچنین مکلفند برای از جلوگیری از عدم رضایت مشتری کیفیت نان و پخت آن را افزایش دهند.
وی همچنین گزارشی در خصوص وضعیت نانوایی هایی دولتی و آزادپز شهرستان ارائه داد و در خصوص تعداد نانوایی ها به نسبت جمعیت مواردی را مطرح کرد.
در ادامه نیز اعضای جلسه به بیان نقطه نظرات کارشناسی خود پرداخته که پس از بحث و تبادل نظر تصمیماتی اتخاذ شد.
در این جلسه مقرر شد به جهت صدور گواهینامه مهارت فنی برای نانوایان شهرستان و تمامی متقاضیان نانوایی های آزادپز برای آشنایی و آموزش های لازم حرفه نانوایی، یک دوره آموزشی با همکاری اتحادیه نانوایان شهرستان و اداره آموزش فنی و حرفه ای اجرا شود.
همچنین در این جلسه در خصوص هزینه تعیین آزمایش بلانکیت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنین مصوب شد درخواست های متقاضیان نانوایی در سطح شهرستان توسط اداره صنعت، معدن و تجارت به اتحادیه مربوطه ارسال تا به منظور طرح در کارگروه و سایر مراحل اداری مربوطه اقدام شود.
گفتنی است در این جلسه رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، رئیس شرکت غله و خدمات بازرگانی، رئیس اتحادیه نانوایان، رئیس امور مالیاتی، رئیس اداره جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف، نماینده شبکه بهداشت و درمان و کارشناس برنامه ریزی فرمانداری حضور داشتند.
دیدگاه ها :