نجف نیا گفت: برای استفاده از ظرفیت روحانیت برنامههای متعددی دارد که یکی از آنها برگزاری همایش ویژه روحانیت توسط معاونت فرهنگی دادگستری استان البرز در سال آتی است.
به گزارش راوی امروز، نشست خبری مشترک معاون فرهنگی رئیس کل و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز با موضوع «راهبری ظرفیتهای مردمی و تولید داخلی و کاهش مصرف کالای قاچاق» در محل دادگستری استان برگزار شد.
فرید نجفنیا معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری استان البرز بر ضرورت آگاهسازی افکار عمومی در مورد تاثیرات مخرب پدیده قاچاق کالا تاکید کرد و متذکر شد: بر اساس آمار اگر جلوی قاچاق کالا به کشور گرفته شود سالانه بیش از ۱۰۰ هزار شغل ایجاد میشود که رقم قابل توجهی است و ورود همین تعداد افراد به بازار کار میتواند آسیبهای اجتماعی و فرهنگی را در کشور کاهش دهد.
وی افزود: تجربه ثابت کرده هر موقع اطلاعرسانی صحیح انجام میشود انگیزه لازم در مردم برای همراهی در اتفاقات ملی ایجاد شده که آگاهسازی جامعه نسبت به تبعات منفی کالای خارجی و نخریدن کالای خارجی دارای مشابه داخلی میتواند بسیار تاثیرگذار باشد.
معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری استان البرز به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این حوزه اشاره و توضیح داد: پس از صدور فرمان ایشان درباره مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۳۸۱ متاسفانه اقدام قابل توجهی توسط دولتمردان انجام نشد تا اینکه معظمله بر آتش زدن کالای قاچاق کشف شده تاکید کردند که بیانگر تاثیر خانمانسوز کالای قاچاق بر کشور است.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از وی در مورد نقش سمنهای فعال حوزه بانوان در مبارزه با قاچاق پرسید، گفت: ۵۰ درصد جامعه ما را بانوان تشکیل میدهند و همین بانوان سهم ۹۵ درصدی در مدیریت خریدهای خانواده دارند که آگاهسازی این قشر توسط سمنها میتواند تاثیری شگرف در حمایت از تولید داخلی و نخریدن کالای قاچاق داشته باشد.
نجفنیا در توضیح سئوالی که درباره نقش روحانیت و علما در مقابله با قاچاق پرسیده شد بیان کرد: معاونت فرهنگی دادگستری استان البرز برای استفاده از ظرفیت روحانیت برنامههای متعددی دارد که یکی از آنها برگزاری همایش ویژه روحانیت در سال آتی است تا بتوانیم از نقش تبلیغی آنها در منابر و تریبونها برای کاهش خرید کالای قاچاق و حمایت از تولید ایرانی استفاده کنیم.
دیدگاه ها :