عجیب ترین و پر بازدیدترین مکان های دنیا از نگاه گردشگران را در حالی در این مطلب برای شما جمع آوری کرده ایم که این مکان های پر بازدید بیشتر از جاذبه های تاریخی شهر ها و کشور های مختلف انتخاب شده اند . برای مشاهده تصاویر و توضیحات بیشتر با ما شوید .
ماچوپیچو : شهر گمشده ی اینکا(Inca)، یکی از تماشایی ترین مکان های باستان شناسی دنیاست و از عجیب ترین و پر بازدیدترین مکان های دنیا به شمار می رود . قرار گرفتن آن میان دو قله ی بلند، احاطه شدنش توسط جنگل های انبوه و محصور شدنش در ابرها باعث شده که این منطقه از سمت پایین تقریبا نامرئی گردد. این منطقه کوچک در مساحت ۵ مایل مربع و درسال ۱۴۶۰ میلادی به دستور فرمانروای اینکاها، پاچاکوتی اینکا یوپانکی (Pachacuti Inca Yupanqui) ساخته شد. گرچه غالبا از ماچوپیچو به عنوان شهر یاد می شود اما در واقع این منطقه جهت جدایی اشراف اینکایی از سایر مردم ایجاد گردید.
کلیسای جامع کانتربری : در نظر اول در نمای این کلیسا طاق باشکوهی را می بینید که به سبک فرانسوی گوتیک (Gothic) در سال ۱۰۷۰ توسط ویلیام آو سنس (William of Sens) طراحی شد. کانتربری اولین کلیسای به سبک گوتیک در انگلستان محسوب می شود. این ساختمان برای منعکس کردن مقام روحانی در حال رشد کلیسای کانتربری به عنوان مرکز اصلی مسیحیت توسط اولین اسقف اعظم لان فرانس (Lanfranc) برروی ویرانه های کلیسای جامع آنگلو ساکسون (Anglo-Saxon) ساخته شد. این مکان چند بار مورد بازسازی قرار گرفت و فضای آن بزرگتر شد. این پیشرفت باعث شد که کلیسای جامع کانتربری به یکی از استثنایی ترین نمونه های موجود در میان سبک های مختلف معماری قرون وسطی تبدیل گردد.
چیچن ایتزا : چیچن ایتزا که بهترین مکان حفظ شده از جمله مناظر مایا در جزیره یوکاتان (Yucatan) می باشد، به اندازه ای حیرت انگیز است که همه ی باستان شناسان را مبهوت خود ساخته است. در مورد تاریخ دقیق ساخت قسمت جنوبی این مکان اطلاعات دقیقی در دست نیست اما قسمت شمالی در طول دوران رنسانس مایا در قرن ۱۱ ساخته شد. شباهت این مکان با تولا (Tula)، پایتخت باستانی امپراطوری تولتک (Toltec) و وجود اسطوره ی تبعید تولتک کوکول کان (Kukulcan) در چیچن ایتزا، نشان می دهد که رنسانس در اثر حمله ی تولتک صورت گرفته است.
کولوسئوم، رم : سالن آمفی تئاتر بزرگ رم در سال ۷۲ میلادی به دستور امپراطور وسپاسیان (Vespasian) در مکانی باتلاقی در دریاچه ای واقع در زمین های کاخ نرون یعنی دوموس آئورا (Domus Aurea) ساخته شد. در این مکان نبرد مرگبار گلادیاتورها با یکدیگر یا با حیوانات وحشی توسط امپراطور یا شهروندان متمول برنامه ریزی و برگزار می گردید. تماشای این مبارزات به صورت رایگان، برای عموم مردم آزاد بود.
قلعه استرلینگ، اسکاتلند : این قلعه ی با شکوه برای قرن ها در تاریخ اسکاتلند برجسته بود و یکی از بهترین نمونه های معماری عصر رنسانس در بریتانیا محسوب می شد. داستان از این قرار بوده است که شاه آرتور قلعه ی اصلی را در کشمکش با ساکسون ها به دست آورده اما هیچ شواهد تاریخی از وجود قلعه در این مکان قبل از سال ۱۱۲۴ میلادی وجود ندارد. در حال حاضر قدمت ساختمان به قرن ۱۵ تا ۱۶ می رسد و آخرین بار در سال ۱۷۴۶ در مقابل یورش یاکوب ها که عمدتا کاتولیک های ناحیه کوهستانی اسکاتلند بودند و رویای بازگرداندن استوارت به تاج و تخت را داشتند مقاومت کرد. عمق زیاد در برخی نقاط رودخانه فورس که قابلیت کشتیرانی دارد و عبور از آن برای رسیدن به هایلندس، سبب شد استرلینگنقش کلیدی را در مبارزات جهت استقلال اسکاتلند ایفا کند. از قلعه می توان ۷ میدان نبرد را مشاهده کرد. مقبره والاس (Wallace) در ابی کریگ (Abbey Craig) یادآور شکست انگلیسی ها در پل استرلینگ (Stirling Bridg) در سال ۱۲۹۷ توسط ویلیام والاس (William Wallace) قبل از پیروزی رابرت بروس (Robert Bruce) در سال ۱۳۱۴ می باشد.
عمارت وورسبورگ : این عمارت که حالا یکی از پر بازدیدترین مکان های دنیا بوده و به منظور اسکان اسقف اعظم برادر یوهان فیلیپ فرانسوی (the brother Johann Philipp France ) و شاهزاده فردریش کارل فون شانبرن (friedrich Karl von Schonborn) به عنوان تلفیقی از کلیسا و کاخ ساخته شده است، شاهکاری از جرمن روکوکو (German Rococo) به شمار می رود. درهنگام ساخت این عمارت در بین سال های ۱۷۲۰ تا ۱۷۴۴ معماران معروفی چون یوهان لوکاس فون هیلد برانت (Johann (Lukas von Hildebrandt) و ماکسیمیلیان فون ولش (Maximilian von Welsch) بر کار آن نظارت داشتند. با این حال، ساختمان با نام بالتازار نیومن (Balthasar Neumann) عجین شده است. وی خالق جوان و گمنامی می باشد که راه پله ی منحصر به فرد خود که به سبک باروک طراحی شده است را در این عمارت ساخت.
ایا صوفیه، استانبول : ایاصوفیه که به کلیسای “خرد مقدس” مشهور است یکی از بزرگترین دستاوردهای معماری جهان به شمار می رود. با بیش از ۱۴۰۰ سال قدمت، برای بیان شکوه و جذابیت قستنطنیه در قرن ۶ بنا شد و تاثیر زیادی بر معماری قرون بعد از خود گذاشت. در قرن ۱۵ عثمانی ها کلیسا را تبدیل به مسجد کردند. افزودن مناره ها، مقبره ها و فواره ها از جمله تغییراتی است که در این دوران اتفاق افتاد. جمعیت غالبا در کنار سقاخانه ی سنت گرگوری (St. Gregory) که در گوشه شمال غربی کلیسا واقع است جمع می شوند. آنها اعتقاد دارند آبی که از این سقاخانه که روکش آن از جنس برنج می باشد، می چکد، قدرت شفا بخشی دارد.
شهر ممنوعه بیجینگ : قلب شهر بیجینگ یا شهر ممنوعه که بزرگترین مجموعه از کاخ های جهان است و یکی از پر بازدیدترین مکان های دنیا محسوب می شود ، از ۹۸۰ ساختمان در مساحتی حدود ۱۶۱۴۶۰۰ فوت مربع شکل گرفته است. این کاخ در سال ۱۴۲۰ میلادی تکمیل شده و زمانی نزدیک به ۵۰۰ سال کاخ فرمانروایی بوده است. این کاخ زمانی خانه ی ۲۴ امپراطور محسوب می شد که از سلسله های مینگ و چینگ بر تخت حکومت نشسته بودند. در ابتدا این مکان فقط در انحصار درباریان امپراطور و تجار سلطنتی قرار داشت اما از سال ۱۹۴۹ میلادی درب آن به روی عموم مردم باز شد.
هرم بزرگ، گیزا : آمار و ارقام در مورد هرم بزرگ فرعون خوفو که غالبا با نام اهرام بزرگ ثلاثه شناخته می شود، بسیار گیج کننده تلقی می شود. این هرم تا قرن ۱۹ عظیم ترین بنایی که در جهان ساخته شده بود، به شمار می رفت. نکته ی جالب توجه در مورد اهرام این است که در ساخت آن از ابزارهای ساده و نقشه کشی ابتدایی استفاده شده است. اما با این حال دقت و صحت در اندازه های این بنا شگفت آور است. در اندازه گیری ارتفاع طول اضلاع آن در چهار طرف ۷۵۶ فوت است و بزرگترین اختلافی که وجود دارد تنها ۲ اینچ در ۷۵۶ فوت می باشد. شیوه ی ساخت و ساز و هدف دقیق از ایجاد بعضی از اتاق ها و ستون ها نا مشخص است اما عظمت معماری آن کاملا واضح و ملموس است. این طور برآورد شده است که این هرم شامل ۲ میلیون سنگ است که وزن هرکدام به طور متوسط به ۲.۵ تن و برخی دیگر تا ۱۵ تن هم می رسد.
دیدگاه ها :