یک تیم پژوهشی از دانشگاه هنگ کنگ به این نتیجه دست یافتند که خوردن گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت را تا ۴۴ درصد افزایش دهد.
یک تیم پژوهشی از دانشگاه هنگ کنگ به این نتیجه دست یافتند که خوردن گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت را تا ۴۴ درصد افزایش دهد.
به گزارش راوی امروز، « مجله قلب اروپا عنوان کرد:«پژوهشگران یک بررسی تحلیلی از ۷۰ پژوهش انجام دادند که شامل بیش از ۶ میلیون نفر از کشورهای آمریکا، استرالیا، انگلیس، فرانسه، آلمان، چین، آفریقای غربی، کره جنوبی و سنگاپور بود و محققان در آن بر تأثیر خوردن ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده و ۱۰۰ گرم گوشت برآوری نشده در روز تمرکز کردند.»
محققان دریافتند که افزایش مصرف گوشت قرمز فرآوری شده به میزان ۵۰ گرم در روز منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی تا ۲۶ درصد و دیابت نوع ۲ تا ۴۴ درصد می شود.
آنها افزودند که این درصدها در کشورهای شرقی به سبب مصرف کامل غلات و سبزیجات کمتر مشخص است.
دیدگاه ها :