دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه خوراکی های شور، چرب و شیرین، بخشی از مغز را که واسطه شیمیایی آنه هورمون دوپامین است تحریک می کنند ، می گوید: بعد از تحریک این بخش، فرد لذتی را تجربه می کند که مغز او مدام در پی تکرار آن لذت است.
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه خوراکی های شور، چرب و شیرین، بخشی از مغز را که واسطه شیمیایی آنه هورمون دوپامین است تحریک می کنند ، می گوید: بعد از تحریک این بخش، فرد لذتی را تجربه می کند که مغز او مدام در پی تکرار آن لذت است.
به گزارش راوی امروز، برای چنین فردی باید یکسری الگوهای رفتاری ایجاد کرد . یعنی دسترسی وی به این خوراکی ها محدود شود. به این ترتیب بتدریج مصرف این خوراکی کاهش پیدا کرده و فرد به کاهش وزن مطلوبی که مد نظر دارد دست خواهد یافت .
دیدگاه ها :