خانه » گوناگون » افزایش اکسیژن خون با این چهار ماده غذایی
  • پنج شنبه ۶ دی ۱۴۰۳ - 2024 26 December

گوناگون // 28 اکتبر 2021  ,  11:45  // کد خبر : 64605
افزایش اکسیژن خون با این چهار ماده غذایی

حفظ ۹۴ تا ۹۸ درصد اکسیژن در خون برای جلوگیری از هیپوکسی و آسیب به بافت‌ها ضروری است.

حفظ ۹۴ تا ۹۸ درصد اکسیژن در خون برای جلوگیری از هیپوکسی و آسیب به بافت‌ها ضروری است.

به گزارش راوی امروز، اکسیژن یک ترکیب ضروری برای رشد و تداوم حیات است. حفظ ۹۴ تا ۹۸ درصد اکسیژن در خون برای جلوگیری از هیپوکسی و آسیب به بافت‌ها ضروری است. هیپوکسی یا افت اکسیژن خون، شما را در معرض ابتلا به آسم، اختلالات ریوی، کرونا و ناراحتی‌های قلبی قرار می‌دهد.

بررسی میزان اشباع اکسیژن خون به‌طور مرتب با دستگاه پالس‌سنج، عمل به توصیه‌های پزشکی و مصرف غذاهای غنی از اکسیژن می‌تواند به حفظ سطح مناسب اکسیژن خون کمک کند.

در این مطلب چهار ماده غذایی که در افزایش سطح اکسیژن خون مؤثرند، به شما معرفی می‌شود. این مواد غذایی صرفاً به این علت که غنی از اکسیژن هستند، به بهبود سطح اکسیژن خون کمک نمی‌کنند! بلکه این مواد حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و مولکول‌هایی با PH قلیایی هستند که مصرف آنها برای داشتن گردش خون بهینه و حفظ سطح اکسیژن خون در محدوده‌ی نرمال ضروری هستند.

۱. انار

انار حاوی آهن، مس، زینک، ویتامین‌های B۳ و B۶ و کولین است. این میوه از طریق افزایش نیتریک اکسید و بهبود فرآیند انتقال اکسیژن، جریان خون را بهبود می‌بخشد. مصرف میوه‌ی انار یا آب انار تازه به انبساط رگ‌های خونی کمک می‌کند و از این راه جریان خون را افزایش می‌دهد.

برای بهره‌مندی از خواص این میوه‌ی سرخ‌رنگ، روزانه یک انار میل کنید یا ۳۷۵ میلی‌لیتر آب انار بنوشید. همچنین می‌توانید انار را به سالاد اضافه کرده و میل کنید.

۲.کاهو

کاهو منبع عالی ویتامین A ،B۳ ،B۵ ،B۶ ،E و C، فولات، آهن، پتاسیم و زینک و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی چون کاروتنوئیدهاست. یک مطالعه روی حیوانات نشان داده است که مصرف کاهو از آسیب بافتی ناشی از استرس اکسیداتیو (اکسیداسیون بافت) جلوگیری می‌کند، سنتز لیپیدها (متابولیسم لیپیدها) را بهبود می‌بخشد و خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

۳. حبوبات

حبوبات از جمله عدس، نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی سرشار از آهن، پتاسیم، زینک و ویتامین B و منابع عالی پروتئین گیاهی و بدون چربی هستند. مصرف حبوبات به کاهش فشار خون بالا، کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و مدیریت وزن کمک می‌کند.

۴. لبنیات

شیر، ماست و پنیر سرشار از کلسیم، زینک، ویتامین‌های گروه B، ویتامین D، پروبیوتیک‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌های سالم هستند. مصرف محصولات لبنی کم‌چرب می‌تواند به کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ کمک شایانی کند.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار