خانه » گوناگون » نکاتی درباره استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی
  • یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 12 January

گوناگون // 13 مارس 2020  ,  12:05  // کد خبر : 50227
نکاتی درباره استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی

در این مطلب نکاتی درباره استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی می خوانید.

به گزارش راوی امروز، برای بررسی اینکه آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابل استفاده است یا نه، یک تکه نان سفید داخل روغن بیندازید، اگر نان، ذرات تیره رنگی را در اطراف خود ایجاد کند مشخص می‌شود روغن قابل مصرف مجدد نیست، و در غیر اینصورت هنوز قابل استفاده است.

هنگام استفاده‌ی مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، می‌توانید ۱۰ تا ۱۲ شاخه جعفری درون روغن سرخ کنید یا آنکه چند تکه سیب زمینی خام را به مدت ۱۵ دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار