خانه » گوناگون » درمان رفلاکس معده با ترکیب بلغور گندم و کنگر
  • یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 12 January

گوناگون // 7 ژوئن 2017  ,  00:13  // کد خبر : 4643
درمان رفلاکس معده با ترکیب بلغور گندم و کنگر

یکی از مشکلات گوارشی رفلاکس است. که باید برای درمان آن به نکات مهمی توجه شود.

به گزارش راوی امروز، برای پیشگیری و درمان این مشکل به نکات زیر توجه فرمایید:

* از مصرف مواد غذایی محرک مانند نوشابه‌های گازدار، چای پررنگ، قهوه، گوجه‌فرنگی، مرکبات و آب آن‌ها، ادویه‌جات و به خصوص فلفل پرهیز نمایید.

* مصرف مواد غذایی چرب و سرخ‌کرده و شیرینی‌ها را کاهش دهید.

* مواد غذایی کم‌چرب مانند شیر کم چرب را جایگزین مواد غذایی پرچرب کنید.

* از مصرف شکلات، نعنا و محصولات حاوی نعنا (مانند قرص نعنا و عرق نعنا) اجتناب نمایید.

* وعده‌های غذایی کوچک، کم حجم و مکرر بخورید. همراه غذا آب ننوشید و آب را بین وعده‌های غذایی میل کنید.

* حداقل ۲ تا ۳ ساعت قبل از خواب غذا نخورید.

* هنگام غذا خوردن لباس تنگ نپوشید و از کمربند استفاده نکنید.

* موقع غذا خوردن راست بنشینید.

* در هنگام خواب، سر را حدود ۲۰ سانتیمتر بالاتر از تنه قرار دهید.

* کاهش وزن در افراد مبتلا به اضافه‌وزن برای بهبود علائم رفلاکس مفید است.

* سیگار نکشید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

بلغور گندم ۱ پیمانه

روغن هسته‌ی انگور ۴ قاشق سوپ‌خوری

لوبیا سبز تازه و خردکرده ۲۰ عدد

کنگر خردکرده ۱۰ ساقه

تره‌فرنگی خردکرده ۱ بوته

قارچ ورقه‌ای خردکرده ۱۵۰ گرم

سیب‌زمینی (استامبولی) خردکرده ۴ عدد

نمک به میزان لازم

پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری

رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق سوپ‌خوری

آب مرغ ۱ پیمانه

درمان رفلاکس معده با ترکیب بلغور گندم و کنگر

مواد لازم برای تهیه‌ی سس سبزی:

کدوسبز پخته ۱ عدد

هویج پخته ۱ عدد

پیازچه ۲ ساقه

زنجفیل تازه و رنده‌کرده ۱ قاشق چای‌خوری

بادام‌زمینی بی‌نمک بوداده ۱ قاشق سوپ‌خوری

گشنیز تازه و خردکرده ۱ قاشق سوپ‌خوری

سرکه‌ی برنج ۱ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

* ابتدا بلغور را در حدود ۲ ساعت بخیسانید. حالا آن را با مقدار کمی آب و نمک بپزید.

* بعد از پخت، روغن را بیفزایید. لوبیا سبز، کنگر و تره‌فرنگی را نیز بخارپز کنید.

* اکنون قارچ، سیب‌زمینی و سبزی‌های یادشده را با بلغور ترکیب کنید.

* نمک، تخم گشنیز، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم بپزید.

* اینک خوراک را برای پذیرائی در ظروف مناسبی بکشید و همراه با سس میل کنید.

روش تهیه‌ی سس:

* همه‌ی مواد را درون کاسه‌ی مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید.

* آن‌گاه سس را در حدود یک ساعت در یخچال نگه‌دارید تا خنک شود.

منبع: تبیان



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار