یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد جوشانده و دمنوش ها، نه تنها مفید نیست بلکه مو جب مسمومیتهای شدید و در مواقعی منجر به مرگ میشود.
به گزارش راوی امروز، مریم معصومی گفت: اعتماد به نقش درمانی گیاهان، از دیرباز در ایران مرسوم بوده و بینش درمان با دارو را در قدیمی ترها، نقض میکند. در چند سال اخیر مصرف دمنوشهای گیاهی در جامعه رواج یافته است و حتی کم سن و سال ترها را به این وادی کشانده است.
معصومی با اشاره به اثرات درمانی جوشانده اذعان داشت: ازجوشاندن مستقیم گیاهان دارویی با آب، عصارهای قوی، با طعم و بویی کاملا طبیعی به دست میآید که اثرات قوی تری را نسبت به عرقیجات و دمنوشها در سیستم بدن ایجاد میکند. براین اساس با توجه به تاثیر قوی و فوری این نوشیدنیها بر برخی از ارگانهای مختلف بدن، مصرف بی رویه و بدون آگاهی از این گیاهان میتواند خطرناک و منجر به مسمومیت یاحتی مرگ شود.
وی در پایان گفت: قبل از مصرف هرگونه دمنوش و جوشانده، حتما از حساسیتها و عوارض آن آگاه بوده و تحت نظر پزشک متخصص مصرف شود.
منبع: میزان
دیدگاه ها :