رئیس اداره اوقاف شهریار با اشاره به رشد۴۰ درصدی موقوفات در شهریار گفت: در سال جدید ۷موقوفه جدید ثبت کردهایم که در حوزههای مرتبط با مسائل فرهنگی، ایجاد مسجد و تأمین هزینههای حوزه علمیه بوده است.
وی با اشاره به وجود موقوفات در شهرستان شهریار بیان کرد: در حوزه مدیریتی این اداره ۲۱بقعه متبرکه، ۳۲۵ موقوفه و ۱۶ هزار و ۵۰۰ رقبه وجود دارد، که علاوه بر رسیدگی به امور اعزام مبلغ به بقاع متبرکه و مناطق مختلف شهری و روستایی شهریار، ساماندهی این موارد در دستورکار اوقاف شهریار قرار دارد.
برنامههای فرهنگی در ۲۱بقعه متبرکه شهریار برگزار میشود
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهریار ادامه داد: برنامههای مناسبتی و فرهنگی مختلفی در ۲۱بقاع متبرکه شهریار و بسیاری دیگر از مراکز شهرستان اجرا میشود، ضمن اینکه مجموعه اوقاف شهریار تاکنون در راستای کمک به نیازمندان مبلغی بالغ بر یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال پرداخت کرده، همچنین جهت برپایی مراسم مذهبی حدود ۴ میلیارد ریال پرداختی داشته است.
حسینآبادی با اشاره به دیگر اقدامات اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: پرداخت هزینههای جاری مساجد با مبلغی بالغ بر ۵۵۰ میلیون ریال، خرید کتب علمیه به میزان ۵۰ میلیون ریال، پرداخت کمک هزینه ازدواج به مبلغ ۶۰ میلیون ریال، تأمین گرمایش منازل خانوادههای بیبضاعت با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیون ریال و همچنین خریداری آبسردکن جهت مدارس، معابر عمومی و حوزه علمیه خواهران به مبلغ ۸۰ میلیون ریال از جمله دیگر اقداماتی بوده که این اداره انجام داده است.
۱۶۰۰ نفر در طرح ملی حفظ قرآن کریم شهریار ساماندهی شدهاند
وی به اجرای طرح ملی حفظ قرآن کریم در شهرستان شهریار اشاره کرد و گفت: تاکنون نزدیک به ۱۶۰۰نفر در این طرح ساماندهی شدهاند؛ به علاوه با همراهی مسئولان و عموم مردم جهت برگزاری محافل انس با قرآن و جزءخوانی قرآن در سطح شهرستان اقداماتی انجام شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهریار با اشاره به اینکه رشد زیرساختهای فرهنگی و ترمیم و بازسازی بقاع متبرکه شهریارخاطر نشان کرد: طی یک سال اخیر طرح تکمیل صحن و پیشسازی قبور مجاور آستان امامزاده اسماعیل(ع)، طرح زیباسازی امامزاده بیبی رقیه(س) دهمویز، طرح دیوارکشی امامزاده احمد(ع) یبارک شهریار، طرح همسطحسازی قبور و صحن امامزاده ابراهیم (ع) الورد انجام شده است.
حسینآبادی همچنین افزود: طرح توسعه شبستان امامزاده عبدالله(ع) صباشهر و امامزاده هادی(ع)که در منطقه کرشته شهریار قرار دارد، بهبود و ایجاد سرویسهای بهداشتی در بسیاری از بقاع از دیگر مواردی است که امیدواریم به صورت مطلوب و در زمان تعیین شده به سرانجام برسد، مبلغی که تاکنون در راستای اقدامات عمرانی هزینه شده در حدود ۲۵ میلیارد ریال بوده است.
موزه وقف در شهریار ایجاد میشود
وی با اشاره به اینکه اقدامات مجموعه اوقاف با همراهی مردم و واقفان محقق میشود گفت: این مجموعه در تلاش است تا با اجرای طرح شناسایی و جمعآوری وقفنامهها، اسناد و اوراق وقفی اقدام به ایجاد موزه وقف جهت نگهداری هر چه مطلوبتر و استاندارد اسناد کند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهریار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رشد۴۰ درصدی موقوفات در مجموعه شهرستان شهریار نسبت به سال گذشته اظهار داشت: در سال جدید ۷موقوفه جدید را ثبت کردهایم که در حوزههای مرتبط با مسائل فرهنگی، ایجاد مسجد و تأمین هزینههای حوزه علمیه بوده است که این موارد نشان از این دارد که واقفین که از نخبگان هر منطقه هستند نسبت به نیاز زمان و نیازهای روز منطقه موقوفههای خود را ثبت میکنند.
امامزاده اسماعیل(ع) به مرکز علمی و فرهنگی منطقه تبدیل شده است
حسینآبادی بیان کرد: در زمینه املاک وقفی در سطح شهر قاونین اختیاراتی به ما داده شده؛ از اینرو افرادی که تمایل به دریافت سند اجاره و رفع مشکلات دارند میتوانند به این اداره مراجعه کنند.
حسینآبادی در پایان با اشاره به مرکز فرهنگی امامزاده اسماعیل(ع)شهریار خاطرنشان کرد: اقدامات فرهنگی در این مجموعه در راستای منویات مقام معظم رهبری جهت تبدیل بقاع متبرکه به مراکز فرهنگی بوده که امروز این مجموعه با دارا بودن ۲هزار علمآموز به یک دانشگاه جامع علمی در حوزه خانواده، علوم قرآنی، برنامههای هنری، تربیتی و بسیاری دیگر از نیازهای فرهنگی شهرستان تبدیل شده است.
منبع: تسنیم
دیدگاه ها :