فقدان عزیزان به دلیل خودکشی احتمالاً یکی از بدترین و مخربترین تجربیاتی است که یک فرد میتواند با آن مواجه شود.
فقدان عزیزان به دلیل خودکشی احتمالاً یکی از بدترین و مخربترین تجربیاتی است که یک فرد میتواند با آن مواجه شود.
به گزارش راوی امروز، وقتی یک سلبریتی دست به خودکشی میزند، نه تنها خانواده و دوستان او بلکه یک دنیا از این اتفاق شوکه و ناراحت میشوند. چرا که تصور مردم از زندگی چهرهها معمولا به شکلی است که فکر میکنند آنها خوشبخت و بینیاز از همه مشکلات هستند.
در ظاهر شاید اینطور به نظر برسد که سلبریتیها یک زندگی عالی و بیدغدغه دارند که با شهرت، ثروت و محبت طرفداران آنها همراه است؛ اما با این حال، افراد مشهور نیز مانند هر انسان دیگری دردها و ناامیدیهایی را تجربه میکنند، فقط ممکن است به دور از چشم عموم باشد و رسانهای نشود.
خبر خودکشی یک سلبریتی به شدت غافلگیرکننده است؛ همانطور که وقتی «رابین ویلیامز» بازیگر و کمدین محبوب خودکشی کرد، شوک بدی به طرفداران او در سراسر جهان وارد شد. چطور ممکن است کسی که جهانی را به خنده وا میداشت، آنقدر از زندگی ناامید شود که خودش را بکشد؟ در ایران شاید بیش از هر فیلم دیگری، با فیلم «جومانجی» او را بشناسند. ویلیامز فردی آرام با لبخندی همیشه بر لب بود، اما خودکشی او در ۶۳ سالگی همگان را شوکه کرد. او سابقه اعتیاد به الکل و مواد مخدر داشت و از طرفی پارکینسون هم امانش را بریده بود. در نهایت او خودش را در یازدهم آگوست سال ۲۰۱۴ حلق آویز کرد. مرگ او آمریکا را در غمی سنگین فرو برد و حتی باراک اوباما، رئیس جمهور وقت آمریکا در پیامی توئیتری، درگذشت ویلیامز را تسلیت گفت.
یا حتی کیومرث پوراحمد که کارگردان، فیلمنامهنویس، تدوینگر و تهیهکننده ایرانی بود و از مهمترین فیلمسازان بعد از انقلاب به شمار میآمد، در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۲ در ویلایی در بندر انزلی به زندگی خود پایان داد. دادستان عمومی و انقلاب استان گیلان نیز اعلام کرد که براساس بررسیهای اولیه، مرگ او خودکشی بوده است.
در ادامه با چندتن دیگر از چهرههای مشهور دنیا که با مرگ خودخواسته به زندگی خود پایان دادند، آشنا شوید:
آنتونی بوردین
نخستین برنامه تلویزیونی این سرآشپز و مجری امریکایی در سال ۲۰۰۲ از شبکه تلویزیون کابلی «فود نتورک» پخش شد. از سال ۲۰۱۳ به شبکه سیانان پیوست و برای این شبکه، مجموعه «اجزای ناشناخته (Parts Unknown)» را ساخت که به غذاهای مناطق مختلف جهان میپرداخت. او حتی قسمتی از این مجموعه را به غذاهای ایرانی اختصاص داد و در سال ۲۰۱۴ به تهران و اصفهان سفر کرد.
آنتونی بوردین ۶۱ ساله در زمان مرگ در فرانسه حضور داشت و بر روی فصل یازدهم از این برنامه تلویزیونی کار میکرد که بدن بی جان او در اتاق هتلش پیدا شد. پزشکی قانونی تأیید کرد که آنتونی خود را دار زده و به عبارتی خودکشی کرده است.
آنتونی در طول زندگی به برخی مواد و داروهای مخدر اعتیاد داشت و همین موضوع باعث افسردگیاش شده بود. او در ۸ ژوئن ۲۰۱۸ در سن ۶۱ سالگی با حلق آویز کردن خود درگذشت.
کاپوسین
کاپوسین، مدل و هنرپیشه فرانسوی بود که بیشتر بابت بازی در فیلم «پلنگ صورتی» شناخته شد. او در ۱۷ مارس ۱۹۹۰ در سن ۶۲ سالگی خود را از طبقه هشتم آپارتمان به پایین پرت کرد و درگذشت.
کاپوسین سابقه افسردگی داشت و چندین سال از وضعیت نابهسامان روانی رنج میبرد، به طوری که ۵ سال پیش از مرگش تقریباً منزوی شده بود.
تونی اسکات
تونی اسکات، پر فروشترین فیلم سال (۱۹۸۶) آمریکا یعنی «تاپ گان» را کارگردانی کرد. پس از انتشار این فیلم، او به عنوان یکی از بزرگان سینمای اکشن معرفی شد. انتقام، مردی در آتش، هوادار، روزهای تندر، دشمن کشور و توقفناپذیر از دیگر آثاری هستند که تونی اسکات آنها را کارگردانی کرد. او تا ۶۶ سالگی فیلم میساخت و حتی ۶ سال قبل از مرگش، رازآلودترین اثرش با نام «دژاوو» را ساخت.
در ۶۸ سالگی روی پل وینسنت توماس در لسآنجلس ایستاد، لحظهای مکث کرد و بعد به درون رودخانه پرید. مردم محلی در آن زمان شاهد این صحنه بودهاند و یادداشتی که درون ماشینش پیدا شد، گواه این خودکشی است. آنتونی درون یادداشت نوشته بود که دیگر امیدی به آینده ندارد و میخواهد به زندگی اش پایان دهد.
مریلین مونرو
مریلین مونرو، بازیگر زیبای آمریکایی در اواخر عصر شنبه، ۴ آگوست ۱۹۶۲، بر اثر مصرف بیش از حد داروی آرامبخش باربیتورات در ۳۶ سالگی درگذشت و جسد او قبل از طلوع آفتاب یکشنبه، ۵ آگوست در خانهاش کشف شد.
او از محبوبترین ستارگان هالیوود در طی دهه ۱۹۵۰ تا اوایل دهه ۱۹۶۰ بود و به مدت یک دهه جزو پردرآمدترین بازیگران محسوب میشد. با سابقهای که مریلین در مصرف بیش از حد دارو، تغییرات خلق و خو و افکار خودکشی داشت، مرگ او توسط دادستان پزشکی قانونی لسآنجلس بهطور رسمی تأیید و خودکشی اعلام شد.
نائومی جاد
نائومی جاد در ۱۱ ژانویه ۱۹۴۶ در اشلند، کنتاکی، ایالات متحده آمریکا به دنیا آمد. او بازیگر و تهیهکننده سینما بود که با فیلمهای یکی مثل تو (۲۰۰۱) و کریسمس همیشه سبز (۲۰۱۴) شناخته میشود. او در ۳۰ آوریل ۲۰۲۲ در سن ۷۶ سالگی بر اثر شلیک گلوله به سر خود درگذشت.
هیث لجر
هیث اندرو لجر استرالیایی بعد از بازی در نقش جوکر برنده اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شده بود اما به دلیل اینکه مراسم اسکار حدود ۲۰ روز بعد از مرگش برگزار شد، این جایزه هرگز به دست او نرسید. جسد او در ۲۲ ژانویه ۲۰۰۸ بر اثر مسمومیت دارویی در آپارتمان خود پیدا شد که یکی غمانگیزترین مرگهای تاریخ هالیوود بود.
او فعالیت خود در حوزه نمایش را در دهه ۹۰ میلادی آغاز کرد و در سال ۱۹۹۸ به طور رسمی وارد سینما شد و با بازی در فیلم «کوهستان بروکبک» در سال ۲۰۰۵ توانست به ستارهای نوظهور در سینما تبدیل شود. در سال ۲۰۰۸ با بازی در فیلم شوالیه تاریکی به اوج درخشش خود رسید.
دیدگاه ها :