تفاوت نمی کند قانون تجمیع انتخابات اجرایی بشود یا نشود؛ بعضی ها به محض این که بوی ثبت نام انتخاباتی به مشامشان می خورد، ویارشان عود می کند!
به گزارش راوی امروز، یک) “ویار”، در لغت به معنای اشتیاق و میل شدید است. “ویار”، یک شبهبیماری است که علی القاعده، بسیاری از زنان در ماه های نخست و چه بسا حتی تمام دوران بارداری دچار آن میشوند. و گاهی به ولع و خواست شدید زن باردار برای خوردن چیزی، ویار گفته میشود اما در دانش پزشکی به معنای تهوع صبحگاهی است که در زنان باردار دیده میشود. مثلا زنی که دچار ویار میشود، از بوی بسیاری از غذاها (به ویژه غذاهای عادی)، افراد یا چیزها و حتی شوهرش بدش میآید. و درست در نقطه ی مقابل این چندش، گاهی نیز ممکن است به همان نسبت، به برخی از خوراک ها هوس کند. فهرست خوراک های هوس انگیز برای زنی که ویار دارد میتواند بسیار تنوع داشته باشد؛ از برنج خشک تا ذغال چوب، میتواند در این فهرست جای داشته باشد.
بدیهی است که برای رفع عطش هوس آلود چنین زنی در دوره ی بارداری، بایستی که به او “ویارانه” خوراند.
ویارانه به غذا و خوراکی ای گفته میشود که توسط وابستگان و اقوام برای زن حامله فرستاده میشود.
دو) دوره ی زمانی ثبت نام انتخابات، ویارآور است و هوس انگیز! چون حکم بوی برنج خشک یا ذغال چوب را دارد. خیلی ها در همین مدت کوتاه، هوس خیلی چیزها می کنند؛ مثلا با این که ویار برنج خشک گرفته است، برنج خشک دوست ندارد ولیکن عجیب هوس داشتن ماشین مدل بالا می کند تا هروقت ویارش عود کرد، یه سفر ضرب العجل و فوق العاده ای به سرزمین برنج خیز شمال بزند! و از نزدیک و در محل، بوی برنج را از مشام بالانشین خود بگذراند.
سه) مسوولیت و مسوولیت پذیری، حکم شوهر را دارد برای شخص دارای ویار! و اتفاق عجیبی که در دانش پزشکی افتاده است و هنوز دانشمندان جهان، در کشف واقع آن و حقیقت مطلب درمانده اند این که؛
در نقطه ای از این زمین پهناور سالهاست که دیده شده و همچنان قابل ملاحظه با چشم غیرمسلح است که شخص دارای ویار، قبل از انتخابات، به طرز غیرمنتظره و ناباورانه ای شوهردوست است یعنی شخصی است بسیار مسوولیت پذیر ! از همین رو، مسوولیت های بی شماری را حتا پیش از انتخابات، بر عهده دارد یا به محض اعلام نتایج انتخاباتی، به صورت خودکار و خودجوش و کاملا اکتسابی، به دلیل شوهردوستی بسیار بالایی که دارد، مسوولیت های جدیدی را کسب می کند.
اما خب! آن نکته ای که پزشکان و کالبدشکافان دنیا و خصوصا تحلیلگران روانشناسی بالینی را انگشت به دهان، به تعجب واداشته است، پاسخگو نبودن این اشخاص است. اساسا به محض ویارگرفتن، شوهردوستی شان گل می کند و مسوولیت های متعددی را تحت پوشش خود قرار می دهند ولیکن جملگی بر این باورند که نسبت به بوی آن حساس هستند و بیشتر از یکروز که همان روز پذیرش مسوولیت است نمی توانند پاسخگو باشند. پاسخگویی را بوی ناخوشایند مسوولیت های خویش می پندارند و ویار پاسخگویی صبحگاهی می گیرند؛ البته از نوع تهوع بارداری که معمولا از صبح فردای بارداری ممکن است در فرد دیده شود! یعنی همان ویاری که به تهوع صبحگاهی معروف است عموما از صبح روز بعد از اعلام نتایج انتخابات، رخ می دهد!
آزمایشات نشان می دهد که این اشخاص، از هوش بالایی برخوردارند و قراردادن نشست های صبحگاهی و صبحانه کاری و میز صبحانه در دستور کار هفتگی و یا ماهیانه شان بی ارتباط با ویار تهوع صبحگاهی ایشان ندارد؛ تا که عنداللزوم ویار پاسخگویی بگیرند و پاسخگو نباشند!
چهار) اما آنچه به تجربه آزمایشگاهی، نتایج قابل قبولی داشته است و از عطش و ابتلای نامعمول اشخاص به انواع ویارها کاسته، خوراندن ویارانه است. بلی! دقیقا به همان ترتیبی که برای رفع عطش هوس آلود زنان در دوره ی بارداری، بایستی که به او “ویارانه” خوراند و انواع غذاها و خوراکی ها را توسط وابستگان و اقوام برای زن حامله فرستاد، به ناچار، باید که به جملگی این اشخاص، ویارانه حقوق های نجومی، ویارانه املاک نجومی، ویارانه اختلاس های نجومی و خلاصه، انواع ویارانه های نجومی خوراند؛ و البته هستند در این میان، اشخاص كثير المعونة و خفيف المؤونة که حتا از دریافت یارانه ی مستحق خویش نیز پرهیز می دارند که برعکس باید به این اشخاص، بدون عریضه، حتما ویارانه های نجومی را (ولو از حساب عریض توسعه صندوق ذخیره ملی) خورانید؛ تا بیت المال، بیت الآمال نشود!
پانوشت؛ غیر از این تفاوت اساسی که ویار انتخاباتی، زن و مرد نمی شناسد، شاید تنها تفاوت عمده ی ویار انتخاباتی با سایر ویارهای دوره ی بارداری در این باشد که؛
ویار بارداری علی القاعده نمی تواند بیش از نه ماه و نه روز و نه ساعت باشد اما ویار انتخاباتی، مدت و محدودیت زمانی ندارد!
دیدگاه ها :