کشک یک فرآورده شیری است و کسانی که به شیر حساسیت دارند، اغلب می توانند بدون هیچ مشکلی پروتئین کشک با کیفیت را میل کنند.
به گزارش راوی امروز، پروتئین کشک دارای تمامی آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن، با بهترین توازن ممکن است و میتواند جایگاهی ویژه در فهرست غذایی داشته باشد.
پروتئین کشک سیستم ایمنی را تحریک و به ایجاد آنتی اکسیدان ارزشمند کمک می کند و رادیکالهای آزاد را نابود و در سم زدایی عوامل سرطان زا شرکت میکند و عملکرد شناختی را در بیماران آسیب پذیر از استرس بهبود می بخشد.
کشک افزایش دهنده توده عضلانی بدن و افزایش دهنده ی سطح سلامتی و تسریع کننده ی بهبودی بدن بعد از بیماری است.
بهترین کشک، کشکی است که از شیر دامی تهیه می شود که در چمنزارهای سبز طبیعت و به دور از هر گونه مواد شیمیایی و سموم، رشد یافته و به آنها هیچ گونه هورمون رشدی یا مواد غیر طبیعی داده نمیشود.
دیدگاه ها :