سبک زندگی انسانها همیشه در حال پیشرفت و تغییر است و مکتب خانههای قدیم که حتی در آنها خبری از تختهسیاه نبود به کلاسهای هوشمندی تبدیل شده اند که معلم بدون کامپیوتر در سر کلاس حاضر نمیشود.
به گزارش راوی امروز، این امر باعث شده تا دانشآموزان در کنار دفتر و مداد به کامپیوتر یا لپتاپ نیاز شدید پیدا کنند. در این بین از آنجایی که لپتاپها قابل حمل هستند گزینه بهتری برای دانشآموزان به حساب میآیند. به این ترتیب با فرا رسیدن سال تحصیلی جدید قصد داریم با هم ببینیم برای خرید یک لپتاپ مناسب برای انجام درس و مشق مدرسه چه چیزهایی را باید در نظر داشت.
۱. لپتاپی که میخرید باید چندین سال کار کند
وقتی با فناوریهای جدید سروکار دارید باید خودتان را آماده تغییرات سریع در این فناوریها بکنید. در نتیجه لپتاپی که امروز خریداری میکنید تا چند سال بعد جایگزینهای دیگری با سرعتهای بیشتر پیدا میکند.
از طرف دیگر نرمافزارها و برنامههای آموزشی نیز در هر سال آپدیت میشوند و نیاز به سختافزار قویتری دارند. تمامی این موارد دست به دست هم میدهند تا لپتاپی که امروز میخرید چند سال دیگر به محصولی قدیمی تبدیل شود.
با این حساب در حین خرید لپتاپ، رشتهتحصیلی و نرمافزارهایی که قرار است با این لپتاپ اجرا شوند را در نظر داشته باشید، ممکن است قیمتهای پایینتر برای لپتاپ شما را وسوسه کند اما بدون شک یک لپتاپ پایینرده نمیتواند از عهده نرمافزارهای سنگین رشتههای مهندسی یا گرافیک برآید. در نتیجه نیاز خود را برآورد کنید و بسته به این نیاز لپتاپی برای درس و دانشگاه بخرید که تا پایان دوران تحصیل نیازی به تعویض آن نباشد.
۲. مصرف باتری
از آنجایی که دانشجویان در یک روز گاهی اوقات در چندین کلاس مختلف شرکت میکنند مجالی برای شارژ دوباره لپتاپ وجود ندارد و بهتر است به دنبال خرید لپتاپی باشید دستکم ۴ تا ۶ ساعت شارژ نگه دارد، در کنار ظرفیت باتری، سختافزار به خدمت گرفته شده در لپتاپ تأثیر مهمی در کاهش مصرف آن دارد، بعضی از پردازندهها پرمصرف هستند و بهسرعت شارژ باتری لپتاپ را خالی میکنند.
بعضی دیگر از لپتاپها نیز به پردازندهها و سایر سختافزارهای کممصرف مجهز شدهاند تا بیشترین صرفهجویی را در مصرف باتری در این لپتاپها شاهد باشیم. به این نکته نیز اشاره کنیم به هر اندازه که ظرفیت باتری لپتاپ شما زیاد باشد و سختافزار کممصرفی هم داشته باشد باز هم مواقعی پیش خواهد آمد که به شارژ بیشتری نیاز داشته باشید. در چنین مواقعی پیشنهاد میکنیم تنظیمات سیستمعامل لپتاپ خود را روی حالت بهینهسازی مصرف باتری قرار دهید تا شارژ کمتری استفاده شود.
۳. وزن
ناگفته پیداست لپتاپ دانشجویی باید در کنار قدرت و سختافزار مناسب، وزن کمی نیز داشته باشد. این لپتاپ قرار است از صبح تا شب در کلاسهای مختلف و در مسیر دانشگاه همراه شما باشد و در نتیجه در حین خرید حتماً به وزن آن توجه کنید.
خوشبختانه این روزها لپتاپهایی در بازار با وزن بسیار کمی وجود دارد، البته گاهی اوقات وزن کم فدای کاهش امکانات این لپتاپها شده است. برای مثال لپتاپهایی که درایو نوری ندارند وزن کمتری خواهند داشت اما ممکن است به سیدی و دیویدیهایی آموزشی نیاز پیدا کنید که با این لپتاپ قادر به استفاده از آنها نخواهید بود.
۴. سیستمعامل
در کنار وسواس زیاد برای انتخاب سختافزار پیشنهاد میکنیم در خصوص سیستمعامل نیز توجه ویژهای داشته باشید. اگر مکبوکهای اپل را خریداری میکنید تکلیف شما در خصوص سیستمعامل روشن است و سیاستهای انحصاری اپل اجازه نصب سیستمعاملی به غیر از مک.او.اس را به شما نمیدهد. (البته امکان نصب سایر سیستمعاملها وجود دارد اما برای کاربران غیرحرفهای توصیه نمیشود.)
برای سایر لپتاپها میتوانید یکی از توزیعهای سیستمعامل گنو/لینوکس را انتخاب کنید یا اینکه از سیستمعامل رایج و پرکاربر ویندوز استفاده نمایید. انتخاب سیستمعامل بسته به پروژههای درسی شما میتواند متفاوت باشد.
۵. مواظب گرمای لپتاپ باشید
به هر اندازه که لپتاپ شما سختافزار قویتری داشته باشد به همان اندازه نیاز بیشتری به خنک شدن پیدا میکند. خوشبختانه در لپتاپهای پیشرفته امروزی شاهد تعبیه شدن تجهیزات خوبی برای خنک نگهداشتن لپتاپ هستیم، از آنجایی که انجام پروژههای دانشجویی ساعتهای زیادی زمان میبرد باید لپتاپی خریداری کنید که مشکلی با حرارت نداشته باشد.
۶. پشتیبانی از قلم استایلوس گزینه خوبی برای لپتاپ دانشجویی است
یکی از ویژگیهایی که این روزها در لپتاپهای تراز اول شاهد هستیم پشتیبانی از قلمهای استایلوس است. به لطف این قلمها به راحتی میتوانید روی محتویات صفحهنمایش یادداشت بگذارید.
چنین ویژگی به دانشآموزان و دانشجویان اجازه میدهد تا مطالب مورد نظر را هایلایت کنند، یادداشتهای جدیدی به آنها اضافه کنند و بریدهای از قسمتهای مهم یک مطلب را تیک بزنند.
۷. از لپتاپ دانشجویی نباید توقع اجرای بازیهای گرافیک بالا داشت
این روزها دانشآموزان و دانشجویان زیادی را شاهد هستیم که با لپتاپ بازی میکنند، این امر هیچ اشکالی ندارد اما نباید توقع داشته باشید یک لپتاپ دانشجویی با سختافزار میانرده بتواند از عهده اجرای بازیهای گرافیک بالا بر بیاید.
به این ترتیب پیشنهاد میکنیم اگر گیمر قهاری هستید لپتاپی اختصاصی برای بازی خریداری کنید یا اینکه سراغ کنسولهای بازی بروید.
۸. لپتاپ بادوام خریداری کنید
دوران تحصیل زمان شوخی و شیطنتهای جوانی است و سعی کنید لپتاپی بخرید که دوام خوبی داشته باشد و از این شوخیها در امان بماند، از طرف دیگر از آنجایی که این لپتاپ در تمامی روزهای دانشگاه یار و همراه شماست، در نتیجه با خرید یک لپتاپ بادوام خاطر شما از خرابی لپتاپ به دلیل آسیبهای فیزیکی جمع خواهد شد.
۹. از محافظهای لپتاپ غافل نشوید
لپتاپی که میخرید به هر اندازه هم که مقاوم باشد باز هم احتمال صدمه وارد شدن به آن وجود دارد، با این حساب به قول قدیمیها کار از محکمکاری عیب نمیکند و با خرید محافظ لپتاپ دوام آنرا تضمین کنید. خریدن کیفهای مخصوص حمل لپتاپ نیز برای دانشآموزان و دانشجویان پیشنهاد میشود. بهتر است کیفی خریداری نمایید که در کنار لپتاپ، فضای لازم برای قرار دادن کتاب و دفتر داشته باشد.
۱۰. به کیفیت صفحهنمایش اهمیت ویژهای بدهید
وقتی صحبت از لپتاپ مناسب برای درس و مشق به میان میآید باید دنبال لپتاپی باشید که صفحهنمایش بسیار باکیفیتی داشته باشد، این صفحهنمایش نباید چشم را آزار دهد و هرچقدر رزولوشن آن بیشتر باشد بهتر است.
توصیه میکنیم لپتاپهایی با صفحهنمایش مات خریداری کنید، این صفحهنمایشها نور محیط را بازتاب نمیدهند و برای استفاده در محیطهای روشن و فضای بیرون گزینه خوبی به حساب میآیند.
در پایان پیشنهاد میکنیم اگر شما هم تجربه خوبی در زمینه خرید لپتاپ دانشجویی دارید، در قسمت نظرات این تجربهها را با ما وسایر کاربران به اشتراک بگذارید.
منبع: برترینها
دیدگاه ها :