خانه » اقتصاد و تجارت » ۵ نکته کلیدی برای مدیریت مالی زوج‌های جوان
  • دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 23 December

اقتصاد و تجارت // 5 اکتبر 2020  ,  07:50  // کد خبر : 55751
۵ نکته کلیدی برای مدیریت مالی زوج‌های جوان

مدیریت دخل و خرج برای هر تازه عروس و دامادی یک نکته کلیدی به حساب می‌آید به طوری که می‌تواند شروع زندگی مشترک آن‌ها را شیرین کند.

به گزارش راوی امروز،مدیریت کردن پول برای همه زوج‌های جوانی که به تازگی زندگی مشترکشان را شروع کرده‌اند، هم هیجان‌انگیز و هم چالش‌برانگیز است؛ چرا که هر دو آن‌ها باید از نظر مالی هوشمندانه عمل کنند. به همین خاطر، سونداری جاگاتِسان، چگونگی آن را بیان می‌کند.  هر تازه عروس و دامادی که سفر زندگی خود را آغاز کرده، لحظات شیرین مهیا کردن مقدمات جشن عروسی، عطر خوشِ گل، هیاهو، شادی، زرق و برق جواهرات گران‌قیمت و جشن پرهیجان عروسی را پشت سر گذاشته اند و هر دو آن‌ها می‌خواهند یک زندگی خوب و راحت و بدون دغدغه مالی را در کنار هم شروع کنند، اما کار‌های روزمره، عجله زوج‌ها در انجام امورات و مقدمات زندگی مشترک، زن و شوهر را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کند.

واقعیت این است که ذهن شما برای مدیریت زندگی مشترک مملو از ایده است، اما ممکن است در این زمینه‌ها تجربه نداشته و یا کم‌تجربه باشید و همین مسئله باعث می‌شود اغلب زوجین در دام اشتباه‌های مالی قرار گیرند، ولی سونداری جاگاتِسان، پنج نکته برای هوشمندسازی اقتصادی زن و شوهری که تازه ازدواج کرده‌اند را ارائه داده است که با هم به مرور آن‌ها می‌پردازیم.

۱ – از بدهی زیاد در آغاز زندگی اجتناب کنید

زوج‌های جوان تازه ازدواج کرده باید از اشتیاق خود برای رسیدن به رفاه در همان ابتدای زندگیشان به منظور خرید ماشین‌های گران‌قیمت، تلویزیون، تلفن همراه و برنامه‌ریزی برای تعطیلاتی عجیب و غریب، و خرید هدیه‌های پرهزینه برای یکدیگر که برای این منظور  به سراغ استفاده از انواع وام‌های بانکی می‌روند، بپرهیزند. زیرا آن‌ها برای رهایی از قید وام‌های گرفته شده، در سال‌های ابتدایی زندگی مشترک خود، تلاش زیادی می‌کنند در صورتی که بهتر است زن و شوهر در حد توانشان زندگی کرده و از بدهی اجتناب کنند.

۲ – تسویه بدهی‌های موجود را در اولویت قرار دهید

بهتر است زندگی مشترک را بدون هیچگونه بدهی آغاز کنید، اما این اتفاق همیشه ممکن نیست و در این میان، بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید، تسویه بازپرداخت وام‌هایی است که عمده حقوقتان را به آن‌ها اختصاص داده‌اید؛ بنابراین، بهترین کار این است که هر دو  برای تسویه بدهی‌ها تلاش مشترک کنید. زیرا هر بدهی معوقه در اعتبار زن و شوهر و زندگی مشترکشان تأثیرگذار است.

۳ – تغییرات مهم را درحساب‌های بانکی خود اعمال کنید

زوج‌های جوان، از برخی مشکلات آگاهی ندارند که ممکن است با کوتاهی کردن در انجام امور اجتناب‌ناپذیر زندگی برایشان پیش بیاید، چرا که به تعویق انداختن آن‌ها فقط باعث سردرگمی و تنش‌های بیش از حد می‌شود؛ بنابراین، لازم است تا کار‌های واجب مربوط به زندگی را برشمرده، روی کاغذ فهرست و آن‌ها را به مرور از یادداشت خود حذف کرده و برای سهولت در کار‌های بانکی خود یک حساب مشترک یا جدید باز کنید. نام زن خود را به عنوان ذینفع در دارایی معرفی کنید و همچنین بیمه عمر و درمانی خود را هم با توجه به تغییرات صورت گرفته در زندگی‌تان اصلاح کنید.

۴ – برای هزینه‌های زندگی خود برنامه‌ریزی کنید

شکست خوردن در برنامه‌ریزی، خود، برنامه ریزی برای شکست است. برنامه‌ریزی در کنار همسر می‌تواند فعالیتی سرگرم‌کننده باشد که تفکر عادت‌های پولی زن و شوهر را در ذهن هریک از آن‌ها به وجود می‌آورد. اما با این وجود، زوجینی هم هستند که با وجود این که درآمدشان به حد بالایی می‌رسد، ولی نمی‌توانند حتی ۱۰ درصد آن را پس‌انداز کنند و اگر زن و شوهری از هزینه‌های تقریبی زندگی مانند اجاره‌بها، هزینه‌های غذا و دیگر موارد اطلاعی ندارند، بهتر است اینگونه هزینه‌ها را برای مدت دو ماه یادداشت کنند تا به سطح متوسط برسند.

پس از گفت‌وگوی دقیق با یکدیگر برای هزینه و پس‌انداز کردن درآمد خود برنامه‌ریزی کنید و برای ثبت بهتر و مؤثرتر درآمد و هزینه خود، می‌توانید از برنامه‌های گوشی هوشمندتان، برنامه اکسل و یا دفترچه یادداشت استفاده کرده تا بتوانید هزینه‌های اضافی زندگی خودتان را شناسایی و سعی کنید ماه‌های آینده، آن‌ها را حذف کنید. با این وجود، باید گفت که در روز‌های ابتدایی، به سخت بودن نوشتن هزینه‌ها و برنامه‌ریزی برای آن‌ها توجهی نکنید، زیرا با پیشرفت، این موضوع، یک روند ثابت به خود خواهد گرفت و شما نیز نقشه راه مشخصی خواهید داشت.

۵ – در مدیریت امور مالی با هم همکاری کنید

مشاجره بین زوج‌های جوانی که تازه ازدواج کرده‌اند، امری طبیعی است، اما ارتباط خوب و انعطاف‌پذیری نسبت به مسائل، کمک زیادی به حل مشکلات مالی خواهد کرد که توصیه می‌شود به‌جای پنهان کردن قضایا، با هم مکالمه‌های آزاد داشته باشید، چون بحث درباره تحصیلات عالی، اهداف شغلی، تغییر شغل و حتی عادات پول خرج کردن مفید واقع می‌شود و از طرف دیگر، نگرش یکدیگر را نسبت به پول مشخص و سعی کنید با هم، همسو باشید تا بتوانید حداقل ۱۰ درصد از درآمدتان را پس‌انداز کنید و در نهایت، مبلغی برای مواقعی کنار بگذارید که مسائل اضطراری پیش می‌آید تا آمادگی رویارویی با مشکلاتتان را داشته باشید.

کسانی که یاد می‌گیرند با هم و هوشمندانه پول و منابع مالی خود را مدیریت کنند، یک زندگی مملو از شادی و خوشی خواهند داشت چرا که به گفته دیوید باخ، نویسنده و اقتصاددان مشهور آمریکایی، «زوج باهوش، پولدار می‌شوند.»

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار