به گزارش راوی امروز، حسن میرزایی روز دوشنبه اول آبان ۹۶ گفت : اجرای طرح نظارت بر واحدهای تهیه غذا ، آشپزخانه ها و رستوران های ورامین در قالب گشت مشترک با بازرسان شبکه بهداشت و درمان، شبکه دامپزشکی و اتاق اصناف به منظور بررسی مسائل بهداشتی ، کیفیت و کمیت غذاهای طبخ شده در این اماکن اجرا شد.
وی بیان کرد: نظارت بر واحدهای تهیه غذا که مواد غذایی را ارزان تر از عرف بازار به مشتریان عرضه می کنند در اولویت بازرسان قرار داد.
وی با اشاره به این که بیشترین تخلفات در حوزه تهیه و طبخ غذا مربوط به عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی و نگهداری نامناسب مواد غذایی و فاسد شدنی است اظهار کرد: در اجرای این طرح ، هر نوع مواد غذایی که در شرایط ناسالم و غیر بهداشتی نگهداری و یا تهیه شود توسط بازرسان امحا شده و برای متخلفین پرونده تشکیل می شود.
میرزایی گفت : در نخستین روز از اجرای این طرح ، ۲ واحد صنفی به دلیل استفاده از مواد اولیه تقلبی و غیر مجاز و نگهداری مواد غذایی در شرایط ناسالم وعدم رعایت اصول بهداشتی متخلف شناخته شدند که مراتب پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف اعم از عدم رعایت مسائل بهداشتی ، گرانفروشی و کم فروشی ، مراتب را با شماره تلفن ۱۲۴ ستاد خبری به اطلاع بازرسین اداره صنعت ، معدن وتجارت برسد.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
دیدگاه ها :