مشخص نشدن ۱۰ ساله مالکیت شهرک صنعتی شهید ملاآقایی به مانعی بر سرراه تولید و افزایش اشتغالزایی تبدیل شده است.
مجید شرفی مدیرشهرک صنعتی شهید ملاآقایی ورامین گفت: در این شهرک ۴۵ واحد تولیدی مستقر وجود دارد که به علل مختلف از جمله نداشتن سند ، ۱۷ واحد آن مشغول به کار هستند.
وی افزود: مشخص نبودن مالکیت این شهرک باعث شده زیرساخت های مناسب برای تولید تامین نشود و بیشتر به گریزسرمایه گذاران منجر شده است.
زارعی یکی از مالکان واحد تولیدی درشهرک صنعتی شهید ملاآقایی نیز گفت: یکی از پیامدهای مشخص نبودن مالکیت این شهرک آن است که برای اخد تسهیلات و وام ها نمی توان از مدارک مرتبط با ملک خود استفاده کرد.
وی خواستار روشن شدن این بلاتکلیفی پس ازده سال شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران در مصاحبه ای اختصاصی باما ، شهرک صنعتی شهید ملاآقایی را یک ناحیه صنعتی توصیف کرد و گفت: بر اساس قانون حمایت از نواحی صنعتی، تمامی نواحی صنعتی متعلق به وزارت جهاد کشاورزی باید در اداره و اسناد به شرکت شهرک های صنعتی استانی واگذار شود.
شاهین قنبری افزود : طبق ماده ۴ آئین نامه، مالکیت اراضی منابع ملی و دولتی مورد نیاز نواحی صنعتی باید به قیمت منطقه ای و به صورت قطعی به شرکت شهرک های صنعتی واگذار شود که در خصوص ناحیه صنعتی شهید ملاآقایی ورامین نیز جهاد کشاورزی شهرستان باید سند را به این شرکت منتقل کند چون دیوان محاسبات اجازه هزینه کردن در جایی که در مالکیت شهرک صنعتی نیست را صادر نمی کند.
وی تصریح کرد: در سال ۱۳۸۶ صورتجلسه ای به امضاء نمایندگان جهاد کشاورزی و شرکت شهرک های صنعتی وقت رسیده اما تاکنون هیچ نظارت و اداره ای از سوی شرکت شهرک های صنعتی استان تهران در این منطقه صورت نگرفته است.
قنبری گفت: بر اساس مصوبه هیأت وزیران، باید هر چه سریعتر این واگذاری صورت گیرد و سند این منطقه منتقل شود تا بتوانیم کاستی ها را برطرف و واحدهای صنعتی مستقر در این منطقه را از خدمات نواحی صنعتی برخوردار کنیم.
فرماندار ورامین نیز اظهار داشت : ناحیه صنعتی شهید ملاآقایی با وسعت ۲۷ هکتار در منطقه ای قرار گرفته است که می تواند بسیاری از مناطق روستایی را تحت پوشش قرار دهد.
محمدرضا یوسفی گفت: این منطقه از تمامی زیرساخت ها نظیر راه ، آسفالت ، برق ، آب و تصفیه خانه برخوردار است و در صورت واگذاری به شرکت شهرک های صنعتی می تواند بیش از ۲ هزار فرصت شغلی ایجاد کند.
وی با اشاره به لزوم جذب اعتبارات مربوط به مشاغل روستایی افزود: تعیین تکلیف ناحیه صنعتی شهید ملاآقایی به حمایت انقلابی مسئولان نیاز دارد چرا که اگر این روند به درازا بیانجامد، ممکن است شهرستان از دریافت تسهیلات اشتغالزایی بی بهره بماند.
درشهرستان ورامین ۷۷۰ واحد صنفی و صنعتی فعال است که حدود ۳۵۰ واحد آن صنعتی و بیش از ۴۰۰ واحد آن صنفی هستند.
منبع: صداوسیما
دیدگاه ها :