خانه » استان‌ها » آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۳۳ مگاواتی در ورامین
  • پنج شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ - 2026 22 October

استان‌ها // 26 جولای 2025  ,  07:49  // کد خبر : 81916
آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۳۳ مگاواتی در ورامین

فرماندار ویژه ورامین از آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۳۳ مگاواتی در سه نقطه از اراضی این شهرستان خبر داد.

فرماندار ویژه ورامین از آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۳۳ مگاواتی در سه نقطه از اراضی این شهرستان خبر داد.

به گزارش راوی امروز، حسین عباسی در جمع خبرنگاران، از آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۳۳ مگاواتی در سه نقطه از اراضی این شهرستان با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی خبر داد و گفت: این پروژه با هدف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و افزایش پایداری شبکه برق ملی اجرا می‌شود.

عباسی اعلام کرد: سه قطعه زمین به مساحت مجموع ۵۲ هکتار در مناطق هاشمیه، اسدآباد و نشاطیه برای احداث این نیروگاه‌ها تخصیص یافته و با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط، آماده‌سازی آن‌ها در جریان است، کلنگ‌زنی این پروژه به‌زودی با حضور معاون استاندار تهران انجام خواهد شد.

وی افزود: این نیروگاه‌ها بخشی از نیاز برق ورامین را تأمین کرده و به پایداری شبکه سراسری کمک خواهند کرد.

عباسی این طرح را گامی کلیدی در کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و توسعه پایدار دانست و بر حمایت دولت از سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر تأکید کرد.

فرماندار ورامین وعده داد، که این پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری خواهد رسید و مردم منطقه از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

وی در پایان، از برنامه‌ریزی برای تولید ۵۰ مگاوات برق دیگر نیز گفت و افزود: اراضی موردنیاز با همکاری اداره منابع طبیعی تأمین و واگذار شده و خواهد شد.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار