گالری هنری «هفت بهشت» با یادبود هفت شهید هنرمند شهرستان ورامین، در ایامالله دهه فجر، پس از ۱۳ سال توسط علیرضا مهدیزاده برادر هنرمند خوشنویس و شاعر، شهید مرتضی مهدیزاده، افتتاح شد.
گالری هنری «هفت بهشت» با یادبود هفت شهید هنرمند شهرستان ورامین، در ایامالله دهه فجر، پس از ۱۳ سال توسط علیرضا مهدیزاده برادر هنرمند خوشنویس و شاعر، شهید مرتضی مهدیزاده، افتتاح شد.
به گزارش راوی امروز، این گالری، جنب فرهنگسرای رازی با حضور مجید درویشی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ورامین، سیدمحمد زاهدی و حسن فیروزی معاونان سیاسی و برنامهریزی فرمانداری ویژه، علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و دو معاون اداری مالی و امور شهرستانهای این اداره کل، داریوش خزایی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ورامین و جمعی از مسئولان شهرستان، روز شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ توسط علیرضا مهدیزاده پیشکسوت خبر استان تهران و مدیرمسئول مؤسسه فرهنگی هنری «یادگار زرین سپهر» و انتشارات «امروز و فردا» که برادر شهید هنرمند مرتضی مهدیزاده است، افتتاح شد.
گالری هنری «هفت بهشت» با یادبود شهیدان هنرمند شهرستان ورامین، حجتالاسلام سیدمنصور دلاوری، مرتضی مهدیزاده، امیر تاجیک، مختار سالمی، محمدرضا ایزدی یزدی، امید محمدیان و محمدرضا غربتیان نامگذاری شده است.
در جریان این افتتاح، در سالن اصلی گالری، یک نمایش از جشنواره تئاتر «فصل نوین انقلاب» به کارگردانی زینب اسدی که مرتبط با ماجرای بمبگذاری اخیر کرمان در سالروز شهادت سردار جاج قاسم سلیمانی بود، برای حاضران اجرا شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ورامین درخصوص مختصات این گالری گفت: گالری هنری «هفت بهشت» که با یادبود شهیدان هنرمند شهرستان ورامین افتتاح شد، در متراژ ۴۰۰ مترمربع در ۲ طبقه احداث شده که طبقه اول، پنج اتاق برای فعالیت انجمنهای هنری و کلاسهای آموزشی و طبقه دوم ۲۰۰ مترمربع سالن برای برپایی انواع نمایشگاههای هنری عکس، نقاشی، خوشنویسی، هنرهای تجسمی و… دارد.
داریوش خزایی افزود: این پروژه در سال ۱۳۸۹ مصوب شده بود که فوندانسیون اولیه آن از سال ۱۳۹۱ نیمهکاره رها شده بود ولی از زمان تصدی بنده، برای سال ۱۴۰۲ مبلغ ۲ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی جذب شد که ساختمان گالری پس از ۱۳ سال تکمیل شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ورامین تصریح کرد: مبلغ یک میلیارد تومان نیز تا پایان سال جاری برای تجهیز امکانات این گالری، جذب میشود تا از ابتدای سال ۱۴۰۳ همه هنرمندان دیار ۱۵ خرداد بتوانند از گالری «هفت بهشت» بهره کافی ببرند.
گفتنی است، در پایان این مراسم نیز استاد عباسی به نمایندگی از جامعه خوشنویسی، محمد خوشابی و الهه گلستانی از جامعه تئاتر، اسماعیل بوربور از جامعه موسیقی و فیلم و تئاتر، تاجیک از جامعه شعرای آئینی، محبوبه غلامی از شاهنامهپژوهان و علیرضا مهدیزاده به نمایندگی از اصحاب رسانه، مؤسسات فرهنگی هنری و انتشارات مستقر در شهرستان ورامین در نشستی صمیمی با فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و دو معاون اداری مالی و امور شهرستانهای این اداره کل، به همراه خزایی و بزرگی رئیس و معاون اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ورامین، به بیان مشکلات و موانع موجود در راه اعتلای فرهنگ و هنر و امور رسانه در این دیار پرداختند.
دیدگاه ها :