مجید درویشی بیان کرد: به عنوان مجری انتخابات، در صدد برگزاری این رویداد در کمال سلامت و امنیت هستیم.
مجید درویشی بیان کرد: به عنوان مجری انتخابات، در صدد برگزاری این رویداد در کمال سلامت و امنیت هستیم.
به گزارش خبرساز ایران، در آخرین روز از سلسله نشستهای اطلاعرسانی عملکرد ادارات شهرستان ورامین که به همت روابطعمومی فرمانداری ویژه شهرستان روز جمعه ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ برگزار شد، مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین گزارش عملکرد یک ساله خود را ارائه داد.
فرماندار ویژه شهرستان ورامین گفت: پس از تایید صلاحیت نامزدها، جلسه ای را برای نخستین بار برگزار و از تمامی آنها دعوت به حضور فعال در این عرصه کردیم.
درویشی ضمن اشاره به نقش اساسی رسانه ها در ایجاد شور انتخاباتی، از تهیه یک سرود و اجرای یک تئاتر با همین مضمون، برگزاری مناظرات و تریبونهای آزاد و اقداماتی از این دست همسو با انتخابات خبر داد.
فرماندار ویژه شهرستان ورامین با اشاره به این که از تمام جریانهای فکری موجود در شهرستان در میان نامزدهای تایید صلاحیت شده حضور دارد، ابراز امیدواری کرد که با حضور آگاهانه مردم پای صندوقهای رای، پیروزی دیگری برای نظام اسلامی به ارمغان آید.
درویشی افزود: ازبین نامزدهای انتخاباتی ۵۸ نفر تأیید صلاحیت شدند که چهار نفر از آنها خانم و ۵۴ نفر آقا هستند.
دیدگاه ها :